Rapitorii pretiosi.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 08 Iun 2010, 21:28

Ariann scrie:... nu sunt de vina cei care practica unele practici mai putin ortodoxe ci a celor care permit asa ceva.Perfect de acord....
Da? Eu nu sunt de acord. Suntem o tzara de c*cat, si ajungem cat de curand intr-un punct mort, pe toate planurile. Niste prieteni din alta lume, venind pe la noi, au spus: "Romania e superba....ce pacat ca-i locuita." Aici totul e stricat, totul e distrus...nimic nu se reface, tot pamantul si toate apele se exploateaza la maxim, dar pana cand? E o problema de mentalitate, nu de "controlori". Poti sa pui si 30 de controlori pe metru patrat, si "pescarul" tot te fura fara probleme, si braconeaza la greu. Daca cineva chiar vrea sa-l omoare pe presedinte, poate! La fel si cu braconajul, si distrugerea florei si faunei tzarii; daca cineva chiar vrea sa duca acasa pestele mic sau cel mare plin cu icre, NIMENI nu-l poate opri. Tigani nu sunt doar rromii, ci noi toti, care nu luam atitudine fata de imensul **** care se prelinge pe mutra noastra...vai ce puteeee!!!! :cry:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 08 Iun 2010, 21:31

@Shimano
Cu tot respectul.Cum poti sa schimbi mentalitatea invechita a unora care nu tine cont de specie de dimensiuni de nimic?Dai cu el in apa?Sau cum???Da-mi ceva exemple.Ce masuri ai luat tu pana acum? :D :D :D
Imagine

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 08 Iun 2010, 21:36

[quote="Ariann"].Eu la stiuca as fi impus minim 40 de cm.quote]

pai 40 cm e dimensiunea la care o poti baga in tolba, dar si 40 e prea putin....

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 08 Iun 2010, 21:37

georcaef scrie:
Ariann scrie:.Eu la stiuca as fi impus minim 40 de cm.quote]

pai 40 cm e dimensiunea la care o poti baga in tolba, dar si 40 e prea putin....
40 am scris?50 am vrut sa sriu...Scuze!!!
Mersi ca mi-ai zis!
Imagine

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 08 Iun 2010, 21:40

minim 50 si maxim 51 :!:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Iun 2010, 07:21

Ariann scrie:@Shimano
Cu tot respectul.Cum poti sa schimbi mentalitatea invechita a unora care nu tine cont de specie de dimensiuni de nimic?Dai cu el in apa?Sau cum???Da-mi ceva exemple.Ce masuri ai luat tu pana acum? :D :D :D
"Mentalitatea " poti schimba doar cu masuri drastice ,amenzi usturatoare si nu ajunge doar sa amendezi ,sa pedepsesti trebuie sa si urmaresti sa fie respectat ,platit . Atata timp cat la noi ....eventual se da o amenda ,dar nu e urmarit sa fie si platit atunci respectivii braconeaza in continuare ,ca stiu ca oricum nu patesc nimic ....
Una dintre metode ar fi sa dai drumul la pesti mari in fata lor si de ciuda sa se oftice , incepi cu vorba buna si daca nu merge asa si , daca sunteti mai multi , puteti aplica si o "corectie" persoanelor in cauza.... , metode ar mai fi ,sunt sigur ca fiecare poate gasi o solutie cat de cat "ortodoxa".

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 09 Iun 2010, 07:33

@Zoli
Am intalnit situatii cand pescuiau la biban cu pestisor si mai intra accidental cate o stiuculita.Sa vezi tu mandrie pe ei ca au prins stiuca.Si binenteles era dusa acasa.Daca ma vedeau ca eliberez marlitele,strigau la mine ca de ce ii dau drumul.Deci in conceptul lor nici nu se poate pune aceasta situatie de a elibera o stiuca mica sau alta specie subdimensionata.
Imagine

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 09 Iun 2010, 07:33

eu cred ca daca dai drumul la pesti mari in fata lor, mai tare sa indarjesc sa braconeze, ca au vazut ca e peste mare in apa, partea cu amenzi drastice si obligativitatea platirii lor cred ca ar da roade
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

alex_24ARN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex_24ARN » 09 Iun 2010, 07:43

DIRECT PE IMPOZIT.....LA SFARSIT DE AN!!!!CU SPECIFICATIE DE CE A CRESCUT IMPOZITUL...... :twisted: :twisted:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Iun 2010, 07:55

alex_24ARN scrie:DIRECT PE IMPOZIT.....LA SFARSIT DE AN!!!!CU SPECIFICATIE DE CE A CRESCUT IMPOZITUL...... :twisted: :twisted:
Dar cati nu platesc impozite si taxe ?
Ps ca initiativa la noi in Ms amenzile AUTO ( parcare) deja se aduna la impozit :lol: ...dar poti plati si impozitul fara a plati amenda ....

Scrie răspuns