pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
loc?!
pe unde mai excat este jungla tarnavei mici?shimano scrie:M-am uitat prin pozele tale, Dornea Ionut, ai scos cleni frumosi. Felicitari. Prin ce rauri pescuiesti? Hai odata prin jungla Tarnavei Mici, si vei vedea paradisul. :lol:
- Dornea Ionut
- senior
Daca voi avea drum... in mod sigur nu voi ezita sa ma opresc!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

scuze ca ma bag si eu in seama,sunt nou pe site,sunt pescar de spin,vara asta am avut unele dintre cle mai frumoase partide la pescuitul cleanului cu voblere si vreau sa spun chiar spectaculoase cu exemplare aproape de 2 kg,sunt curios cam cand ar creste apetitul cleanului in asa fel incat sa atace frecvent voblerul
La toamnashirkan1982 scrie:scuze ca ma bag si eu in seama,sunt nou pe site,sunt pescar de spin,vara asta am avut unele dintre cle mai frumoase partide la pescuitul cleanului cu voblere si vreau sa spun chiar spectaculoase cu exemplare aproape de 2 kg,sunt curios cam cand ar creste apetitul cleanului in asa fel incat sa atace frecvent voblerul

- Dornea Ionut
- senior
foarte multe elemente care influenteaza apetitul.... extraordinar de multe... chiar si toamna!!!! 

Messenger: dorneai

-
- utilizator nou
Stii cand merge bine de tot? In prohibitie, cand te prefaci ca dai la stiuca si scoti niste femele de clean adevarate...nu uita de catch & release, caci va fi greu sa explici lu' 'nea jandarmu ca de fapt cleanul din plasa e o stiuca.shirkan scrie:scuze ca ma bag si eu in seama,sunt nou pe site,sunt pescar de spin,vara asta am avut unele dintre cle mai frumoase partide la pescuitul cleanului cu voblere si vreau sa spun chiar spectaculoase cu exemplare aproape de 2 kg,sunt curios cam cand ar creste apetitul cleanului in asa fel incat sa atace frecvent voblerul