Pai eu numar 4 ani !HellRAISER scrie:
![]()
![]()
vezi mai Wavedancer...trei ani tiau trebuit sa ti se raspunda la asta
![]()
![]()
![]()
pescuitul la buldo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce vremuri....gaseai mult mai multa informatie de buna calitate si atmosfera era alta..... 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
eu nu mai numar anii, dar este al naibii de amuzant. voi si bououeoeuull-ele voastre bata-va norocultudor scrie:Pai eu numar 4 ani !HellRAISER scrie:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pana azi nu descoperisem topicul cu buldo-ul, nu am stiut ce pierd.

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
aici ai dreptate 100% !Nick scrie:Ce vremuri....gaseai mult mai multa informatie de buna calitate si atmosfera era alta.....
Michael va recomanda Regulamentul forumului
[quote="ovidiu"][quote="tudor"][quote="HellRAISER"]
[/quote]
Pai eu numar 4 ani ![/quote]
eu nu mai numar anii, dar este al naibii de amuzant. voi si bououeoeuull-ele voastre bata-va norocul
[/quote]
Se pare ca lumea a devenit brusc foarte .......
Deabia astept ca sa fac pe unii sa moara de invidie .

Pai eu numar 4 ani ![/quote]
eu nu mai numar anii, dar este al naibii de amuzant. voi si bououeoeuull-ele voastre bata-va norocul

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Buldo la indemana
Cel mai simplu buldo e din coada de matura si un cui "U "
Tai o bucata de 5-7-9 cm din coada de matura (lemn esenta tare ) cioplesti pe un capat sa vina mai usor pe apa ,bati un cui indoit in el si e gata .... daca vrei poti vopsi ,lacui ,daca nu e bun si asa ... Daca pui un cui si pe partea cealalta poti pune o ancora si mai prinzi o stiuca un avat cu "coada de matura ". Timp de fabricare cam 2-3 minute depinde cat de repede tai si cioplesti lemnul .
Tai o bucata de 5-7-9 cm din coada de matura (lemn esenta tare ) cioplesti pe un capat sa vina mai usor pe apa ,bati un cui indoit in el si e gata .... daca vrei poti vopsi ,lacui ,daca nu e bun si asa ... Daca pui un cui si pe partea cealalta poti pune o ancora si mai prinzi o stiuca un avat cu "coada de matura ". Timp de fabricare cam 2-3 minute depinde cat de repede tai si cioplesti lemnul .
- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
Re: Buldo la indemana
OK, poate asa e, dar ma intreb daca acel buldo din lemn de esenta tare nu face ditamai zgomotul cand cade pe apa. Hai ca la clean nu e chiar rau sa pocnesti usor apa dar la pastrav....cred ca dopul de sampanie e mai discret. Sau bila transparenta, ca doar de aceea e facuta. Pacat ca fiind de plastic se sparge adesea prin bolovani...kzoli scrie:Cel mai simplu buldo e din coada de matura si un cui "U "
-
- veteran