... sunt niste manusi tesute cu fire kevlar care parca rezista si la ancore, eu nu am vazut, am auzit doar de ele si de aceea am intrebat poate stiti mai mult despre aceste"minuni" ... eu personal scot ancora de la burta voblerului mai ales daca e de suprafata ... am avut si cateva surprize neplacute cand ambele s-au infipt in gura mustaciosului doar ca una jos si alta sus ...jointedul in cateva secunde era smuls in 2 bucati ... (dar multe rapala uri s-au macinat intre dintii mustaciosiilor, )rine scrie:dar din ce material sunt facute manusile alea de nu intra carligul in ele?intreb pentru ca si eu m-am infipt in tripla de vreo doua ori,extrem de neplacut cand o ancora e in peste si una in mana ta
pescuitul somnului cu naluci iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ba rezista si sunt foarte bune ..... daca schimbi ancorele si inelele, insa daca ai ghinion ca ambele ancore sa agate in peste, una sus si alta jos ... o moaca de 5 kg poate sa desfaca voblerul foarte usor. Pe ape slab curgatoare sau lacuri face uneori ravagii 7-9 cm portocaliu sau verde papagal. Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau "sorinB scrie:@kzoli,
adica nu rezista jointed-ul daca intra ceva mai hotarat?![]()
Eu n-am dat deloc cu jointed...

Mersi Zoli, mi-ai mai dat incredere...kzoli scrie:Ba rezista si sunt foarte bune ..... daca schimbi ancorele si inelele, insa daca ai ghinion ca ambele ancore sa agate in peste, una sus si alta jos ... o moaca de 5 kg poate sa desfaca voblerul foarte usor. Pe ape slab curgatoare sau lacuri face uneori ravagii 7-9 cm portocaliu sau verde papagal. Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau "sorinB scrie:@kzoli,
Eu n-am dat deloc cu jointed....

Eu le am pe astea 3, sunt de 9 cm...

Numa' bine.
Manusile de macelar de care ziceam sunt ceva in genul asta...
http://www.tehnofood.ro/echipamente-pro ... ie-12.html
Din zale de inox sau kevlar.... etc... Nu stiu cat sunt de comode da de rezistat la triple sigur rezista
Oricum au un pret destul de ridicat....
http://www.tehnofood.ro/echipamente-pro ... ie-12.html
Din zale de inox sau kevlar.... etc... Nu stiu cat sunt de comode da de rezistat la triple sigur rezista

- bogdan_mihu
- senior
-
- veteran
sorinB scrie:Mersi Zoli, mi-ai mai dat incredere...kzoli scrie:Ba rezista si sunt foarte bune ..... daca schimbi ancorele si inelele, insa daca ai ghinion ca ambele ancore sa agate in peste, una sus si alta jos ... o moaca de 5 kg poate sa desfaca voblerul foarte usor. Pe ape slab curgatoare sau lacuri face uneori ravagii 7-9 cm portocaliu sau verde papagal. Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau "sorinB scrie:@kzoli,
Eu n-am dat deloc cu jointed....
![]()
Eu le am pe astea 3, sunt de 9 cm...
orice este de vanzare
zorine zi cu cat mil dai ca si asa ne vedem deseara
orice doar sami depasesc si eu recordul
Numa' bine.

foarte ciudata afirmatia ta, dar si extrem de adevarata dupa ce am analizat putin partidele cu mustaciosi (nu au fost multe, dar........kzoli scrie:......... Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau ".

toti mustaciosii mei au fost prinsi pe lingura si toti, absolut toti aveau ancora in coltul gurii sau de buza
eu eram innebunit ca "moamaaa ce naspa se poate desface in dril", iar acuma aflu ca defapt aveam cea mai buna agatare??!!