Somn la rotativa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sunt pescar de rotive (blinker) si la muscarit dar povestea ce am auzit-o pe perfect credibila , anul trecut in primavara devreme adica in aprilie am avut un drill cu un monstru pe mures in zona cuci termocentrala la o rotaiva de 1 modificata cu lest de 6 grame . Pe langa ca l-a lovit aproape de mal la adancime mare am reusit sa il retin cam 10 secunde dupa aia ai mi-a taiat firul (nu aveam struna de nici o culoare) si dus a fost .
e adevarat cu aspectul de agatat buturugi ca nici nu urca nici nu evolueaza prea spectaculos parca iti face in ciuda.
dat naibi animalul asta
e adevarat cu aspectul de agatat buturugi ca nici nu urca nici nu evolueaza prea spectaculos parca iti face in ciuda.
dat naibi animalul asta
Sa presupunem k as da cu un textil de 15lb! Dc inghite naluca bine de tot, se f.,e firul sau il scoti pana la urma? K stiu k are dintisorii aia nasoli de tot.
Eu n-am avut inca experienta in care sa retin stiuca 10 sec si abia apoi sa-mi taie. No way. Ori mi se detensiona firul de nu stia ce naiba s-a intamplat ori am simtit un mic tzac si doar atat. Bineintzeles in ambele cazuri naluca s-a dus!
Eu n-am avut inca experienta in care sa retin stiuca 10 sec si abia apoi sa-mi taie. No way. Ori mi se detensiona firul de nu stia ce naiba s-a intamplat ori am simtit un mic tzac si doar atat. Bineintzeles in ambele cazuri naluca s-a dus!
Sunt foarte suparat ! Pescarii de azi nu mai sunt ce au fost pe vremuri. Am fost acum o saptamana sa dau la mrean, dar fiindca am stat 2 zile, in a doua zi am constatat ca mi-au murit toate ramele, am vazut pe mal un vecin de-al meu de la bloc care era si el la pescuit. M-am dus la el si l-am rugat sa-mi dea si mie o rama/doua, la care el m-a injurat si m-a amenintat ca ma bate, fiindca stia ca sunt homosexual si s-a gandit la cine stie ce prostii… Noi pescarii ar trebui sa ne ajutam intre noi indiferent de orientarea sexuala, eu tot timpul am dat rame si chiar carlige altor pescari desi ei nu erau homosexuali.
Acum mi-a mai trecut supararea ca am facut o mancare excelenta de peste cu busuioc, eu sunt mai pasionat de latura culinara a pescuitului, prinsul pestelui mi se pare un pic prea animalic si un pic barbar, de multe ori ii arunc inapoi pe saracii pestisori ca mi se face mila de ei.
Ceea ce am vrut sa spun e ca pescarii ar trebui sa se respecte si ajute intre ei indiferent de culoarea politica, religioasa sau orientarea sexuala !!!
Acum mi-a mai trecut supararea ca am facut o mancare excelenta de peste cu busuioc, eu sunt mai pasionat de latura culinara a pescuitului, prinsul pestelui mi se pare un pic prea animalic si un pic barbar, de multe ori ii arunc inapoi pe saracii pestisori ca mi se face mila de ei.
Ceea ce am vrut sa spun e ca pescarii ar trebui sa se respecte si ajute intre ei indiferent de culoarea politica, religioasa sau orientarea sexuala !!!
vrei sa spui ca pescarii de pe vremuri erau mai "intelegatori"?remusnico scrie:Sunt foarte suparat ! Pescarii de azi nu mai sunt ce au fost pe vremuri. [...] M-am dus la el si l-am rugat sa-mi dea si mie o rama/doua, la care el m-a injurat si m-a amenintat ca ma bate, fiindca stia ca sunt homosexual si s-a gandit la cine stie ce prostii… Noi pescarii ar trebui sa ne ajutam intre noi indiferent de orientarea sexuala, eu tot timpul am dat rame si chiar carlige altor pescari desi ei nu erau homosexuali. [...]

vecinul cred ca te-a injurat si te-a amenintat pentru ca nu te suporta in preajma lui. si probabil ca l-a deranjat de la bloc stilul tau agresiv de a-ti declara identitatea sexuala cu atita ardoare si fermitate.
nu ascund faptul ca si pe mine m-a deranjat.
mai ales cind stii ca lucrurile astea inca deranjeaza multa lume, nu vad ce cauta pe topicul "somnul la lingurita" consideratiile tale cu privire la datul sau nu de rame sau carlige la si de la homo si heterosexuali.
dar nu e nimic nou, mai intai provocati reactiile negative, dupa care cautati compatimire si va plingeti de discriminare - paradoxal ajungeti sa va impuneti parerile si majoritatii.
daca v-ati lasa de racolari de copii si ati fi mai discreti nu s-ar mai lega nimeni de voi - faceti nene ce vreti in dormitor. dar politica voastra e obstinatia si ignorarea parerii celor din jur.
probabil te-oi fi asteptat sa te felicitam ca ti-ai descoperit latura feminina acuma? unde sunt nene pescarii de pe vremuri?

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Probabil numele "remusnico" combina amandoua identitatilepiticu scrie:probabil te-oi fi asteptat sa te felicitam ca ti-ai descoperit latura feminina acuma? unde sunt nene pescarii de pe vremuri?

Brrr!!... mi se face pielea de gaina....
Auzi... in topicul "Regulament" am scris "Respect!" doar pentru asta:
Sa nu te gandesti la alte bazaconii tata!remusnico scrie:Cat despre "daca te ocupi cu pescuitul" va anunt ca primul an despre care imi amintesc ca am platit permisul de pescuit a fost 1971 (sau poate 1972). De atunci l-am vizat in fiecare an, cu exceptia a 4 ani de facultate.

am crezut ca n-am inteles bine
ai noroc ca doar te-a injurat
in locu lui te aruncam in apa , da ceva mai incolo sa nu - mi stric si ziua de pescuit
vroia si omu sa se aplece in liniste dupa momeli si alte maruntisuri nu sa stea in stare de alerta permanenta
i-ai mai cerut si rama.....nu , pe bune, unde or fi pescarii de alta data? Doamne , mare ti-e jardenu....si multi aburcara parleazu....
ai noroc ca doar te-a injurat
in locu lui te aruncam in apa , da ceva mai incolo sa nu - mi stric si ziua de pescuit
vroia si omu sa se aplece in liniste dupa momeli si alte maruntisuri nu sa stea in stare de alerta permanenta

i-ai mai cerut si rama.....nu , pe bune, unde or fi pescarii de alta data? Doamne , mare ti-e jardenu....si multi aburcara parleazu....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.