Rapitorii pretiosi.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur!PescarNebun scrie:
PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??!

Fario_nebunu scrie:Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur!PescarNebun scrie:
PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??!). Sugand el asa cu spor, i-au crescut aripi de batman si s-a gandit sa devina petitoare (petitor) pentru Shimano in ideea de a ii gasi vreo mreana mustacioasa pe post de consoarta! Doar ca Shimano l-a refuzat diplomatic si acum vampirelu a ramas cu mustacioasa in ograda proprie si nu stie cum sa scape...de aia atata disperare!

- PescarNebun
- senior
Adevar grait-ai, Fario. Dar eu as cam avea o solutie la problema vampirelului. Ar putea sa isi foloseasca ariupile de vampir, sa ia in brate mustacioasa cu care a ramas pe cap si sa zboare in castelul ala al lui unde sa se inchida si sa ne faca sa ne perpelim de dorul lui.Fario_nebunu scrie:Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur!PescarNebun scrie:
PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??!). Sugand el asa cu spor, i-au crescut aripi de batman si s-a gandit sa devina petitoare (petitor) pentru Shimano in ideea de a ii gasi vreo mreana mustacioasa pe post de consoarta! Doar ca Shimano l-a refuzat diplomatic si acum vampirelu a ramas cu mustacioasa in ograda proprie si nu stie cum sa scape...de aia atata disperare!

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
Fario_nebunu scrie: Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte: cred ca nea Vampiru, urmasul lui Dracula, a dezvoltat o tehnica de a suge pestii prinsi pana ii stoarce complet de materia maronie din intestine (deh, de gustibus non disputandur!). Sugand el asa cu spor, i-au crescut aripi de batman si s-a gandit sa devina petitoare (petitor) pentru Shimano in ideea de a ii gasi vreo mreana mustacioasa pe post de consoarta! Doar ca Shimano l-a refuzat diplomatic si acum vampirelu a ramas cu mustacioasa in ograda proprie si nu stie cum sa scape...de aia atata disperare!

Rine...ai dreptate...de frustrat ce eram, purtam o ura fara motiv contra "veteranilor", nestiind ca nu e decat o problema de nr. de postari... dar timpul a trecut repede, sau, cum spunea Kuintautti, am fost "prea darnic" la postari, si azi-maine ma trezesc si eu chipes si mandru printre barbatii adevarati (veteranii de pescuit virtual)...

- kuin tauti
- veteran

marea diferenta la pescuitul stiuci cu naluci... comparativ cu pescuitul cu momeli naturale ( fie ea si broasca floating.... unflata´n c*r cu paiu

pt ca des o lasa sa inghita bine de´i ajunge in stomac... si de-acolo e cam greu de scos tripla fara sa o vatamezi irecuperabil ....
si de aici restul e cancan... deci ce poti s-ai mai faci ?

si ca chestie asa... , e o grama de munca / truda sa desfaci si sa mpachetezi citeva lansete...

pastravul e cu mult mai pretios ca stiuca !
nici nu se compara !