pescuitul somnului cu naluci iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Ian 2011, 08:34

rine scrie:dar din ce material sunt facute manusile alea de nu intra carligul in ele?intreb pentru ca si eu m-am infipt in tripla de vreo doua ori,extrem de neplacut cand o ancora e in peste si una in mana ta :x
... sunt niste manusi tesute cu fire kevlar care parca rezista si la ancore, eu nu am vazut, am auzit doar de ele si de aceea am intrebat poate stiti mai mult despre aceste"minuni" ... eu personal scot ancora de la burta voblerului mai ales daca e de suprafata ... am avut si cateva surprize neplacute cand ambele s-au infipt in gura mustaciosului doar ca una jos si alta sus ...jointedul in cateva secunde era smuls in 2 bucati ... (dar multe rapala uri s-au macinat intre dintii mustaciosiilor, )

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Ian 2011, 08:54

Manusa prin care nu trec nici carligele exista. Eu nu am cumparat dar sambata voi trece la pravalia unde am vazut aceasta manuse si voi sti mai multe. Stiu ca se poate tine si stiuca de gura cu ea.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 20 Ian 2011, 08:56

@kzoli,
adica nu rezista jointed-ul daca intra ceva mai hotarat? :roll:
Eu n-am dat deloc cu jointed...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Ian 2011, 09:23

sorinB scrie:@kzoli,
Ba rezista si sunt foarte bune ..... daca schimbi ancorele si inelele, insa daca ai ghinion ca ambele ancore sa agate in peste, una sus si alta jos ... o moaca de 5 kg poate sa desfaca voblerul foarte usor. Pe ape slab curgatoare sau lacuri face uneori ravagii 7-9 cm portocaliu sau verde papagal. Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau " :wink: .

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 20 Ian 2011, 09:40

kzoli scrie:
Ba rezista si sunt foarte bune ..... daca schimbi ancorele si inelele, insa daca ai ghinion ca ambele ancore sa agate in peste, una sus si alta jos ... o moaca de 5 kg poate sa desfaca voblerul foarte usor. Pe ape slab curgatoare sau lacuri face uneori ravagii 7-9 cm portocaliu sau verde papagal. Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau " :wink: .
Mersi Zoli, mi-ai mai dat incredere... :wink:
Eu le am pe astea 3, sunt de 9 cm...
Imagine

Numa' bine.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Ian 2011, 09:51

Acela din mijloc sa n-o dai la nimeni :wink:
Seara pe langa mal tras incet .... provoaca transpiratii si adrenalina garantat :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 20 Ian 2011, 12:43

Manusile de macelar de care ziceam sunt ceva in genul asta...

http://www.tehnofood.ro/echipamente-pro ... ie-12.html

Din zale de inox sau kevlar.... etc... Nu stiu cat sunt de comode da de rezistat la triple sigur rezista :lol: Oricum au un pret destul de ridicat....
Imagine

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 20 Ian 2011, 14:04

super voblere pt somn sunt rapala jointed astea ezact culorile astea le am si eu numa am din fiecare dimensiune 9-11-13 cm cel de 13 destinat mustaciosilor de categorie grea

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Ian 2011, 14:25

sorinB scrie:
kzoli scrie:
Mersi Zoli, mi-ai mai dat incredere... :wink:
Eu le am pe astea 3, sunt de 9 cm...
Imagine

orice este de vanzare
zorine zi cu cat mil dai ca si asa ne vedem deseara
orice doar sami depasesc si eu recordul

Numa' bine.
:D :D :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Ian 2011, 18:35

kzoli scrie:......... Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau " :wink: .
foarte ciudata afirmatia ta, dar si extrem de adevarata dupa ce am analizat putin partidele cu mustaciosi (nu au fost multe, dar........ :D )
toti mustaciosii mei au fost prinsi pe lingura si toti, absolut toti aveau ancora in coltul gurii sau de buza
eu eram innebunit ca "moamaaa ce naspa se poate desface in dril", iar acuma aflu ca defapt aveam cea mai buna agatare??!!

Scrie răspuns