dori scrie:Eu sunt unul dintre acei "enervanti" care intreaba 2 din 10 pescari. Motivele ar fi urmatoarele: aflu ce peste e prin zona, ce trage, daca locul are posibilitati de a tine peste sau nu, verific anumite "date" personale.. si.. observ ce tip de om este acel pescar... in fond la urma urmei.. totul tine de bun simt, daca doreste sa raspunda sau nu, nu am de ce ma supara..!

Glumesti? In majoritatea cazurilor, cei care iti raspund la intrebari sunt total paraleli cu pescuitul, dar se dau mari stiucari, ca si-au bagat cate 12 betze de persoana cu carasei, la pluta...sau, daca-s mai evouati un pic, stau in apa pana la coiul stang, si dau la scobar. Daca tu crezi in veridicitatea informatiilor primite de acesti profesori in ale pescuitului profesionist, rau ai ajuns. Mai bine citesti o carte, rasfoiesti Superpescar-ul si Aventuri la Pescuit, si mai afli cateva (nu prea multe, din pacate) informatii chiar utile...inveti cam pe unde sta cleanul, stiuca, si bine-nteles rosioara, nr.1 la rapitori

. Forumul acesta este iarasi un foarte bun punct de plecare, eu personal am invatat foarte mult de la tovarasii mei de aici. Dar, intr-un final, ceea ce functioneaza sigur, ceea ce-ti da increderea 100% intr-un loc anume, sau un vobler anume, este experienta personala. Incerci asta, incerci aia, pe apa verde, maro sau roz...si intr-un final vei simti tu singur ce si cum, si nu vei mai avea nevoie de extrabogatele informatii primite de la inteligentii mai sus amintiti. Fire-ntinse (mare grija sa nu cumva sa arunci din greseala cu blinkeru' peste damilul stiucarului cu 12 betze, ca vei face sex oral cu sau fara voia ta)