pescuitul somnului cu naluci iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Ian 2011, 20:46

sau mai stiii?poate facuse omul niste studii asupra vieti de oblete si sa constatat ca un oblete mai bine vrea sa fie dat cu capu de dale decat sa se reantoarca in apa si sa fie vanat de avat somn sau stiuca :D
voi ce parere aveti?
stiu ca subiectul este cu iarna la naluci dar
as face si ceva partide peste noapte la stationar si am auzit multi ca dau cu ficat ,ca il tine si il impute si bla bla,stiti voi.anul trecut am avut cativa amici care au incercat cu ficat (mai ca nu lau dat pe plita cu sare si ceapa)dar rezultate nu au avut decat la rame mari lipitori sau coropisnite ,coropisnitele sunt cam paguba ca costa mult si mai ales pe timp de zi le pigule aia marunti (nu doar somni)
care este tactica cu ficatu?ca sunt curios,dintrun motiv sau altul il manaca intrun anumit anotimp sau cum?ca tare mas pune noapte la vara pe scaun langa foc cu un carnat sfaraind(vam facut pofta si de pesti si de papa) :P

kzoli
veteran
veteran

Ficat....

Mesaj de kzoli » 18 Ian 2011, 21:05

Salut
Pescuitul la somn cu ficat putrezit e recomandat doar daca "ai ficat sanatos" alfel risti o hepatita sau mai stiu eu... Eu am prins de multe ori,dar pana la urma am renuntat... puteam doua zile chiar daca faceam 6 bai pe zii :wink: .
Datorita mirosului puternic "parca "ademeneste somnul, dar nu a-si putea sa jur, cand am prins, in acelasi zi am prins si cu alte momeli ... e o momeala buna in zone cu deversari "casnice " ... cum e la noi in mures statia de "epurare" la Cristesti ...
Recomand sa ai o pereche de manusi de cauciuc, ca altfel nu prea iese din piele mirosul acela. Eu zic ca e mult mai urat mirositor decat prinzator, insa fiecare cu ideile lui :lol: .
Spinningul e mult mai "curat", si mai placut :wink:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Ian 2011, 22:28

manusi folosesc si la lipitori daramite la sa ceva
clar ca spinningu este pe primul loc doar ca o sa bag si cateva partide cu amici de noapte ca altfel...nu ma vad bine,mai demult pescuitul noaptea era
o adevarat placere ,acuma o mai poti da in bara in sensu ca vin o gramada de cheflangi zgomotosi si te face cu nervu zambiri
tare curios sunt ce ne rezerva anul acesta si cand va fi o temperatura buna a apei ptr somn ptr ca abia astept sa le dau cu ecaliburu xr pe la mustati
ce folositi voi mai bine?strune sau ianintasi ? :roll:

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 19 Ian 2011, 00:05

cand dau numa dupa somn ma astept si la unu sanatos asa ca fosesc pp de 30 lbs si inaintas mono de o,40 p-line

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 19 Ian 2011, 04:11

:lol: eu stiu un fost moderator,,pe un alt forum(si probabil ca nu-s singurul care-l stie de pe aici),, : care voia sa dea cu cloncul la copca!! :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Ian 2011, 08:20

philiphito scrie::lol: eu stiu un fost moderator,,pe un alt forum(si probabil ca nu-s singurul care-l stie de pe aici),, : care voia sa dea cu cloncul la copca!! :wink:
:lol: Si daca prindea ? incercare moarte n-are ... :wink:
Cat despre clonc are si el perioada lui, si in mainile unui "muzician priceput" poate sa faca adevarate ravagii ....

@Danstiucaru
In noptile de veri cauta somnul la suprafata, apei sunt multe metode majoritatea cu pestisori, dar voblerele de suprafata sunt de neinvins :wink:

stradic
veteran
veteran

somn cu naluci

Mesaj de stradic » 19 Ian 2011, 10:24

cu cloncul la copca :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D oare ce am sa mai aud :P :P :P :P
rapala the best vobler in the world

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 19 Ian 2011, 12:08

sa iti dea marea bucata si sa te traga prin copca in jos :lol: :lol:
Urasc atarnatorii!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Ian 2011, 12:37

philiphito scrie::lol: eu stiu un fost moderator,,pe un alt forum(si probabil ca nu-s singurul care-l stie de pe aici),, : care voia sa dea cu cloncul la copca!! :wink:

Daaaaaaaaa . N-ai cum sa uiti asa ceva . :lol: :lol: :lol: :lol: Avea un topic unde vindea niste manusi de spinn si l-am intrebat daca nu cumva are si manusi speciale de dat iarna la clonc . Nu mi-a mai raspuns.... :roll:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Ian 2011, 12:46

Indian Larry scrie:

Daaaaaaaaa . N-ai cum sa uiti asa ceva . :lol: :lol: :lol: :lol: Avea un topic unde vindea niste manusi de spinn si l-am intrebat daca nu cumva are si manusi speciale de dat iarna la clonc . Nu mi-a mai raspuns.... :roll:
... apropo de manusi nu stie cineva de unde se poate procura manusi cu intaritura de kevlar ? pentru ridicat/ tras mustaciosi in barca sau pe mal ?
.... ce am avut a cazut in apa dar nu in " copca" :lol:

Scrie răspuns