pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
PescarNebun
- senior

-
vampir scrie:DOMNUL MEU PESCARNEBUN poate tu stii mult mai multa gramatica sau ma rog din astea de birou dar destept nu esti chiar deloc .pt ca daca erai puteai sa citesti printre randuri de ce este pastravul mai pretios decat stiuca si sa faci o comparatie corecta in mintea ta.Am zis bine mintea ta??sper sa nu te jignesc cu asta.te-ai limitat numai la papa ca si rudele noastre apropiate porcul.Nu ma mai baga in seama te rog stai linistit mestecati shtiuca si fa tu nani linistit. daca nu stii ce reprezinta acest ''FA" vezi ca este perfectul simplu.INUNDATIILE ASTEA AU FACUT PE MULTI PESCARI!SI FACULTATILE MULTI INGINERI!
Dorinta ta este porunca pentru mine.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
shimano
- veteran

-
vampir scrie:DOMNUL MEU PESCARNEBUN poate tu stii mult mai multa gramatica sau ma rog din astea de birou dar destept nu esti chiar deloc .pt ca daca erai puteai sa citesti printre randuri de ce este pastravul mai pretios decat stiuca si sa faci o comparatie corecta in mintea ta.Am zis bine mintea ta??sper sa nu te jignesc cu asta.te-ai limitat numai la papa ca si rudele noastre apropiate porcul.Nu ma mai baga in seama te rog stai linistit mestecati shtiuca si fa tu nani linistit. daca nu stii ce reprezinta acest ''FA" vezi ca este perfectul simplu.INUNDATIILE ASTEA AU FACUT PE MULTI PESCARI!SI FACULTATILE MULTI INGINERI!
Calmeaza-te, omule...incepi sa-mi aduci aminte de mine, de stilul in care "raspundeam" anul trecut la unele afirmatii. Daca tot esti vampir, locul tau nu e la pescuit, ci la supt.

-
gripone
- junior

-
kzoli
- veteran

-
kamsin
- junior

-
Orice sut in fund e un pas inainte !
-
vampir
- utilizator constant

Bravo omule esti bun la gramatica!Norocul meu este ca sunt pescar si aici se vorbeste despe pescuit!
-
vampir
- utilizator constant

oooo domnu shimano esti c-am arogant dar daca tii asa mult la nick si eu cred despre tine ca si s-a c-am spart rulmentul acela din fund.nu-i nimic tu ai mai multi asa ca poti sa o mai tii bine strans din frana de pe fatza acolo rulmentul este mai rezistent???
-
shimano
- veteran

-
-
vampir
- utilizator constant

pot sa iti zic popo??ca tu esti popo nu batman.cu atatea femei in jur tu te dai la barbati?esti terminat vai de tine .sigur esti plin de bube si urat ca un guvid de dunare bulbucat.hai sa vorbim despre pescuit daca sunteti in stare altfel tu treci la matrimoniale poate te insoara babele.este ultimul tau tren.
-
PescarNebun
- senior

-
Eu cred ca suntem in stare sa vorbim despre pescuit... Cat de cat acolo, om stii si noi cate ceva, nu cat tine, bineanteles, dar macar cat sa nu ne facem de rusine pe balta.
PS: Lumineaza-ma si pe mine ce legatura are pescuitul, cu matrimonialele, cu batman, si mai ales cu insuratoarea lui shimano??!

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.