pescuitul somnului cu naluci iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bogdan_mihu
- senior
si pe mine m-ar interesa niste manusi speciale pt mustaciosi daca stie careva unde se pot gasi,si apropo de clonc vreau sa incerc si eu la vara dar cu naluci shaduri mari jucate sub barca nu stiu a mai dat cineva asa,s-ar putea pacali vreun mustacios, am vazut diverse filmulete cu somni prinsi la clonc cu ceva naluci ca niste caracatite;nu stiu unde se gasesc asa ceva
da de ce naiba tot va trebuie manusi sa scoateti somnul din apa??
daca ar avea dintii stiucii as mai zice, dar asa??!!
somnul are doar niste dinti foarte marunti care nu iti pot produce rani (poate daca ai numai maini de domnisoara,dar in cazul asta mai bine stai acasa
)
daca bagi mana in gura somnului, efectiv se lipeste de el din cauza miilor de dinti foarte fini, un lucru extrem de bun fiindca nu risti sa iti alunece si in nici un caz nu te raneste.
deci, pt ce manusi??
daca ar avea dintii stiucii as mai zice, dar asa??!!

somnul are doar niste dinti foarte marunti care nu iti pot produce rani (poate daca ai numai maini de domnisoara,dar in cazul asta mai bine stai acasa

daca bagi mana in gura somnului, efectiv se lipeste de el din cauza miilor de dinti foarte fini, un lucru extrem de bun fiindca nu risti sa iti alunece si in nici un caz nu te raneste.
deci, pt ce manusi??

Somnul poate provoca rani "serioase" cu acele mici periute... nu zic ca mori sangerand, dar fiind un peste care mananca tot feluri de "hoituri" poti sa te alegi cu o infectie serioasa! Ranile provocate de somn se vindeca mai greu decat alte julituri, sau alte rani.
Fiecare face cum crede si scoate cum poate... dar daca nu e obosit destul si mai aluneca un pic din priza, poti sa ai amintiri destul de neplacute ...
In fine... cate case, atatea obiceiuri
Fiecare face cum crede si scoate cum poate... dar daca nu e obosit destul si mai aluneca un pic din priza, poti sa ai amintiri destul de neplacute ...
In fine... cate case, atatea obiceiuri

- storm fish
- veteran
-
- veteran
nici eu nu am fost personal ranit ptr ca mau ajutat prieteni sai scot si doar 2 au fost mai sanatosi (cel putin ptr mine)dar am vazut pe alti raniti si destul de "fain"sunt oameni si oameni,uni poate au maini mai hatarate si mai aspre si au mai multa forta da r alti sunt mai fini la piele si nici muschi nu pre au...dar ptr aia orice pispiriu vre o bucata de somn 

Nu e atat deranj cu dintii somnului cat frica de a baga mana la 3 cm de triplele foarte ascutie ala voblerului... cine sa ales cu triple in degete cam sufla si in iaurt....
Pana acum i-am scos cu mana sau cu grip-ul.... insa pe viitor nu m-ar derajna o manusa ceva gen cum sunt alea de macelar... manusile ale de zale.... repet.. ca protectie la triplele maimutelor proprii si nu din cauza dintilor somnului.
Pana acum i-am scos cu mana sau cu grip-ul.... insa pe viitor nu m-ar derajna o manusa ceva gen cum sunt alea de macelar... manusile ale de zale.... repet.. ca protectie la triplele maimutelor proprii si nu din cauza dintilor somnului.

- bogdan_mihu
- senior
asa e cum zice Costi mi-e frica de ancorele de pe vobler sau lingura nicidecum de dintii somnului am patit-o data de am ajuns la urgenta cu o lingura in mana de la un somotel de vreo 4 kile nu l-am prins bine s-a zbatut un crac de la ancora a ajuns la mine in mana altul la somn in gura si-a inceput sa se zbata, nu mi-am mai putut scoate ancora din mana
- CataZander
- utilizator constant