pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit la clean pe rauri
oare daca sa incalazit asa de vreme sa inceapa sa manance cleanu ? as vrea sa incerc maine sa dau la lingurita dupa clean voi ce parere aveti ati incercat anul acesta sa dati dupa clean?
inca nu am iesit anu asta la clean. Apropo, cum mai e Streiul? se mentine constant sa tot "mic-mare" de 3 ori pe zi?
daca mergi la strei, as zice sa incerci mai jos, spre Sf.Marie, acolo la cot, sau mai jos, pe la Petreni la cascade. si la Calan ar merge sub baraj, poate a mai ramas vreun clenut amortit.
merita sa incerci, nu stii niciodata cand si cum intra la ea!!!
fir intins!!!
daca mergi la strei, as zice sa incerci mai jos, spre Sf.Marie, acolo la cot, sau mai jos, pe la Petreni la cascade. si la Calan ar merge sub baraj, poate a mai ramas vreun clenut amortit.
merita sa incerci, nu stii niciodata cand si cum intra la ea!!!
fir intins!!!

cunosti zona?
esti bine informat cunosti zona?? streiul se mentine constant de cand au dat drumul la baraj este un pic mai mare cand dau de sus drumul la celalalt baraj dar nu influenteaza cu nimic acum daca nu se mai ubbla portile de calan ele raman as apt todeauna asa am auzit cel putin de vreo cateva luni chiar daca dau drumul de sus de aici ei nu mai daumx1000 scrie:Sper sa ajung weekendul asta in la clean, zona jucu. Am auzit ca in perioada asta ar trage in acea zona
Re: pescit la clean pe rauri
caulea scrie:oare daca sa incalazit asa de vreme sa inceapa sa manance cleanu ? as vrea sa incerc maine sa dau la lingurita dupa clean voi ce parere aveti ati incercat anul acesta sa dati dupa clean?
la lingurita?

Re: pescit la clean pe rauri
da mi niste niste nume de microvoblere care crezi ca sunt cele mai bunedraqdevil scrie:caulea scrie:oare daca sa incalazit asa de vreme sa inceapa sa manance cleanu ? as vrea sa incerc maine sa dau la lingurita dupa clean voi ce parere aveti ati incercat anul acesta sa dati dupa clean?
la lingurita?![]()
![]()
,,,,,mai bene incerci ceva voblere micro...culori naturale:)
cand vii anunta ma
cand vii anunta ma poate mergem impreuna daca vreimx1000 scrie:Nu am fost in acea zona dar mi-a recomandat-o un prieten care merge numai la clean. Voi incerca. Mai bine acolo decat sa mai stau in casa