pescuitul la buldo

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Iun 2008, 21:10

HellRAISER scrie:

:lol: :lol: :lol: vezi mai Wavedancer...trei ani tiau trebuit sa ti se raspunda la asta :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai eu numar 4 ani !

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 04 Iun 2008, 10:06

Ce vremuri....gaseai mult mai multa informatie de buna calitate si atmosfera era alta..... :roll:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 04 Iun 2008, 10:42

tudor scrie:
HellRAISER scrie:

:lol: :lol: :lol: vezi mai Wavedancer...trei ani tiau trebuit sa ti se raspunda la asta :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai eu numar 4 ani !
eu nu mai numar anii, dar este al naibii de amuzant. voi si bououeoeuull-ele voastre bata-va norocul :lol:

Pana azi nu descoperisem topicul cu buldo-ul, nu am stiut ce pierd. :D :D :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Iun 2008, 11:04

Nick scrie:Ce vremuri....gaseai mult mai multa informatie de buna calitate si atmosfera era alta..... :roll:
aici ai dreptate 100% !
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Iun 2008, 14:30

tudor scrie:
HellRAISER scrie:

Pai eu numar 4 ani !
cred k erau vreo 3 ani si unpic , sau patru ani asa cum zici tu dar totusi fara ceva :lol: :lol: :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 17 Mar 2010, 18:39

[quote="ovidiu"][quote="tudor"][quote="HellRAISER"]

:lol: :lol: :lol: vezi mai Wavedancer...trei ani tiau trebuit sa ti se raspunda la asta :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Pai eu numar 4 ani ![/quote]

eu nu mai numar anii, dar este al naibii de amuzant. voi si bououeoeuull-ele voastre bata-va norocul :lol:

Pana azi nu descoperisem topicul cu buldo-ul, nu am stiut ce pierd. :D :D :D[/quote] :oops: Se pare ca lumea a devenit brusc foarte ....... :wink: :o :P Deabia astept ca sa fac pe unii sa moara de invidie .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

kzoli
veteran
veteran

Buldo la indemana

Mesaj de kzoli » 03 Mai 2010, 08:56

Cel mai simplu buldo e din coada de matura si un cui "U "
Tai o bucata de 5-7-9 cm din coada de matura (lemn esenta tare ) cioplesti pe un capat sa vina mai usor pe apa ,bati un cui indoit in el si e gata .... daca vrei poti vopsi ,lacui ,daca nu e bun si asa ... Daca pui un cui si pe partea cealalta poti pune o ancora si mai prinzi o stiuca un avat cu "coada de matura ". Timp de fabricare cam 2-3 minute depinde cat de repede tai si cioplesti lemnul .

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Mai 2010, 09:01

mey Kzoli mey...

ai gresit sectiunea ! :oops:

info de genul ista e cu mult mai apreciat de cititori sectiuni flyfishing :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Buldo la indemana

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Mai 2010, 10:15

kzoli scrie:Cel mai simplu buldo e din coada de matura si un cui "U "
Tai o bucata de 5-7-9 cm din coada de matura (lemn esenta tare ) cioplesti pe un capat sa vina mai usor pe apa ,bati un cui indoit in el si e gata .... daca vrei poti vopsi ,lacui ,daca nu e bun si asa ... Daca pui un cui si pe partea cealalta poti pune o ancora si mai prinzi o stiuca un avat cu "coada de matura ". Timp de fabricare cam 2-3 minute depinde cat de repede tai si cioplesti lemnul .
OK, poate asa e, dar ma intreb daca acel buldo din lemn de esenta tare nu face ditamai zgomotul cand cade pe apa. Hai ca la clean nu e chiar rau sa pocnesti usor apa dar la pastrav....cred ca dopul de sampanie e mai discret. Sau bila transparenta, ca doar de aceea e facuta. Pacat ca fiind de plastic se sparge adesea prin bolovani...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Mai 2010, 10:16

Eu sunt bucuros ca am aflat ca se pot prinde si lipani la metoda buldo....poate asa ii vad si eu solzii lu musiu Lipanetti! :lol:

Scrie răspuns