Mai,mai ,tot ii dati inainte ca inventez motive ,chiar nu inteleg de unde a-ti scos-o.Mie imi place sa fac o treaba bine ,daca ma apuc de ea,atita tot.Este ca si cum te-ai apuca de o meserie care presupune scule,si tu te apuci de respectiva meserie folosind improvizatii.Alta comparatie mai buna n-am gasit.Cum ar fi sa bati cuie cu o bucata de fier fara miner in loc de ciocan,sau sa proiectezi o cladire complexa cu un creion bont si o rigla denivelata,cind ai putea folosi autocadul?Este viziunea mea asupra unui lucru,nu caut sa-l impun si altora,dar nici nu-mi place sa fiu facut taran ,asa subtil,de catre marii smecheri.De exemplu ,postarea ta mi se pare foarte ok,si -ti multumesc pt pct-ul tau de vedere.Eu sint prea sarac ca sa dau banii pe o barca second,de ce?Pentru ca ,in timp materialul se degradeaza mai ales cel inchis la culoare,apoi voi fi nevoit sa o vind,evident mai ieftin,chiar daca unii GARANTEAZA,ca dupa 2 ani o vinzi tot cu cit ai luat-o(ma umfla risul).La fel stau lucrurile si cu motorul ,care as vrea sa fie unul mai puternic pentru ca stau la 5minute cu masina de Mures si vreau sa-l folosesc si acolo nu numai la concursuri,asadar un motor de 55lbs. nu mi se pare un moft.La fel si pentru baterie.Sint prea sarac sa dau banii de 2 ori.Depinde de fiecare cum intelege sa faca un lucru.Acuma scuze ca am facut varza topicul omului,promit ca nu ma mai bag,si plec la pescuit sa experimentez montura cu margica.Ca sa vezi comedie,consateanul ala de-a postat inaintea mea la galerie foloseste agrafa la montura texas si culmea , prinde

.....

fire intinse la toata lumea.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.