Rapitorii pretiosi.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 05 Mai 2010, 00:32

vampir scrie:DOMNUL MEU PESCARNEBUN poate tu stii mult mai multa gramatica sau ma rog din astea de birou dar destept nu esti chiar deloc .pt ca daca erai puteai sa citesti printre randuri de ce este pastravul mai pretios decat stiuca si sa faci o comparatie corecta in mintea ta.Am zis bine mintea ta??sper sa nu te jignesc cu asta.te-ai limitat numai la papa ca si rudele noastre apropiate porcul.Nu ma mai baga in seama te rog stai linistit mestecati shtiuca si fa tu nani linistit. daca nu stii ce reprezinta acest ''FA" vezi ca este perfectul simplu.INUNDATIILE ASTEA AU FACUT PE MULTI PESCARI!SI FACULTATILE MULTI INGINERI!
Dorinta ta este porunca pentru mine. :lol:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 05 Mai 2010, 09:30

vampir scrie:DOMNUL MEU PESCARNEBUN poate tu stii mult mai multa gramatica sau ma rog din astea de birou dar destept nu esti chiar deloc .pt ca daca erai puteai sa citesti printre randuri de ce este pastravul mai pretios decat stiuca si sa faci o comparatie corecta in mintea ta.Am zis bine mintea ta??sper sa nu te jignesc cu asta.te-ai limitat numai la papa ca si rudele noastre apropiate porcul.Nu ma mai baga in seama te rog stai linistit mestecati shtiuca si fa tu nani linistit. daca nu stii ce reprezinta acest ''FA" vezi ca este perfectul simplu.INUNDATIILE ASTEA AU FACUT PE MULTI PESCARI!SI FACULTATILE MULTI INGINERI!
Calmeaza-te, omule...incepi sa-mi aduci aminte de mine, de stilul in care "raspundeam" anul trecut la unele afirmatii. Daca tot esti vampir, locul tau nu e la pescuit, ci la supt. :wink:

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 05 Mai 2010, 10:51

:D :D :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 05 Mai 2010, 11:10

:lol:

kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 05 Mai 2010, 14:43

:lol1: :lol1: :lol1:
Orice sut in fund e un pas inainte !

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 06 Mai 2010, 19:55

Bravo omule esti bun la gramatica!Norocul meu este ca sunt pescar si aici se vorbeste despe pescuit!

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 06 Mai 2010, 19:59

:shock: oooo domnu shimano esti c-am arogant dar daca tii asa mult la nick si eu cred despre tine ca si s-a c-am spart rulmentul acela din fund.nu-i nimic tu ai mai multi asa ca poti sa o mai tii bine strans din frana de pe fatza acolo rulmentul este mai rezistent???

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 06 Mai 2010, 21:04

:lol: Este foooarte rezistent. Tu insa n-ar trebui sa vorbesti cu gura plina. Hai, treci inapoi in genunchi si adopta pozitia corecta :roll: 8) :oops: Uuuuuuhhh....asa, asa.... :twisted:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 06 Mai 2010, 21:14

pot sa iti zic popo??ca tu esti popo nu batman.cu atatea femei in jur tu te dai la barbati?esti terminat vai de tine .sigur esti plin de bube si urat ca un guvid de dunare bulbucat.hai sa vorbim despre pescuit daca sunteti in stare altfel tu treci la matrimoniale poate te insoara babele.este ultimul tau tren.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 06 Mai 2010, 21:35

Eu cred ca suntem in stare sa vorbim despre pescuit... Cat de cat acolo, om stii si noi cate ceva, nu cat tine, bineanteles, dar macar cat sa nu ne facem de rusine pe balta. :lol:

PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??! :shock:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Scrie răspuns