salut.
am discutat aseara ore in sir proiectul de regulament primit de la Mihai V. (Aquatransilvae) cu 19 membri (majoritatea) ai PPI.
bineinteles ca am ajuns si la niste concluzii, am sa spilcuiesc aici cateva din ele in ideea de studiu pana sa postam o propunere de regulament complet.
1) prima (
si cea mai importanta!) a fost ca ar trebui organizat acest campionat pe
zone geografice. adica un numar de concursuri (3 in speta) pe fiecare zona istorica, zona care sa desemneze un numar de participanti (asteptam sugestii) in finala. argumentul e simplu: foarte putini dintre noi (desi sunt pescari dedicati) au timpul si resursele necesare pt. a participa la toate concursurile din celelalte zone. neparticiparea conduce implicit la piederea de puncte.
mai apoi am supus la vot:
2) a se tina campionatul pe zone istorice? Da 18 - Nu 0 - Abt. 2
3) Sa se tina finala? Da 19 - Nu 1
4) Daca se face finala, sa se faca pe specia pe care se va pescui la mondial? Da0 - Nu 20
5) Sa fie aceleasi dimensiuni minime la toate concursurile? Da 20 - Nu 0
6) Sa fie o taxa de intrare in campionat (100 ron)? Da 3 - Nu 16 - Abt. 1
7) Din taxa de concurs sa se puna 10ron/persoana pt lotul national? Da 20 - Nu 0

Sa fie permise motoarele electrice? Da 2 - Nu 18
9) Sa fie permisa utilizarea sonarului? Da 5 - Nu 15
10) Sa fie permis pescuitul cu 2 naluci pe un fir? Da 7 - Nu 11 - Abt. 2
11) Sa fie obligatorie folosirea carligelor (triplelor) debarbetate? Da 14 - Nu 1 - Abt. 5
In rest, ca si modificari votate la aceasta varianta de regulament ar fi:
- punctarea pestilor incepind de la dimensiunile minime
legale, acestea se stiu deja.
- posibilitatea efectuarii unei zile de antrenament pentru fiecare pista de concurs.
La sistemul de punctaj nu prea ar fi obiectiuni.
Ar mai fi cate ceva dar nu sunt bine puse la punct. azi sau maine ma voi intalni cu colegii si vom posta aici varianta completa.