Somn la rotativa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Somn la rotativa
Vreau sa va spun ca ieri la 18:00, pescuind la avat pe Olt( zona Valcii), cu lanseta Cabela's FE 2, mulineta Daiwa Capricorn, fir Trabucco GX-Ultra de 4lbs( 0.18mm), cu lingurita nr. 1, am avut in drill un somn de peste 10 kg( estimez), care si-a luat circa 70 metri de fir, i-a sarit blinkerul din gura. L-am avut circa 15 minute, dupa care m-a cuprins o mega-frustrare, cand am vazut batul moale. Asta este. Aseara n-am putut sa dorm. Nu l-am fortat deloc pt ca nu s-a oprit absolut deloc luand fir in nestire. Lanseta, mulineta si firul au lucrat absolut perfect, dar ghinionul a fost imens, sarindu-i lingurita din gura. Dupa prima intepare am mai dat una pt a fi sigur de intepare buna, dar soarta a fost sa fie asa.
- Wavedancer
- veteran
Mare pacat! Poate data viitoare...
La fel de mare pacat este ca nu incerci sa inveti "limbajul", desi te plimbi pe mai multe forumuri de pescuit. De obicei prin "blinker" se intelege o oscilanta (de la celebrul model Heintz Blinker), nicidecum o rotativa. Poate data vitoare...
La fel de mare pacat este ca nu incerci sa inveti "limbajul", desi te plimbi pe mai multe forumuri de pescuit. De obicei prin "blinker" se intelege o oscilanta (de la celebrul model Heintz Blinker), nicidecum o rotativa. Poate data vitoare...
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Wave, a vorbit fizicianul din tine
Poate pestele / busteanul lua 10 m de fir in 30 de secunde, dupa care se oprea in curent, cum de altfel au obiceiul - si pestii si bustenii
Cati somni ti'au plecat tie din bat cu viteza constanta?
andrei-ovidiu, mai acum o saptamana i'am dat prietenei mele o lanseta sa pescuiasca pentru prima oara, iar cand am plecat se gandea deja sa-si minta colegii ca a prins un peste de 1 kg. Efectul dupa o PRIMA partida de pescuit
Ca sa eviti misto'urile, adevarata sau neadevarata intamplarea, mai bine te abtii. Nu?
Numai bine!

Poate pestele / busteanul lua 10 m de fir in 30 de secunde, dupa care se oprea in curent, cum de altfel au obiceiul - si pestii si bustenii

andrei-ovidiu, mai acum o saptamana i'am dat prietenei mele o lanseta sa pescuiasca pentru prima oara, iar cand am plecat se gandea deja sa-si minta colegii ca a prins un peste de 1 kg. Efectul dupa o PRIMA partida de pescuit

Ca sa eviti misto'urile, adevarata sau neadevarata intamplarea, mai bine te abtii. Nu?
Numai bine!