Somn la rotativa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
[quote="Paul"][quote="SF"]Circotasii lui peste ! Se vede ca nu stiti sa savurati micile bucurii, atentii pe care ti le ofera viata . Lasati-l mai pe om sa scrie ce si cum , nu mai va bagati !!![/quote]
De ce spui asta? Mai glumesc si oamenii....Daca cineva ii comenteaza intamplarea, asta nu inseamna ca nu s-a intamplat cu adevarat..[/quote]
Incearca si tu sa te prinzi , mai ales ca la rubrica aia de bancuri esti neobosit !
Acuma pe bune . La o lingurita - rotativa - oscilanta - blinker sau ce o fi , nr. 1 cu o ancora de la una de 0 ( mai Andrei , incearca invers , la una de 1 ii pui o ancora de la una de 2 ) plus firul ala de 4 lbs , nu ai tare multe sanse la ceva frumos . In primul rind ancora mica si dupa aia firul prea slab - 4 lbs .
Fir Intins!!!
De ce spui asta? Mai glumesc si oamenii....Daca cineva ii comenteaza intamplarea, asta nu inseamna ca nu s-a intamplat cu adevarat..[/quote]
Incearca si tu sa te prinzi , mai ales ca la rubrica aia de bancuri esti neobosit !
Acuma pe bune . La o lingurita - rotativa - oscilanta - blinker sau ce o fi , nr. 1 cu o ancora de la una de 0 ( mai Andrei , incearca invers , la una de 1 ii pui o ancora de la una de 2 ) plus firul ala de 4 lbs , nu ai tare multe sanse la ceva frumos . In primul rind ancora mica si dupa aia firul prea slab - 4 lbs .
Fir Intins!!!
-
- veteran
va repet ca dadeam la AVAT, iar la noi pe zona Oltului da numai in rotative nr 1 si 0. firul era de 0.18mm Trabucco, adica un 4 lbs. in rotative mai mari nu da, am incercat de mi-a sarit mana cu nr 2 si 3. firul este extrem de bun pt ca a tinut namila. frana Daiwei a lucrat perfect. lanseta fiind clasa medium-light n-am putut decat s-o fortez la limita ei. oricum xxx Eagle 2 este o lanseta de calitate. daca prevedeam ca-mi da somn dadeam cu ceva mai mare. oricum am dat ieri dupa-amiaza pana spre seara dupa el si nu mi-a mai dat. i-a dat unui prieten intr-un echipament asemanator. altul a dat cu broasca si lipitori, dar se pare ca nu vrea al naibii decat sa dea in naluci mici si sa te ia pe nepregatite.
fir intins!
fir intins!
- costica_fishing
- veteran
Oricum Andrei-Ovidiu,considare-te norocos si cu atat,macar ai avut parte de un drill pe cinste.Sa prinzi un somn de 10 kg,ziua,lingurita de 0,recuperata probabil la suprafata ca doar pescuiai la avat,cu asa ceva nu cred sa te mai intalnesti. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
As zice mai degraba fitofag (novac) luat de spate, dupa simptome.
A prins si Adelin unul odata, agatat cu voblerul de aripioara dorsala. A guitzat de am crezut ca si-a rupt ceva... L-a scos in cele din urma, dupa un dril de vreo 15 min., cu plecari pe sub tufele de pe mal si evadari in larg, in plin curent. Avea vreo 5 kile.
A prins si Adelin unul odata, agatat cu voblerul de aripioara dorsala. A guitzat de am crezut ca si-a rupt ceva... L-a scos in cele din urma, dupa un dril de vreo 15 min., cu plecari pe sub tufele de pe mal si evadari in larg, in plin curent. Avea vreo 5 kile.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
a fost somn pt. ca un prieten luase in urma cu o saptamana unul de 2,5 kg la vobler, dar l-a scos dupa vreo 5 min cu fir de 0.16mm. atacul pe care l-am avut a fost ca un fel de agatare, pur si simplu lingurita s-a oprit in loc, dupa care a plecat, dar nu ca un crap, adica cu mare mare viteza, dar totusi a plecat si nu s-a oprit. mentionez ca dadeam in Olt in baraj unde apa "baltea" nu era pic de curent, iar lingurita o recuperam undeva in apropirea fundului apei pt. ca acolo ataca avatul si nu intre ape sau pe suprafata. drill-ul a fost unul de vis de peste 10 min am estimat dupa care ancora fiind mica i-a sarit din gura, deci nu a fost ruptura. echipamnetul l-am solicitat la maxim pt. a vedea de ce este in stare si s-a comportat extraordinar. oricum Daiwa la capitolul frana si lanseuri la distanta exceleaza, iar Cabela's xxx Eagle 2 este o lanseta buna pt. ca s-a incovoiat la maxim si a lucrat perfect. nesansa a facut sa nu-l pot scoate. fir aveam destul, adica 250 m de Trabucco GX Ultra.
numai bine!
numai bine!