Rapitorii pretiosi.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
Propun stoparea acestui fenomen inca din fasa. Sa se interzica pescuitul cu viermusi, acest flagel care produce iminenta capturare a stiucilor de acesti pseudo-pescari flamanzi prin metode atat de simple incat cei ce se numesc pescari nu s-ar injosi vreodata sa le puna in aplicare.
RUSINE FLAMANZILOR!!! HUAAAAAA!!!!!
Eu am ciuda si pe aia de dau dupa somni cu ciortani de un kil juma'. Ia sa puna ei frumos manutza pe un UL-eu, sa lege de struna lor de kevlar un microvobler fara masa proprie, si sa ii vad eu atunci cum se iau la tranta cu somni de doi metri si juma...pai ce, ala-i pescuit, sa-i bagi lu somnu' peshtanu-n bot si sa il tragi cu "hierbetonu si cu shufa" afara (vorba unui clasic in viatza)?
RUSINE FLAMANZILOR!!! HUAAAAAA!!!!!
Eu am ciuda si pe aia de dau dupa somni cu ciortani de un kil juma'. Ia sa puna ei frumos manutza pe un UL-eu, sa lege de struna lor de kevlar un microvobler fara masa proprie, si sa ii vad eu atunci cum se iau la tranta cu somni de doi metri si juma...pai ce, ala-i pescuit, sa-i bagi lu somnu' peshtanu-n bot si sa il tragi cu "hierbetonu si cu shufa" afara (vorba unui clasic in viatza)?
- PescarNebun
- senior
Deci toti avem ciuda pe cate cineva. Frumos si onorabil lucru, dar nu de asta era vorba.
Nenea Vampirul, ca de la el plecasem, pe cine o avea ciuda oare? Pe aia pe care nu ii prinde sa le suga..... sangele?

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
kuintautti scrie:ete domle cine tine condica...PescarNebun scrie:Unde e polemica, e si Kuinta.![]()
Si in afara de faptul ca o faci praf pe dinauntru, parca e cam ciobaneste sa bagi caraselu' in ac si as astepti in timp ce te scarpini in c*r sa dea stiuca.![]()
auzi mai Nebunule... dar cind se infing cirligele de la naluci in pesti ( ba din gura ba de unde apuca...) cum crezi ca e ? mai dureros ? mai putin dureros ? la fel de dureros ?
![]()
e complicat ? ti-am dat prea multe variante ?
pina te gindesti te poti si tu scarpina unde vrei tu ! numa tu sa te simti ghine !
Eu am ciuda si pe aia de dau dupa somni cu ciortani de un kil juma'. Ia sa puna ei frumos manutza pe un UL-eu, sa lege de struna lor de kevlar un microvobler fara masa proprie, si sa ii vad eu atunci cum se iau la tranta cu somni de doi metri si juma...pai ce, ala-i pescuit, sa-i bagi lu somnu' peshtanu-n bot si sa il tragi cu "hierbetonu si cu shufa" afara (vorba unui clasic in viatza)?[/quote]
Parca era voba de stiuca .... in fine si somnul e rapitor dar sa prinzi un somn cu echipament UL e cam utopic . De prins poate prinzi dar sa scoti .... Daca vrei sa prinzi pesti mari trebuie sa folosesti si naluci (momeli) mari .
Cunosc persoane care pescuiesc la somn cu carasi de peste juma de kill si culmea prind si somotei de 2-3 kg la fel ca 20-30 kg ,cu acelasi momeli deci momeala de peste kill nu e mare ....
Parca era voba de stiuca .... in fine si somnul e rapitor dar sa prinzi un somn cu echipament UL e cam utopic . De prins poate prinzi dar sa scoti .... Daca vrei sa prinzi pesti mari trebuie sa folosesti si naluci (momeli) mari .
Cunosc persoane care pescuiesc la somn cu carasi de peste juma de kill si culmea prind si somotei de 2-3 kg la fel ca 20-30 kg ,cu acelasi momeli deci momeala de peste kill nu e mare ....
Revenind la stiuca si la pastrav un pastrav de 3 kg e mult mai puternic are mult mai multa forta si lupta mult mai zdravan decat o stiuca de acelasi talie ,chiar daca face cumatra luminari si alte spectacole tot consider ca pastravul e mai tare . Cat despre gust fiecare cu cei place........ eu ma limitez la fileu de somon din real sau metro ....

- kuin tauti
- veteran
io-l prefer intreg si prins de mine ! e mai bun intreg !
astia la magazin cind il fac file da jos de pe el ce e mai gustos... ( nu ! nu ma refer la matze, solzi si alte prostii ! )
acu... stiuca si stiuca...
sa va zica XquiZZiT care-i diferenta aici dintre o stiuca prinsa imediat cu se dezgheata si una de aceiasi greutate prinsa tirziu dupa ce a dat bruma...
astia la magazin cind il fac file da jos de pe el ce e mai gustos... ( nu ! nu ma refer la matze, solzi si alte prostii ! )
sa va zica XquiZZiT care-i diferenta aici dintre o stiuca prinsa imediat cu se dezgheata si una de aceiasi greutate prinsa tirziu dupa ce a dat bruma...

kuintautti scrie:io-l prefer intreg si prins de mine ! e mai bun intreg !

- kuin tauti
- veteran