pescuit la clean pe rauri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 22 Iun 2009, 13:44

costel scrie:Chiar ca este fantastic acest stil de pescuit!Mai ales,ca azi am fost iarasi si i-am zapacit! 30 de cleni in 2 ore... eceva...de vis! Cine stie la ce scor ajungeam,daca nu mi se rupea lanseta. :x Oricum:GO SPINNING!
daca nu ti se rupea lanseta,sigur faceai 31 :lol: :lol:

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 23 Iun 2009, 08:11

nasolu scrie:
costel scrie:Chiar ca este fantastic acest stil de pescuit!Mai ales,ca azi am fost iarasi si i-am zapacit! 30 de cleni in 2 ore... eceva...de vis! Cine stie la ce scor ajungeam,daca nu mi se rupea lanseta. :x Oricum:GO SPINNING!
  • daca nu ti se rupea lanseta,sigur faceai 31 :lol: :lol:
Stiu ca suna a 'pescareasca',dar exact asa s-a intamplat! Din cauza lansarilor in forta,mi-a cedat lanseta la imbinarea celor 2 elemente! Trebuie sa precizez ca nu am lanseta potrivita pt. spinning la clean,ci un 'par' cu act. 40-80 gr.trebuia sa arunc tare de tot ca sa trimit vob. de 3gr. la 15-20 m! Deci mi s-a rupt![/list]

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 23 Iun 2009, 17:54

macar asa o sa-ti iei unul light sau ultralight, sa nu mai dai cu parul dupa ei ca si asa is speriosi :lol:

CaTaLinZIF
junior
junior

Mesaj de CaTaLinZIF » 23 Iun 2009, 18:02

catoi13 scrie:macar asa o sa-ti iei unul light sau ultralight, sa nu mai dai cu parul dupa ei ca si asa is speriosi :lol:
era bun si parul....in cazul in care luai unul mai mare intrai dupa el cu parul daca nu il convingeai sa vina spre mal :lol: (sau pentru braconieri il mai foloseai)

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 24 Iun 2009, 07:20

CaTaLinZIF scrie:
catoi13 scrie:macar asa o sa-ti iei unul light sau ultralight, sa nu mai dai cu parul dupa ei ca si asa is speriosi :lol:
era bun si parul....in cazul in care luai unul mai mare intrai dupa el cu parul daca nu il convingeai sa vina spre mal :lol: (sau pentru braconieri il mai foloseai)
:D Asta-i buna!

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 03 Iul 2009, 14:29

bondan scrie:Costel, ca idee, Ariesul in zona turda, nu e tot timpul foarte tulbure? adica eu trec des prin zona si niciodata intr-un an nu-l vad curat.
Pai,nu il vezi curat,aproape niciodata,pt.ca in amonte de Turda exista o balastiera,de unde se scurge noroi in apa! Eu pescuiesc putin mai sus,unde apa este f.curata!

caulea
utilizator constant
utilizator constant

a incercat cineva la pestisor ?/

Mesaj de caulea » 16 Aug 2009, 19:43

a incercat careva dintre voi sa dea la pestisor mic dupa clean?/ eu la voblere nu am luat nimic la musca am luat ceva dar mici si mai nou sar obletii la musca eu am sa incerc maine un pic la pestisor mic
don"t drink &drive just smoke&fly!

old_radu
veteran
veteran

Re: a incercat cineva la pestisor ?/

Mesaj de old_radu » 16 Aug 2009, 20:28

caulea scrie:... eu am sa incerc maine un pic la pestisor mic
...ai sanse si pot apare surprize placute... :wink:

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 21 Aug 2009, 19:47

Aincercat cineva voblerele Jaxon Holo Select? Am avut rezultate f.bune cu ele,sunt cel putin,la fel de bune ca salmo!

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 22 Aug 2009, 10:18

Eu am ceva modele din astea, dar inafara de unu dintre ele (nu stiu sa scriu ce model ca am aruncat cutia) restul nu sunt impresionante! Eu folosesc de obicei salmo, iar un prieten cu care ies destul de des foloseste modele de la jaxon. Cand merge la salmo nu prea intra la jaxon si invers. Au batai complet diferite, astfel incat atrag pestii in moduri difrite! La Salmo bataile mi se par mai ampl si mai puternice, iar la Jaxon (cel putin modelul folosit de mine) seamana mai mult cu bataia voblerelor rapala!
Ca si concluzie nu sunt rele, dar diferenta o face pescarul si conditiile de pescuit! Fire zbuciumate :D

Scrie răspuns