am fost cu pestisori mici trei cleni jumate de ziua la vreo 300 grame ma astept am la mai mult mi a zis un prieten de aici ca a luat 20 intr o zii poate dar eu nu am avut noroc i am si eliberatcostel scrie:Aincercat cineva voblerele Jaxon Holo Select? Am avut rezultate f.bune cu ele,sunt cel putin,la fel de bune ca salmo!
pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
slabut
don"t drink &drive just smoke&fly!
am si eu o intrebare....am fost ieri la clean si am pacalit 38 de bucati cu greutati cuprinse intre 100 gr si 400gr...culmea e ca toti i-am luat la 2 voblere ieftine...niste boabe atak,unul negru si unul albastru...
Intrebarea mea este urmatoarea...cum fac o selectie?
Am incercat cu hornet...nimic...doardo...nimic...
Ceva idei de voblere...ceva gen yoz-uri -boabele alea negre...sau niste rapala???
Ceva idei de voblere...ceva gen yoz-uri -boabele alea negre...sau niste rapala???
-
- senior
pai daca i-ai luat la voblere ieftine,care-i problema?eu as fi super incantat..la cate am lasat pe apa anul asta...avat400 scrie:am si eu o intrebare....am fost ieri la clean si am pacalit 38 de bucati cu greutati cuprinse intre 100 gr si 400gr...culmea e ca toti i-am luat la 2 voblere ieftine...niste boabe atak,unul negru si unul albastru...

acum am dat la niste voblere enrgofish negru mat....am rupt cu ele...
E o zona impadurita iar daca umbli la ochetul din fata si faci voblerul sa evolueze bine nu prea are rival...
Am verificat acest lucru cu doi prieteni....unu a incercat tot arsenalul de salmo iar celalalt tot arsenalul rapala si hasnosi.....
Bilant final 46 bucati eu....rapala 7 bucati....salmo hornet 000000000
Ce am observat in partidele avute....horneturile coboara prea mult si creeaza un norisor de mal la contactul cu fundul apei si poate de aceea cleanul devine supicios
Rapala evolueaza bine,se lanseaza bine dar parca are vibratia mai mare...
Energofish se lanseaza super cu 0,14 si 0,12 si cred ca in locurile alea diferenta e facuta de vibratie si bilele pe care le are in interior...
Ce e minunat este ca un alt amic cu care am fost ulterior a luat o marla de aprox 300 gr la un minilure de 1,5 cm iar mie mi-a sustras un energofish o alta...
Mentionez ca bricheta a fost eliberata cat si majoritatea clenilor...sper ca in maxim o saptamana sa revin cu ceva poze si poate cu cateva marlite ...
E o zona impadurita iar daca umbli la ochetul din fata si faci voblerul sa evolueze bine nu prea are rival...
Am verificat acest lucru cu doi prieteni....unu a incercat tot arsenalul de salmo iar celalalt tot arsenalul rapala si hasnosi.....
Bilant final 46 bucati eu....rapala 7 bucati....salmo hornet 000000000
Ce am observat in partidele avute....horneturile coboara prea mult si creeaza un norisor de mal la contactul cu fundul apei si poate de aceea cleanul devine supicios
Rapala evolueaza bine,se lanseaza bine dar parca are vibratia mai mare...
Energofish se lanseaza super cu 0,14 si 0,12 si cred ca in locurile alea diferenta e facuta de vibratie si bilele pe care le are in interior...
Ce e minunat este ca un alt amic cu care am fost ulterior a luat o marla de aprox 300 gr la un minilure de 1,5 cm iar mie mi-a sustras un energofish o alta...
Mentionez ca bricheta a fost eliberata cat si majoritatea clenilor...sper ca in maxim o saptamana sa revin cu ceva poze si poate cu cateva marlite ...
Nu mari...am luat vreo 5-6 la 500 grame...restul mai mici...cred totusi ca dupa ce se raceste putin o sa iau si mai mari...adiwolf scrie:avat400 scrie:.........
Bilant final 46 bucati eu......
in cat timp?!! cat de mari??
Totusi am avut multe rateuri...vb energofish au ancore cu bratele foarte inguste si am pus owner dar sunt cam subtiri in carne...
P.S...vremea urata ma tine in casa...poate peste cateva zile...sper sa nu fie apa prea tulbure...