Rapitorii pretiosi.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 06 Mai 2010, 23:05

la arena cu ei nu aici :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Mai 2010, 23:05

de-abea astept sa ajunga shimano veteran :lol: :lol: :lol: tine-ti minte ca avea ceva cu ei? :lol: :lol:

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 06 Mai 2010, 23:08

nu-mi vine sa cred :( ...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Mai 2010, 10:17

PescarNebun scrie:
PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??! :shock:
Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur! :lol: ). Sugand el asa cu spor, i-au crescut aripi de batman si s-a gandit sa devina petitoare (petitor) pentru Shimano in ideea de a ii gasi vreo mreana mustacioasa pe post de consoarta! Doar ca Shimano l-a refuzat diplomatic si acum vampirelu a ramas cu mustacioasa in ograda proprie si nu stie cum sa scape...de aia atata disperare!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 07 Mai 2010, 10:58

Fario_nebunu scrie:
PescarNebun scrie:
PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??! :shock:
Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur! :lol: ). Sugand el asa cu spor, i-au crescut aripi de batman si s-a gandit sa devina petitoare (petitor) pentru Shimano in ideea de a ii gasi vreo mreana mustacioasa pe post de consoarta! Doar ca Shimano l-a refuzat diplomatic si acum vampirelu a ramas cu mustacioasa in ograda proprie si nu stie cum sa scape...de aia atata disperare!
:) :lol: :lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 07 Mai 2010, 10:58

:lol:

kzoli
veteran
veteran

...

Mesaj de kzoli » 07 Mai 2010, 10:59

:roll:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 07 Mai 2010, 12:27

Fario_nebunu scrie:
PescarNebun scrie:
Adevar grait-ai, Fario. Dar eu as cam avea o solutie la problema vampirelului. Ar putea sa isi foloseasca ariupile de vampir, sa ia in brate mustacioasa cu care a ramas pe cap si sa zboare in castelul ala al lui unde sa se inchida si sa ne faca sa ne perpelim de dorul lui. :D
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Mai 2010, 19:25

Fario_nebunu scrie: Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur! :lol: ). Sugand el asa cu spor, i-au crescut aripi de batman si s-a gandit sa devina petitoare (petitor) pentru Shimano in ideea de a ii gasi vreo mreana mustacioasa pe post de consoarta! Doar ca Shimano l-a refuzat diplomatic si acum vampirelu a ramas cu mustacioasa in ograda proprie si nu stie cum sa scape...de aia atata disperare!
:lol: :lol: :lol: Tareee!!!

Rine...ai dreptate...de frustrat ce eram, purtam o ura fara motiv contra "veteranilor", nestiind ca nu e decat o problema de nr. de postari... dar timpul a trecut repede, sau, cum spunea Kuintautti, am fost "prea darnic" la postari, si azi-maine ma trezesc si eu chipes si mandru printre barbatii adevarati (veteranii de pescuit virtual)... 8)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Mai 2010, 09:03

:lol:

marea diferenta la pescuitul stiuci cu naluci... comparativ cu pescuitul cu momeli naturale ( fie ea si broasca floating.... unflata´n c*r cu paiu :lol: ) e ca : mai mult decit probabil sa ranesti stiuca rau...

pt ca des o lasa sa inghita bine de´i ajunge in stomac... si de-acolo e cam greu de scos tripla fara sa o vatamezi irecuperabil ....
si de aici restul e cancan... deci ce poti s-ai mai faci ? :lol:

si ca chestie asa... , e o grama de munca / truda sa desfaci si sa mpachetezi citeva lansete... :lol:

pastravul e cu mult mai pretios ca stiuca !
nici nu se compara !

Scrie răspuns