Somn la rotativa

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi_
veteran
veteran

Re: tare de cap la net

Mesaj de Adi_ » 05 Iul 2005, 12:09

remusnico scrie:Cum am explicat anterior, nu de pe compul meu, ci altcineva de pe net (putea fi oricine) a scris "remusnico" la autentificare, iar parola i-a aparut automat, din stelute, care ca si in cazul meu, s-au dovedit a fi cele care inlocuiesc (sau identifica) parola mea, pe care o stiu numai eu, dar care a putut fi folosita in acest fel de oricine. Sper ca problema s-a rezolvat, ca acum, dupa reinstalare, nu imi mai apar stelutele de parola, pe care am schimbat-o, de altfel. Sunt insa de acord ca imi merit soarta (de a nu fi anticipat "inteligenta" unora!.
ce spui tu e bull shit... intelgei? asa ceva nu se poate. tie iti apar "stelutele" automat pt. ca ai bifat acolo optiunea de inlocuire automata. parola este stocata local, de catre browserul de internet deci nu are cum sa apara la altcineva de pe net.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 05 Iul 2005, 12:32

Ba adilucu de ce traumatizezi baietelu' ? Poate in week.end i-a spart cineva asa de rau partzu' de s-a reorientat ... :lol: :lol:
Daca s-a intalnit cu pitonul roshu ????

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 05 Iul 2005, 12:33

in asa masura m-a descumpanit / scarbit / obosit / ametzit / topicu' asta - ca de-acuma daca-mi-o trage vreodata somn la rotativa, tai firu', injur si plec acas' fir-ar ai ... de depravatzi cu neamu' lor cu tot... nici la pescuit nu ne mai lasa-n pace... :lol:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Iul 2005, 12:41

piticu scrie:in asa masura m-a descumpanit / scarbit / obosit / ametzit / topicu' asta - ca de-acuma daca-mi-o trage vreodata somn la rotativa, tai firu', injur si plec acas' fir-ar ai ... de depravatzi cu neamu' lor cu tot... nici la pescuit nu ne mai lasa-n pace... :lol:
:shock: mai piticule.... ai grija la exprimare... poate te ia la japca :twisted:
cu astia nu stii niciodata.... o sa spuna dupa aia ca tu ai vrut-o... :wink:

PS. vezi ca poate trage mai bine la grub :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 05 Iul 2005, 13:18

adilucu scrie:[...] :shock: mai piticule.... ai grija la exprimare... poate te ia la japca :twisted:
cu astia nu stii niciodata.... o sa spuna dupa aia ca tu ai vrut-o... :wink:
:twisted:
nuuuu nene, d-acuma:

1. numai singur din barca, cine s-apropie la 10m isi ia un blinker in cap
(la cit sunt de maiastru la aruncari, pericolu' e acelasi chiar daca n-ar avea intentzii d-alea)
2. rotativele se interzic, folosirea lor cu obstinatie te deconspira ca pirtzopescar. (costica sa te vad cum arunci cutiile de la balcon)
3. multa cafea, sa nu m-apuce somnu' ca-s mancat (imi intr-o rotativa-n ... de-mi sar ochii ca la melci)
4. aia de ma stiu, orice-ar spune ala dup-aia la politie, n-am vrut-o, frate, doar ca n-am respectat 1 - 4 de mai sus... :cry:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Iul 2005, 13:33

pirtzopescar???
:D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 05 Iul 2005, 13:54

Mai Sorine nu se spune partzopescar , se foloseste doar termenul de partzo :lol: :lol:
si k sa fiu mai explicit :
P - pescar
I - inapt
R - revendica
T - toata
Z - zeama
O - oral

daca mai pui la urma si pescar se intelege " a vrea tot de la un pescar " . Asa ca fi mai precaut ca poate te contacteaza ... :lol: :lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Iul 2005, 14:00

:D :D

propun ca emisiunile tv consacrate sa aiba si variante mai ''dosnice'' si anume :
-Infopartzar
-partzar hoinar

de asemenea un supliment literar la publicatiile existente ar fi binevenit:
- partzar modern
- Aventuri la partzait

o alta idee ar fi si fabricarea unor lampi nu de frunte ci de ceafa...ca de...nu se stie niciodata :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 05 Iul 2005, 14:17

eu propptttzzun k totul sa sune asa :
de exemplu : datimi o pptttzzunga de pptttzzufuletzi ca o achit din pptttzzortofel si dupaia fac un ppttzzzartz in pptttzzantaloni de mi se rupe pptttzzortbagaju de pptttzzrins atata pptttzzeste .

pptttzzat , nu sppttzzunetzi la nimenea .....

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Iul 2005, 14:25

Sorin scrie:propun ca emisiunile tv consacrate sa aiba si variante mai ''dosnice'' si anume :
-Infopartzar
-partzar hoinar
Ai uitat ce era mai important:

-Partzaru' pescuieste si vaneaza :lol:

Închis