regulamentul federatiei romane de spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Ian 2006, 01:54

Problema e ca aici nu prea avem ce negocia, e ori una, ori alta :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 22 Ian 2006, 10:02

Ma bag si eu ca "musca" in lapte.
Decat sa va tot certati atata, caci deja asta a ajuns o cearta- trebuie sa o recunoasteti, mai bine hotarati o zi, un we, se strang reprezentantii fiecarui regulament, il discuta cu totii intr-o zi sau doua cat este nevoie si cad de acord intr-o privinta. Apoi puneti decizia in fata lui Teleanu.
El in calitate de sef de subcomisie de spinning!!!! trebuie sa va asculte si sa va reprezinte doleanta voastra.

Una e sa tot scrii si alta sa discuti cum se cade, la o masa, cu cu o bere, fata in fata. Fiecare isi alege reprezentantul daca nu pot merge mai multi si gata, ce e asa de greu? :)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Ian 2006, 10:46

Corect, Luci!
Din cate stiu, neoficial, va fi o sedinta sambata care vine...
Asteptam un semnal, ceva concret.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Ian 2006, 11:13

Chiar nu as dori sa fie interpretata o cearta in loc de expunere de argumente ceea ce se intampla .
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2006, 12:14

ovidiu14 scrie:

sorin poate ne traduci si noua acest nou argument :D

care anume?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Luigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Luigi » 24 Ian 2006, 22:04

Vreau ca acest concurs national sa-i cumprinda pe cei mai buni spinneri din tara, dar ma indoiesc ca va fi asa, datorita "spinosului" regulament ce este in curs de adoptare.
Sa dea Dumnezeu sa cistige cei mai buni !

"Priteni Pecari" vor fi tot timpul alaturi de lege si de cei asemenea noua.
Noi, "Priteni Pecari", facem munca de pionerat in zona aceasta a tarii, nerecunoscuti inca de nimeni din aceasta sublima tara, judet si oras (minus cei care ne cunosc).
Dar nasc si la Moldova oameni.
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"

sorin_luca
utilizator nou
utilizator nou

ne vedem la darvari pe 15 apr

Mesaj de sorin_luca » 20 Mar 2006, 18:22

stoica stefan scrie:daca stau bine si ma gandesc si IASUL a cheltuit niste bani cand au fost la Tileagd(chiar daca nu a contat in calendarul competitional) si chiar daca n-au prins nimic, n-au fost suparati ci din contra si-au facut niste prieteni si au acumulat ceva experienta... :lol: .a fost super fain :wink: .noi nu dam inapoi si indiferent unde se vor tine concursurile noi vom veni.asa ca aveti grija venim.si daca inca nu se-ntelege ca daca mergi la un concurs de pescuit(mai ales de spinn) o faci, nu s-a iei jackpott-ul ci pt sa-ntelegi ca inainte de a fi pescari(sau orice altceva) suntem oameni,...si oamenii au nevoie de prieteni,mai ales de suferinta.eu stiu ca oricati bani ai avea nu poti sa cumperi sentimente si mai ales un astfel de sentiment cand iti vezi prietenul tremurand de emotie indreptandu-se poate spre cea mai grea cupa.
asa ca ar fi mai bine totusi sa mai asteptam un pic si dupa cum am vb cu d-nul Cozma,pana la maximum sfarsitul lui februarie calendarul si regulamentul vor fi definitivate.
cu respect, al vostru coleg de suferinta

sorin_luca
utilizator nou
utilizator nou

ne vedem la darvari pe 15 apr

Mesaj de sorin_luca » 20 Mar 2006, 18:22

stoica stefan scrie:daca stau bine si ma gandesc si IASUL a cheltuit niste bani cand au fost la Tileagd(chiar daca nu a contat in calendarul competitional) si chiar daca n-au prins nimic, n-au fost suparati ci din contra si-au facut niste prieteni si au acumulat ceva experienta... :lol: .a fost super fain :wink: .noi nu dam inapoi si indiferent unde se vor tine concursurile noi vom veni.asa ca aveti grija venim.si daca inca nu se-ntelege ca daca mergi la un concurs de pescuit(mai ales de spinn) o faci, nu s-a iei jackpott-ul ci pt sa-ntelegi ca inainte de a fi pescari(sau orice altceva) suntem oameni,...si oamenii au nevoie de prieteni,mai ales de suferinta.eu stiu ca oricati bani ai avea nu poti sa cumperi sentimente si mai ales un astfel de sentiment cand iti vezi prietenul tremurand de emotie indreptandu-se poate spre cea mai grea cupa.
asa ca ar fi mai bine totusi sa mai asteptam un pic si dupa cum am vb cu d-nul Cozma,pana la maximum sfarsitul lui februarie calendarul si regulamentul vor fi definitivate.
cu respect, al vostru coleg de suferinta

Scrie răspuns