Somn la rotativa

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Iul 2005, 10:59

Nu inteleg ce face moderatorul. E in vacanta cu Dan?

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 04 Iul 2005, 11:21

Ovidiu, ai perfecta dreptate! De aceea, propun sa trecem la lucruri mai serioase. Desi topicul nu mi se pare cel mai potrivit, am sa va povestesc o intamplare ce poate parea incredibila.
Am fost vineri la pescuit, incepand de la ora 18. Loc cu apa curgatoare adanca, pestisor, visina, rotativa si vobler. Cred ca ati inteles ca eram pe urma cleanului, care se gaseste din abundenta. Dadeam la lanseta cu plumb, iar apoi la lanseta lunga, cu pluta. La a 4-a aruncare a aceluiasi pestisor, am vazut cum acesta o ia pe o alta directie si amerizeaza la vreo 15 metri de pluta. Am recuperat rapid, si am avut surpriza sa simt cum loveste pestele. Am prins un avat de vreo 150 gr., la carligul gol, nr. 4 rotund, culoare albastru inchis. Am observat ca se apropiau nori pe cer, iar avatii parca innebunisera. Am zis sa fiu destept, am pus alt pestisor, am lansat, dar am si inceput sa recuperez, in speranta ca acest mod de prezentare a pestisorului va fi mai apetisant pentru avat. Am avut un atac, un avat de vreo 2 kg., dar nu la pestisor, ci la pluta (parte superioara alba, betisor rosu central). Dupa aia, nimic. Tot cam atunci, a inceput sa ploua, si dupa ce probabil atmosfera s-a potolit oarecum, apa a redevenit ca si moarta. Spre seara am prins un clean mic la pestisor (neinteresant pentru mine), iar pe la 21: 45 am prins un clean la kil, asa, sa nu plec cu traista goala.
Ce vreau eu sa spun, e ca presiunea atmosferica are o importanta covarsitoare asupra apetitului pestilor, lucru pe care l-am constatat in numeroase randuri.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Iul 2005, 13:26

@remusnico
1. I-as scrie admin-ului sa-mi dea IP-ul glumetului
2. Am o parere bine definita despre ce inseamna normalitate in sexualitate si despre respectarea optiunii fiecaruia, fie aceasta optiune religioasa, sexuala, alimentara sau mai stiu e ce. Dar nu isi are loc pe acest forum. Revin: parca discutam despre pescuit aici.... Sau sa mutam topicul la "stationar" (si asta e o optiune :twisted: ), ca acolo se discuta despre dat "la fund". :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Iul 2005, 13:30

remusnico:pe mine chiar nu ma intereseaza orientarea ta sexuala,poti sa fii si gay,e drepul tau de a alege alternative in viata.Dar nu trebuia sa apara acea postare in acest topic.Vorba lui BogdanK:daca nu tu postat acea declaratie,trebuia imediat sa iei legatura cu admin-ul sa clarificati treaba,sa stearga acea postare....parerea mea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 04 Iul 2005, 13:41

Si ca o completare la cele spuse de cei dinaintea mea... as zice ca nu prea o sa ai popularitate cu nick-ul acesta.... mai bine ti l-ai schimba si ai lua-o de la zero.

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 04 Iul 2005, 13:53

Ca sa intelegeti. Problema mea e ca habar nu am de net. Pana acum, la autentificare, imi apareau automat stelutele de la parola, si forumul ma recunostea. Cineva mi-a spus ca s-ar putea sa am un "bug" si altii sa se poata loga in numele meu (daca asa se zice). In cateva zile, sper sa pot rezolva problema. Michael chiar ca nu a inteles nimic din toate astea. Imi pare rau!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Iul 2005, 13:56

Chiar nu ma intereseaza sa inteleg ceva din acest subiect....hai sa vorbim despre pescuit,totusi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 04 Iul 2005, 14:05

Remusnico nu e nickname, din moment ce vine de la Remus si Nicolae, adica 2 din cele 3 prenume pe care le am in buletin, si zau ca nu mi-e rusine de ele. Mi-e insa rusine de faptul ca exista conationali care au facut chestia asta nasoala.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Iul 2005, 21:33

Am inteles bine? De pe comp-ul tau crezi ca a intrat cineva? Imi pare rau sau iti zic, dar iti meriti soarta. De parola ai auzit?

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

tare de cap la net

Mesaj de remusnico » 05 Iul 2005, 11:45

Cum am explicat anterior, nu de pe compul meu, ci altcineva de pe net (putea fi oricine) a scris "remusnico" la autentificare, iar parola i-a aparut automat, din stelute, care ca si in cazul meu, s-au dovedit a fi cele care inlocuiesc (sau identifica) parola mea, pe care o stiu numai eu, dar care a putut fi folosita in acest fel de oricine. Sper ca problema s-a rezolvat, ca acum, dupa reinstalare, nu imi mai apar stelutele de parola, pe care am schimbat-o, de altfel. Sunt insa de acord ca imi merit soarta (de a nu fi anticipat "inteligenta" unora!.

Închis