Rapitorii pretiosi.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 10 Iun 2010, 20:40

dori scrie:Eu sunt unul dintre acei "enervanti" care intreaba 2 din 10 pescari. Motivele ar fi urmatoarele: aflu ce peste e prin zona, ce trage, daca locul are posibilitati de a tine peste sau nu, verific anumite "date" personale.. si.. observ ce tip de om este acel pescar... in fond la urma urmei.. totul tine de bun simt, daca doreste sa raspunda sau nu, nu am de ce ma supara..!
:lol: Glumesti? In majoritatea cazurilor, cei care iti raspund la intrebari sunt total paraleli cu pescuitul, dar se dau mari stiucari, ca si-au bagat cate 12 betze de persoana cu carasei, la pluta...sau, daca-s mai evouati un pic, stau in apa pana la coiul stang, si dau la scobar. Daca tu crezi in veridicitatea informatiilor primite de acesti profesori in ale pescuitului profesionist, rau ai ajuns. Mai bine citesti o carte, rasfoiesti Superpescar-ul si Aventuri la Pescuit, si mai afli cateva (nu prea multe, din pacate) informatii chiar utile...inveti cam pe unde sta cleanul, stiuca, si bine-nteles rosioara, nr.1 la rapitori 8) . Forumul acesta este iarasi un foarte bun punct de plecare, eu personal am invatat foarte mult de la tovarasii mei de aici. Dar, intr-un final, ceea ce functioneaza sigur, ceea ce-ti da increderea 100% intr-un loc anume, sau un vobler anume, este experienta personala. Incerci asta, incerci aia, pe apa verde, maro sau roz...si intr-un final vei simti tu singur ce si cum, si nu vei mai avea nevoie de extrabogatele informatii primite de la inteligentii mai sus amintiti. Fire-ntinse (mare grija sa nu cumva sa arunci din greseala cu blinkeru' peste damilul stiucarului cu 12 betze, ca vei face sex oral cu sau fara voia ta) :lol:

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 10 Iun 2010, 21:58

shimano scrie:
:lol: Glumesti? In majoritatea cazurilor, cei care iti raspund la intrebari sunt total paraleli cu pescuitul, dar se dau mari stiucari, ca si-au bagat cate 12 betze de persoana cu carasei, la pluta...sau, daca-s mai evouati un pic, stau in apa pana la coiul stang, si dau la scobar. Daca tu crezi in veridicitatea informatiilor primite de acesti profesori in ale pescuitului profesionist, rau ai ajuns. Mai bine citesti o carte, rasfoiesti Superpescar-ul si Aventuri la Pescuit, si mai afli cateva (nu prea multe, din pacate) informatii chiar utile...inveti cam pe unde sta cleanul, stiuca, si bine-nteles rosioara, nr.1 la rapitori 8) . Forumul acesta este iarasi un foarte bun punct de plecare, eu personal am invatat foarte mult de la tovarasii mei de aici. Dar, intr-un final, ceea ce functioneaza sigur, ceea ce-ti da increderea 100% intr-un loc anume, sau un vobler anume, este experienta personala. Incerci asta, incerci aia, pe apa verde, maro sau roz...si intr-un final vei simti tu singur ce si cum, si nu vei mai avea nevoie de extrabogatele informatii primite de la inteligentii mai sus amintiti. Fire-ntinse (mare grija sa nu cumva sa arunci din greseala cu blinkeru' peste damilul stiucarului cu 12 betze, ca vei face sex oral cu sau fara voia ta) :lol:
Salut!

Vezi dta. vorbesti in mare parte .. despre pescarii la "rapitor" ca deh.. asta e si profilul forum-ului... insa.. vorbesc atat cu "scobarari' cat si cu "stiucari".. problema este urmatoarea: nu caut informatii despre monturi.. trucuri si alte d'astea ci.. schimb si eu doua/trei vorbe, fac doua-trei constatari "interioare" si cam atat... credeti cumva ca.. "prostului" daca-i spui ca-i "prost" il schimbi ?
Am 5 reviste din AVP si cateva pe care mi le-a trimis cnv. din Pm.. insa... practica... nu se mananca numai din reviste de aceea.. am sistat achizitionarea de reviste deoarece din 10 Ron.. pot sa-mi iau ceva "ustensile" si alte d'astea.. pt' cautatul rosioarei si nu numai.

Ha ha ha... daca am sub 10 postari pe acest forum.. asta nu inseamna ca nu activez pe acesta sau pe altele... :lol: . Faza sau mai bine zis... gluma ?! cu ... "sexu".. tine de individ.. si nu prinde intotdeauna:)). Oricum.. va multumesc pentru osteneala. O sa revin.. sper ca si cu poze.. la spinning, desigur.

Spor la treaba, toate cele bune si fir intins!

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 10 Iun 2010, 22:11

dori scrie:Salutare!

Recent m-am "dat" pe spinning.. am facut rost de cateva voblere ... pentru clean insa.. nu am reusit decat sa prind vara trecuta, la rotativa :roll: ... sper ca vara asta sa pot face o poza cu un clean frumos dar.. nu despre asta e vorba.

Eu sunt unul dintre acei "enervanti" care intreaba 2 din 10 pescari. Motivele ar fi urmatoarele: aflu ce peste e prin zona, ce trage, daca locul are posibilitati de a tine peste sau nu, verific anumite "date" personale.. si.. observ ce tip de om este acel pescar... in fond la urma urmei.. totul tine de bun simt, daca doreste sa raspunda sau nu, nu am de ce ma supara..

Fir intins si toate cele bune!
:D nu verifici nimic din contra vei fi pus pe o pista total gresita
eu cand pescuiesc si e lume straina in jur fac totul aproape pe dos :D
cum simt ca nu este atent cum incerc sa prind :D daca imi mai si iese sa vezi atunci dilema pe ginitor :D

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 10 Iun 2010, 22:15

nightfishing01 scrie: :D nu verifici nimic din contra vei fi pus pe o pista total gresita
eu cand pescuiesc si e lume straina in jur fac totul aproape pe dos :D
cum simt ca nu este atent cum incerc sa prind :D daca imi mai si iese sa vezi atunci dilema pe ginitor :D
Daca e sa fie la stationar.. e de ajuns sa-l "urmaresc"... 5-10 minute, pana schimba momeala ... ca sa-mi dau seama cam ce vizeaza... desigur, daca pune un singur vierme pe carlig de 10-12.. atunci... trec la urmatorul.. Macar.. o pista tot exista, tot verific ceva :lol: .

La spinning nu am prea intalnit lume ... asa ca nu ma pot pronunta.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 10 Iun 2010, 22:19

:lol: :lol:

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iun 2010, 22:20

stim noi de astea..... :lol: , cand il urmaresti fara sa stie, da la buza stufului, cand ii dai buna ziua, lanseara in camp deschis, fara agataturi, mulineaza in continu, sau partea a 2-a: ai prins ceva? rasp: inca nu... dar ziele trecute l-am rupt, fix pe locul asta, manca in draci :wink:
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 10 Iun 2010, 22:27

adrian25 scrie:stim noi de astea..... :lol: , cand il urmaresti fara sa stie, da la buza stufului, cand ii dai buna ziua, lanseara in camp deschis, fara agataturi, mulineaza in continu, sau partea a 2-a: ai prins ceva? rasp: inca nu... dar ziele trecute l-am rupt, fix pe locul asta, manca in draci :wink:
Apoi.. deh.. cateodata ma uit.. la ustensile.. la "dotare".. cateodata ... ma uit.. la tipul de caracter, mai ales cand scapa "prichindelul" sau... cand face "bazz" firul... ca s-a agatat.

Voi cum faceti.. sa scapati de ... "puslamale", de oaspetii nedoriti?

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iun 2010, 22:38

e cam greu de scapat de spectatori, de obicei caut locuri in care sa nu am asa ceva, sau daca totusi mai sunt, aia sunt pescari care stiu ce cauta...
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 10 Iun 2010, 22:46

nu incerc niciodata sa scap de puslamale singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca intreaba si isi dau cu parerea fiind in cele mai multe cazuri total pe langa plus afirmatii de genul -ba ce dai cu biloaiele alea, ce pui cauciucurili alea ce vrei sa prinzi monstri vezi cai dai prea repede, ,da de ce nu dai si mai in stanga etc
mi sa intamplat dupa ce am pescuit ap 1 ora pe un loc si neavand atac sa ma mut 15 m mai incolo cu gandul sa revin peste putin timp ,nici nu ma-m mutat bine si un baiat care cel putin la momentul respectiv habar nu avea ce se intampla si pescuia la 20 mde mine,totul mecanic ridicam eu ridica si el recuperam eu,recupera si el,xerox,se pune pe loc arunca de 2-3 ori si pune pe mal un salau frumos ,nu ma deranjat ca a prins ci faptul ca banuiesc ca nici in ziua de azi nu stie cum la prins :D oricum intra mai mult ca sigur pe aici si sun curios daca a mai prins asa mare de atunci

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 10 Iun 2010, 23:19

nightfishing01 scrie:nu incerc niciodata sa scap de puslamale singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca intreaba si isi dau cu parerea fiind in cele mai multe cazuri total pe langa plus afirmatii de genul -ba ce dai cu biloaiele alea, ce pui cauciucurili alea ce vrei sa prinzi monstri vezi cai dai prea repede, ,da de ce nu dai si mai in stanga etc
mi sa intamplat dupa ce am pescuit ap 1 ora pe un loc si neavand atac sa ma mut 15 m mai incolo cu gandul sa revin peste putin timp ,nici nu ma-m mutat bine si un baiat care cel putin la momentul respectiv habar nu avea ce se intampla si pescuia la 20 mde mine,totul mecanic ridicam eu ridica si el recuperam eu,recupera si el,xerox,se pune pe loc arunca de 2-3 ori si pune pe mal un salau frumos ,nu ma deranjat ca a prins ci faptul ca banuiesc ca nici in ziua de azi nu stie cum la prins :D oricum intra mai mult ca sigur pe aici si sun curios daca a mai prins asa mare de atunci
... daca ar face aceste afirmatii.. pe un ton ingenuu.. sau ar intreba ca sa invete "stilul" .. cum ati reactiona ? Ati "jertfi" partida ca sa faceti un bine ? V-ati mai intalnit cu acel baiat?

.. am avut si eu o situatie ca asta, cand dadeam la rotativa, la clean... initial am vrut sa eliberez tot.. insa.. dadeam pe vadul cuiva.. si am "plasat" decizia.. la el.. sa aleaga el..

Spor la treaba, toate cele bune si fir intins!

Scrie răspuns