pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

adiwolf scrie:kzoli scrie:......... Ceea mai buna agatatura este in coltul gurii, daca e prinsa de acolo e ca si "al tau "

.
foarte ciudata afirmatia ta, dar si extrem de adevarata dupa ce am analizat putin partidele cu mustaciosi (nu au fost multe, dar........

)
toti mustaciosii mei au fost prinsi pe lingura si toti, absolut toti aveau ancora in coltul gurii sau de buza
eu eram innebunit ca "moamaaa ce naspa se poate desface in dril", iar acuma aflu ca defapt aveam cea mai buna agatare??!!
Rectific !... ceea mai sigura agatatura este in coltul gurii !
...de multe ori se agata de buza de sus si pielita accea subtire cedeaza iar osul e prea tare sa strapunga ancora sau o ia direct pe gat ... si sfarama firul ...mai ales la momeli mici ... cand "absoarbe" puietul de peste in apa mica, voblerul ajunge direct in stomac
Daca ai noroc si prinzi cu ancore falca de jos cu ceea de sus si una mica de cateva kg poate sa faca praf un shadrap de 5-7 cm ....
-
Ionut Petrea
- veteran

Vad ca vorbeati despre Rapala Jointed la pescuitul somnului?Despre modelul asta ce parere aveti?

Rapala Jointed 9cm GFR ?
Later Edit: Nu merge imaginea....
Uitati un link
http://img257.imageshack.us/i/jgfr.jpg/
Intotdeauna C&R
-
CataZander
- utilizator constant

E ok, culoarea merge bine pe apa tulbure dar nu te feri sa folosesti modele mai mari la cel de 11cm intra somotei de 2 kg fara nici o jena!
-
Ionut Petrea
- veteran

CataZander scrie:E ok, culoarea merge bine pe apa tulbure dar nu te feri sa folosesti modele mai mari la cel de 11cm intra somotei de 2 kg fara nici o jena!
Mersi mult!Ce alte culori mai poti sa`mi recomanzi?
Aaaaa!Si Rapala Jointed Shad Rap de 7 cm?Ce parere aveti despre el?Am 2,un Perch si un Silver.Si la somn ma gandeam cand le`am luat.
Intotdeauna C&R
-
CataZander
- utilizator constant

Pt apa tulbure incearca SFC si FT iar pt apa curata ceva cat mai natural...acuma depinde si de orele la care pescuiesti dimineata la prima ora ,seara tarziu sau noaptea cred ca poti si cu roz

vibratia conteaza.
Shad Rap-ul evolueaza mai adanc si poti sa ai surpriza unui salaf fain si nu numai...te vei orienta tu unde vaneaza pestii la momentul respectiv.
-
kzoli
- veteran

CataZander scrie:Pt apa tulbure incearca SFC si FT iar pt apa curata ceva cat mai natural...acuma depinde si de orele la care pescuiesti dimineata la prima ora ,seara tarziu sau noaptea cred ca poti si cu roz

vibratia conteaza.
Shad Rap-ul evolueaza mai adanc si poti sa ai surpriza unui salaf fain si nu numai...te vei orienta tu unde vaneaza pestii la momentul respectiv.
Seara noaptea incerca SSR de 9 ... acela cu barba inclinata in forma Z ...
Sigur vei transpira ,daca este mustacios prin zona

.
-
CataZander
- utilizator constant

E super voblerul ala...si la stiuca e fain. Vara asta vreau sa incerc mai mult noaptea ...presupun ca ancorele sunt schimbate

-
kzoli
- veteran

CataZander scrie:E super voblerul ala...si la stiuca e fain. Vara asta vreau sa incerc mai mult noaptea ...presupun ca ancorele sunt schimbate

La voblerele din seria noua nu e nevoie sa schimbi ancorele.... acuma depinde si ce dihanii sunt prin zona... dar cum nu prea sunt ajung si cele normale...
-
Ionut Petrea
- veteran

Mersi mut de raspunsuri.Am si un SSR dar e de 7.Am sa imi mai trag si cateva SSR`uri de 9.Asta de 7 l`am pescuit de putine ori,il luasem pentru stiuca, dar nu a vrut.
Seara noaptea incerca SSR de 9 ... acela cu barba inclinata in forma Z ...
Sigur vei transpira ,daca este mustacios prin zona
Recuperarea cum ar trebui sa fie?Liniara?Joc de varf?

Intotdeauna C&R