regulamentul federatiei romane de spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
regulamentul federatiei romane de spinning
Pe cand discutiile pe site despre regulamentul de spinning ? La ce concluzie ati ajuns domnilor din Cluj, Suceava , Iasi , Bucuresti ?Daca nu ma insel cu totii ati fost de acord la Caldarusani sa veniti cu propuneri de imbunatatire a actualului regulament de spinning. Lasati iarasi aceasta sarcina pe umerii domnului Teleianu apoi veniti cu criticile ? Cu totii ati promis ca veti pune umarul la realizarea unui regulament care sa satisfaca toate cerintele voastre si care sa scoata in evidenta pe cei care sunt cei mai buni dintre dumneavoastra in sezonul viitor fara a avea din partea celorlalti nici un comentariu. Astept sa vad propunerile voastre despre modul in care ar trebui sa se desfasoare intregul program competitioar. Ca si idee eu nu sunt adeptul regionalizari , si crearea de mini campionate.Daca cineva doreste sa participe la campionatul national de spinning atunci trebuie sa participe la programul competitionar. Exact ca si la loto"cine participa castiga "
Sper sa nu supar pe nimeni dar ar fi timpul sa trecem din faza discutiilor la nivel de cluburi sau asociatii la discutiile serioase si concrete.
Sper sa nu supar pe nimeni dar ar fi timpul sa trecem din faza discutiilor la nivel de cluburi sau asociatii la discutiile serioase si concrete.
-
- senior
In afara de multele probleme care ar fi de discutat pe tema asta, cel mai important lucru ar fi sa se stabileasca dimensiunile pestilor si punctajul odata pentru totdeauna si sa se aplice acelasi regulament pe fiecare balta!
Cica pe Rogojesti bibanii sunt mai mici si mai scadem dimensiunea.
OK nimic rau in asta!
Dar sa o lasam atunci asa scazuta pentru toate apele si pe alte ape se va puncta mai mult!
Pentru mine a fost hilar anul asta sa iau un loc doi cu bibani de 13 cm si sa dau gherla cu bibani de 17 cm.
Cica pe Rogojesti bibanii sunt mai mici si mai scadem dimensiunea.
OK nimic rau in asta!
Dar sa o lasam atunci asa scazuta pentru toate apele si pe alte ape se va puncta mai mult!
Pentru mine a fost hilar anul asta sa iau un loc doi cu bibani de 13 cm si sa dau gherla cu bibani de 17 cm.

Eu cred ca daca vrem Campionat atunci fiecare trebuie sa participe la toate mansele lui{ale campionatului} nu cei din Iasi doar la Iasi sau cei din Cluj doar la Cluj sau cei din Bucuresti doar la Bucuresti.
Daca pescarul participa la un concurs care este in calendarul competitional si cistiga puncte sa i se ia in consideratie la clasamentul general acele puncte indiferent de unde este si unde s-a deslasurat concursul.Nu mi se pare normal ca cei din Cluj de exemplu{am ales aleatoriu orasul} daca participa la concursuri din Bucuresti sau Iasi sa nu poata cumula punctele aferente locului ocupat doar pentru ca este din alta zona a tari.
Ce el nu a cheltuit bani pentru acea deplasare? Nu a platit taxa de participare? Ca sa nu mai spun de timpul pierdut.Asa ar fi corect,toti care participa sa primeasca punctele aferente locului cistigat si la sfirsit de sezon sa se traga linie si sa se adune,sa mearga in finala cei care merita,care au depus eforturi sa participe la cit mai multe concursuri.
Si ar mai fi ceva cred ca regulamentul odata stabilit ar trebui sa nu se mai schimbe pe parcursul anului respectiv,ce e aia ca intrun loc sunt bibani mai mici? Daca nu suntem in stare sa gasim o pista de concurs care sa poata satisface macar marimile minime legale atunci sa lasam pe alti sa
se ocupe de asta. Nu cred ca nu avem ape in care sa existe peste care sa depaseasca marimile minime legale.
Sar parea ca m-am cam lasat dus de val dar am spus niste lucruri reale si cred eu la subiect,daca am gresit va rog sa ma contraziceti,doar asa se va ajunge la ceva constructiv.
cu respect,
Daca pescarul participa la un concurs care este in calendarul competitional si cistiga puncte sa i se ia in consideratie la clasamentul general acele puncte indiferent de unde este si unde s-a deslasurat concursul.Nu mi se pare normal ca cei din Cluj de exemplu{am ales aleatoriu orasul} daca participa la concursuri din Bucuresti sau Iasi sa nu poata cumula punctele aferente locului ocupat doar pentru ca este din alta zona a tari.
Ce el nu a cheltuit bani pentru acea deplasare? Nu a platit taxa de participare? Ca sa nu mai spun de timpul pierdut.Asa ar fi corect,toti care participa sa primeasca punctele aferente locului cistigat si la sfirsit de sezon sa se traga linie si sa se adune,sa mearga in finala cei care merita,care au depus eforturi sa participe la cit mai multe concursuri.
Si ar mai fi ceva cred ca regulamentul odata stabilit ar trebui sa nu se mai schimbe pe parcursul anului respectiv,ce e aia ca intrun loc sunt bibani mai mici? Daca nu suntem in stare sa gasim o pista de concurs care sa poata satisface macar marimile minime legale atunci sa lasam pe alti sa
se ocupe de asta. Nu cred ca nu avem ape in care sa existe peste care sa depaseasca marimile minime legale.
Sar parea ca m-am cam lasat dus de val dar am spus niste lucruri reale si cred eu la subiect,daca am gresit va rog sa ma contraziceti,doar asa se va ajunge la ceva constructiv.
cu respect,
-
- senior
daca stau bine si ma gandesc si IASUL a cheltuit niste bani cand au fost la Tileagd(chiar daca nu a contat in calendarul competitional) si chiar daca n-au prins nimic, n-au fost suparati ci din contra si-au facut niste prieteni si au acumulat ceva experienta...
.a fost super fain
.noi nu dam inapoi si indiferent unde se vor tine concursurile noi vom veni.asa ca aveti grija venim.si daca inca nu se-ntelege ca daca mergi la un concurs de pescuit(mai ales de spinn) o faci, nu s-a iei jackpott-ul ci pt sa-ntelegi ca inainte de a fi pescari(sau orice altceva) suntem oameni,...si oamenii au nevoie de prieteni,mai ales de suferinta.eu stiu ca oricati bani ai avea nu poti sa cumperi sentimente si mai ales un astfel de sentiment cand iti vezi prietenul tremurand de emotie indreptandu-se poate spre cea mai grea cupa.
asa ca ar fi mai bine totusi sa mai asteptam un pic si dupa cum am vb cu d-nul Cozma,pana la maximum sfarsitul lui februarie calendarul si regulamentul vor fi definitivate.
cu respect, al vostru coleg de suferinta

asa ca ar fi mai bine totusi sa mai asteptam un pic si dupa cum am vb cu d-nul Cozma,pana la maximum sfarsitul lui februarie calendarul si regulamentul vor fi definitivate.
cu respect, al vostru coleg de suferinta
M-a emotionat prietenul meu de mai sus.
Perfect de acord cu ce s-a subliniat mai sus,deja s-a vb cate ceva in sensul asta cu domnul Cozma.Noi cei din Iasi am gasit deja o locatie,cu un patron serios,cu peste serios,adica totul ptr a face o intrecere reusita la Iasi.Deci lucrurile merg pe drumul cel bun.Nu mai ramane decat sa stabilim impreuna calendarul competitional,de comun acord.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Nu a contestat nimeni ca si cei din Iasi au cheltuit bani,exemplele au fost aleatorii,asa mi-au venit mie in minte{si sa stiti ca nu sunt din Cluj sint din Bucuresti}Totul se referea la regulamentul unei competitii anuale nu la a merge la un concurs oarecare in N sau Y locatie unde nu conteaza bani ci faptul ca se leaga noi prietenii.Nu vreau sa supar pescarii din Iasi dar atunci cind participi la o competitie de anvergura intinsa pe parcursul unui an faci tot posibilul sa cistigi,sau sa te afli in carti.Poate ma insel dar toti cei care participa spera in adincul sufletului ca vor reusi sa faca parte din echipa ROMANIEI si pentru asta lupta este destul de strinsa.
Eu speram,ca aceasta lupta sa fie egala pentru toti ar trebui ca regulamentul sa fie unul stabil,batut in cuie de la inceput si pina la sfirsitul campionatului,fara modificari pe traseul anului competitional.Modificari care fara suparare defavorizeaza pe uni si favorizeaza pe altii.
Nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar asta gindeste fiecare pescar ca daca si la concursul lui se punctau bibani de 13 cm. ar fi adunat mai multe puncte{exemplul a fost asa aleator gindindu-ma la colegul care a iesit pe locul 2 cu bibani de 13 cm. si cu cei de 17 cm. nu a luat nimic}
Deci inca o data cred ca un regulament stabilit de la inceput si respectat pe toata durata anului competitional nu ar face decit sa indeparteze birfele si indoielile legate de aceasta frumoasa competitie,SPININGUL
Sunt sigur ca cei ce vor sa inteleaga au inteles ce am vrut sa spun dar sunt la fel de sigur ca exista destui circotasi care sa ma critice,e dreptul lor nu au decit sa o faca eu sunt impacat cu gindul ca am spus ce aveam pe suflet si ce am crezut eu ca este drept.
Nu cred ca acest topic a fost deschis pentru a stabili calendarul competitional{fara suparare} ci pentru a stabili REGULAMENTUL dupa care sa se desfasoare acel calendar competitional. Si daca imi aduc bine aminte la finala domnul Teleianu a promis ca s e va discuta pe net si se va ajunge la un regulament care sa functioneze pe toata perioada anului competitional.
Eu speram,ca aceasta lupta sa fie egala pentru toti ar trebui ca regulamentul sa fie unul stabil,batut in cuie de la inceput si pina la sfirsitul campionatului,fara modificari pe traseul anului competitional.Modificari care fara suparare defavorizeaza pe uni si favorizeaza pe altii.
Nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar asta gindeste fiecare pescar ca daca si la concursul lui se punctau bibani de 13 cm. ar fi adunat mai multe puncte{exemplul a fost asa aleator gindindu-ma la colegul care a iesit pe locul 2 cu bibani de 13 cm. si cu cei de 17 cm. nu a luat nimic}
Deci inca o data cred ca un regulament stabilit de la inceput si respectat pe toata durata anului competitional nu ar face decit sa indeparteze birfele si indoielile legate de aceasta frumoasa competitie,SPININGUL
Sunt sigur ca cei ce vor sa inteleaga au inteles ce am vrut sa spun dar sunt la fel de sigur ca exista destui circotasi care sa ma critice,e dreptul lor nu au decit sa o faca eu sunt impacat cu gindul ca am spus ce aveam pe suflet si ce am crezut eu ca este drept.
Nu cred ca acest topic a fost deschis pentru a stabili calendarul competitional{fara suparare} ci pentru a stabili REGULAMENTUL dupa care sa se desfasoare acel calendar competitional. Si daca imi aduc bine aminte la finala domnul Teleianu a promis ca s e va discuta pe net si se va ajunge la un regulament care sa functioneze pe toata perioada anului competitional.
O sugestie pentru danr: o sectiune separata in cadrul forumului destinata exclusiv concursurilor. Prevad ca 2006 v-a aduce mult mai multe concursuri. Si sa fiu sincer am simtit nevoia de asa ceva chiar si anul asta.
Primul topic ar putea fi chiar discutia asta despre regulament.
In al doilea rind: unde este publicat regulamentul despre care discutam ?
Daca il are cineva intr-o forma scrisa, oficiala, il rog sa-l posteze.
PS. O intrebare care are doar tangential legatura cu topicul: la concursuri folositi un program dedicat pt calculator pt realizarea clasamentului ?
Primul topic ar putea fi chiar discutia asta despre regulament.
In al doilea rind: unde este publicat regulamentul despre care discutam ?
Daca il are cineva intr-o forma scrisa, oficiala, il rog sa-l posteze.
PS. O intrebare care are doar tangential legatura cu topicul: la concursuri folositi un program dedicat pt calculator pt realizarea clasamentului ?
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare