Rapitorii pretiosi.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 11 Iun 2010, 20:02

daca pur si simplu ar intreba ce si cum as fi foarte bunavoitor si sa-i explic tot ce stiu,asta nu inseamna ca stiu ff bine ce vorbesc ramanand tot la alegerea lui sa hotarasca in timp prin diferite teste daca bat campii sau stiu ce zic,eu personal am mai intrebat anumite lucruri si care mi sau parut bune le-am adoptat imediat ce am constatat ca aduc un plus in rezultate daca nu renunt la ele si mai incerc in situatii diferite sa aplic sfaturile celor care au binevoit sa-mi raspunda respectiv ovidiu si sorin care cu cateva vorbe au schimbat mult nr capturilor ,restul tine de capacitatea mentala dar si materiala de a te adapta la conditiile impuse de locul de pescuit si gradul de activitate al pestilor ,repet este doar parerea mea asta nu inseamna ca asa e :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Iun 2010, 21:23

daca pur si simplu ar intreba ce si cum as fi foarte bunavoitor si sa-i explic tot ce stiu,asta nu inseamna ca stiu ff bine ce vorbesc :lol: :lol: :lol: martorii lui jehova? :shock:

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 12 Iun 2010, 11:19

rine scrie:daca pur si simplu ar intreba ce si cum as fi foarte bunavoitor si sa-i explic tot ce stiu,asta nu inseamna ca stiu ff bine ce vorbesc :lol: :lol: :lol: martorii lui jehova? :shock:
dreptul de a vorbi este garantat in constitutie :lol:

Scrie răspuns