DA tre sa dai mult pina ti se da mina si ochiu altfel prinzi malul celalaltsi adio bila
apropo cita inportanta are culoarea bilei oare???
am gasit pe net la un magazin online buldo la un pret de 1/5 din pretul unuia made by cormoran problema e ca nu e super transparent e cam albicios oare influenteaza cleanu??
sa va zic o intimplare, acu vro 2 saptamini zic ma duc sa dau oleaca la bila si ca sa am cu cine schimba o vorba iau si colegu de suferinta cu mine
ajuns pe malu girlei costat ca nu am luat montura cu mustele ...fuga dupa ele acasa(noroc ca nu era prea departe doar vro 6-7 km)ajung acasa iau mustele si fuga inapoi
pe drum ma gindeam ....mai.. vint nu bate soare este cald este cred ca colegu ramas pe malu girlei ii croseteaza la rind
dupa vro juma de ceas ajung inapoi leg mustele trag cizmele in picioare si fuga pe malu apei scanind toata zona sa vad unde e amicul lasat amanet numai ca nu reuseam sa il vad pe nicaieri zic ...s-o fi bagat pe sub vun mal.....si ma uit pe apa la vale si ce vad amicu meu in apa pina la piept cauta buldo ca ii trasese un clean mai inbracat si ii luase bila
bine inteles ca nu a gasit-o si dupa 10 min de stat la murat iese tremurind si ma intreaba daca nu mai am un alt buldo la mine
zic nam dar ce nu ai dat un telefon ca iti luam unu din oras imi raspunde ca nu are telefonu la el si pleaca in chiloti si tremurind la vale pe malu riului zicind... ma duc sa imi caut un buldo

vine inapoi cu i sticla de oja goala ii face un dop dintr-o bucata de bat baga apa in ea si incepe sa dea
culmea e ca sticla fiind mai grea se ducea glont fata de bila din plastic si reusea sa bata chiar malul opus zona in care eu nu reuseam sa dau .... si a inceput spectacolul cite 2 cite 3 cleni la fiecare lansare
io unu la 3-4 lansari si ala lingurar sub 20 de cm nu reuseam sa fac malul celalalt oricit asi fi tras de varga
deci batut la puncte de o sticluta de oja