pescuit la clean pe rauri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 21 Iun 2009, 11:29

Chiar ca este fantastic acest stil de pescuit!Mai ales,ca azi am fost iarasi si i-am zapacit! 30 de cleni in 2 ore... eceva...de vis! Cine stie la ce scor ajungeam,daca nu mi se rupea lanseta. :x Oricum:GO SPINNING!

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 21 Iun 2009, 13:26

Iar a castigat voblerul chinezesc?

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 21 Iun 2009, 17:50

Exact! Nu stiu de ce are asa succes?! Are colo9rit mai degraba a papagal,decat a peste! Dar asta le place clenilor...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Iun 2009, 21:23

adiwolf scrie:
costel scrie:Ura! Azi am pescuit pt.prima data cu voblere si am si prins! Cu totul,ca n-au fost mari,dar satisfactia e enorma! Curios,i-am luat la o chinazarie de vobler,de salmo,rappala sau duckling,nici n-au vrut sa auda!
uraaaa,inca unul fara nici o speranta :wink: :lol:
Hahaha, Asociatia Anonimilor dependenti de Spinning va recomanda cura de de-spinoidizare. Remediu: se merge la pescuit de crap pe Sarulesti cu bomba si prastie de aruncat pelete! :lol: Dependentul, desi accepta sugestia doctorilor de a supraveghea lansetele puse pe suportii cu indicatori electronici de muscatura, totusi manifesta miscari compulsive ale bratului drept ca si cum ar recupera la spinning si inteapa in gol, saliveaza, da ochii peste cap, gafaie etc. Se uita la boilies-urile cu miros de usturoi de la Top Secret (cele mai slabe de pe piata oricum...) si vede lingurite Mepps, la porumbi si vede voblere etc. Diagnostic: sanatoriul Busteni, izolare totala! :lol:

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 21 Iun 2009, 21:26

Nu faci o poza ca sunt curios sa vad ce are asa special voblerul acela? :D Eventual sa-mi iau si eu vreo 10 in trusa :))

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 21 Iun 2009, 21:54

Si eu sunt curios sa vad poza cu acest wobbler. Am avut in vara asta o experienta asemanatoare. La pescuit pe Arges, in curent, un singur wobbler mi-a dat rezultate mai bune decat Ugly Duckling cu care pescuisem initial (culoarea minnow).
E vorba de Strike King Bitsy Pond Minnow (olive--Gizzard Shad) pe care l-am adus din State si la care nu aveam sperante mari (nu arata nici pe departe asa bine ca Salmo, Rapala). Am luat clenuti care nu erau nici de doua ori mai mari ca wobbler-ul, si cleni de peste 500g. Sunt convins ca nu a fost conceput pentru clean (nu le pasa de asa ceva--nici nu au, decat in cateva rauri pe coasta de est, ceva maricel precum cleanul nostru), nici pe departe, dar ii omoara.

http://www.landbigfish.com/tacklestore/ ... m?PID=3243

Evolutia sa poate fi secretul succesului. Mulinat contra curentului sare din piatra in piatra si bate frumos de tot.

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 22 Iun 2009, 07:54

Este vorba de River2Sea humbug minnow 35F cul.S21.made in China! Am cautat sa mai cumpar si eu inca cateva,dar nu mai sunt. Cu pozele pe net nu prea ma descurc,dar daca insistati,am sa incerc!

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 22 Iun 2009, 09:30

Am gasit modelul pe net, multumesc. Inca o dovada ca nu trebuie sa citeasca cleanu "rapala", "salmo" etc pe plasticele noastre. Eventual poate ne prezinti si capturile. Fir intins in continuare!

costel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costel » 22 Iun 2009, 09:54

Capturile... :cry: Pe un rau,ca Ariesul,dupa 2 catastrofe ecologice,care au avut loc anul trecut, cam greu ma pot lauda cu capturi capitale... Adevarul e,ca nu am prins nici un clean mai mare de 300 gr. Este o minune,ca mai exista si de astia! Pacat cu nu am inceput cu spinning-ul acu 2 ani,atunci existau clentoci de peste 3 kg in Aries.! Am vazut cu ochii mei,ce dihanii veneau pe apa cu burta in sus!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 22 Iun 2009, 13:12

Costel, ca idee, Ariesul in zona turda, nu e tot timpul foarte tulbure? adica eu trec des prin zona si niciodata intr-un an nu-l vad curat.

Scrie răspuns