regulamentul federatiei romane de spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Ian 2006, 12:04

Eu zic sa n-ai vreo surpriza. Am mai vazut multe situatii de-asta cand in urna intra cine vrea, iar din urna iese cine trebuie. Macar sa fie cum zici, eu unul as fi foarte multumit.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Ian 2006, 12:38

MihaiV scrie:Eu cred ca se discuta inutil pe conflictul zonale vs open.
Deja partile si-au spus parerea.
Grupul din Moldova e pentru zonale, celelalte grupuri implicate si care vor vota sunt pentru Open. Deci va fi Open.
Ca mai este cate unul pentru zonale si in celelalte zone, zau cate unul pentru open si in Moldova, asta nu va influenta rezultatul pentru ca nu va fi chemat la Bucuresti cand se iau deciziile, daca o astfel de intalnire va avea loc.
se pare k asta e un fel de boala! de ce vorbesti dumneata in numele altora nu pot sa-nteleg! lasa-i pe ei sa se exprime! sau te-au facut purtator de cuvant?
cat despre ce va fi., zonale sau open, sa lasam exprimarile astea categorice, k tot se vorbea de manipulare a maselor!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Ian 2006, 13:15

Nu stiu de ce iti sare tzandara mereu. Am scris ceea ce mi s-a parut mie ca rezulta din cele 4 variante postate. Asa cum zice Gerula, poate vor aparea surprize. Sau poate nu va avea loc nici o intalnire si domnul Teleianu va face singur un regulament si il va impune.

Am inceput cu "eu cred", deci nu am vorbit in numele altora. Nu mai am voie sa-mi spun parerea? OK! Sa-mi stearga moderatorii postarile!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Ian 2006, 14:11

@Mihai V.
intre "deci va fi open" si "probabil ca va fi open" este o mare diferenta.
asta poate intelege oricine.
imi sare tandara pt. ca spuneai k se manipuleaza si asta cred eu k incerci sa faci. de-aia.
sunt ultimul om care sa impiedic pe cineva sa-si spuna parerea. nu e cazul, crede-ma. si iarasi, intre pareri si concluzii exprimate public este o mare diferenta.
pe de alta parte nu doresc sa intru in polemici fara vreun rezultat pozitiv/constructiv.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Ian 2006, 15:31

Celor ce nu reusesc sa impuna un sistem le e teama ca li se va impune pana la urma

Gerula "ascult " relatiile dintre asociatia "mea" si V Oana...cred ca nu stii ce vorbesti...sima refer pe linie de spinning ...daca ai ceva de spus...go on

"In mod evident la Teleianu si in mai mica masura si la tine, purtatorul lui neoficial de cuvant ."

nu ai terminat ..sau ma rog nu crezi ca lipseste ceva ?care-i acuzatia?trecand peste mistou-l cu purtatorul de cuvant ...

m-am simtit dator Gerula ca daca stiu ceva sa fac public ...sa stitisi voi...fie de varianta fie de proiect de regulament fie de intalnire sau discutie...fara sa ascund nimicasa cumse procedeaza de catre cine se simte ...nu e cazul tau nu te acuz cu nimic ..

"Ia te rog cele 4 variante de regulament si citeste. Doar una, ce de la Iasi, prevede ce spui tu. O alta nu prevede taxa limita, iar alte doua prevad taxa limita de 100 ron/zi de concurs!!! Stii ce inseamna expresia asta? Daca sedinta tehnica e vineri si mansele sunt sambata si duminica, atunci taxa poate ajunge la 300 ron, pentru ca sunt 3 zile"

Deci unde poate aparea pana la urma "jumuleala "?
unde nu se vrea taxa mai mare de 100ron indiferent de balta daca edoar etapa sau ?

"Deci va fi open "

serios ?...caci altfel intervine boicotul deja exprimat ...sau cum ?

"Grupul din Moldova e pentru zonale, celelalte grupuri implicate si care vor vota sunt pentru Open."

esti informat gresit ...dar mi-e indiferent
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Ian 2006, 16:03

ovidiu14 scrie:
Gerula "ascult " relatiile dintre asociatia "mea" si V Oana...cred ca nu stii ce vorbesti...sima refer pe linie de spinning ...daca ai ceva de spus...go on

Si in mod evident relatiile pe linie de crap nu influenteaza in nici un fel :roll:. Ma rog, treaba ta, daca vrei sa te ascunzi pe dupa corcodus...
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Ian 2006, 16:14

Ca sa nu deviem de la subiect putem discuta despre acuzatiile tale asa cum se cuvine .
Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Ian 2006, 17:43

E mult spus acuzatii, ti-am raspuns si pe PM cum vad eu lucrurile. Parerea mea e ca voi, ca organizatori de concurs care ar putea intra in calendar, nu mai puteti avea o parere obiectiva despre avantajele si dezavantajele celor doua sisteme discutate aici. Nu e o acuzatie ci mai degraba o constatare.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Ian 2006, 20:06

Nu extrapola...indiferent de sistem putem organiza concursuri cu premii sau ca si etape ...deci nu are legatura
Imagine

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 21 Ian 2006, 23:14

Oameni buni,
Ce a fost de spus s-a spus. Pentru fiecare sistem de concurs au fost aduse argumente si contra-argumente. Fiecare parte mai tine cite unul (sau mai multe) in mineca.
Oricum, dupa atitea pagini in care s-a discutat l-a subiect, parerea mea e ca incepeti... sa taiati firul in patru (puteam sa folosesc expresii mai ... tari si mai la obiect.)
Toata stima pentru cei care au participat si si-au expus punctul de vedere, atit pe site-ul acesta cit si pe altele, indiferent ca au fost pro sau contra unui sistem de concurs sau altul. Ar fi pacat "sa o dam prin balarii" la sfirsit.
Intr-o discutie este foarte important sa poti sa te pui in locul interlocuitorului si sa intelegi de ce doreste lucrul care il sustine.

(Mai sunt multe de spus dar n-am de gind sa va tin un curs de negocieri. :lol: )

Scrie răspuns