pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Hahaha, Asociatia Anonimilor dependenti de Spinning va recomanda cura de de-spinoidizare. Remediu: se merge la pescuit de crap pe Sarulesti cu bomba si prastie de aruncat pelete!adiwolf scrie:uraaaa,inca unul fara nici o sperantacostel scrie:Ura! Azi am pescuit pt.prima data cu voblere si am si prins! Cu totul,ca n-au fost mari,dar satisfactia e enorma! Curios,i-am luat la o chinazarie de vobler,de salmo,rappala sau duckling,nici n-au vrut sa auda!![]()

Si eu sunt curios sa vad poza cu acest wobbler. Am avut in vara asta o experienta asemanatoare. La pescuit pe Arges, in curent, un singur wobbler mi-a dat rezultate mai bune decat Ugly Duckling cu care pescuisem initial (culoarea minnow).
E vorba de Strike King Bitsy Pond Minnow (olive--Gizzard Shad) pe care l-am adus din State si la care nu aveam sperante mari (nu arata nici pe departe asa bine ca Salmo, Rapala). Am luat clenuti care nu erau nici de doua ori mai mari ca wobbler-ul, si cleni de peste 500g. Sunt convins ca nu a fost conceput pentru clean (nu le pasa de asa ceva--nici nu au, decat in cateva rauri pe coasta de est, ceva maricel precum cleanul nostru), nici pe departe, dar ii omoara.
http://www.landbigfish.com/tacklestore/ ... m?PID=3243
Evolutia sa poate fi secretul succesului. Mulinat contra curentului sare din piatra in piatra si bate frumos de tot.
E vorba de Strike King Bitsy Pond Minnow (olive--Gizzard Shad) pe care l-am adus din State si la care nu aveam sperante mari (nu arata nici pe departe asa bine ca Salmo, Rapala). Am luat clenuti care nu erau nici de doua ori mai mari ca wobbler-ul, si cleni de peste 500g. Sunt convins ca nu a fost conceput pentru clean (nu le pasa de asa ceva--nici nu au, decat in cateva rauri pe coasta de est, ceva maricel precum cleanul nostru), nici pe departe, dar ii omoara.
http://www.landbigfish.com/tacklestore/ ... m?PID=3243
Evolutia sa poate fi secretul succesului. Mulinat contra curentului sare din piatra in piatra si bate frumos de tot.
Capturile...
Pe un rau,ca Ariesul,dupa 2 catastrofe ecologice,care au avut loc anul trecut, cam greu ma pot lauda cu capturi capitale... Adevarul e,ca nu am prins nici un clean mai mare de 300 gr. Este o minune,ca mai exista si de astia! Pacat cu nu am inceput cu spinning-ul acu 2 ani,atunci existau clentoci de peste 3 kg in Aries.! Am vazut cu ochii mei,ce dihanii veneau pe apa cu burta in sus!