pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Iun 2010, 08:15

Ariann scrie:Oameni buni.Aceste discutii ale noastre sunt inutile,atata timp cat banul intra in conturile celor care fac aceste marsavii,nimeni nu se sesizeaza ,nimeni nu le face nimic.Este exact ca si in cazul permiselor de pescuit.Ma refer in cazul judetului meu.Platesti 126 ron pe an,conditii 0,peste este cum este,populari 0 pe apele publice.Atata timp cat le intra banu in buzunar e bine....restul nu mai conteaza
Permisul in MS e numai 52 ron ... conditii si pesti ....cam la voi . :(

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Iun 2010, 08:16

Permisul in MS e numai 52 ron ... conditii si pesti ....cam la voi . :([/quote

Asta incerc sa scot in evidenta!
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:17

burtea scrie: ...sunt cativa asa ca mine care apuca un pescuit o data la 2 saptamani in perioada asta.....
Esti un caz fericit mai ... burtea :P .... eu mai am norocul ca am munca de teren si "iubitele" mele stau in portbagaj ..... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 08:29

Nemernic scrie:Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
vedeti! mergeti si cumparati! chiar cu bonuri de masa! data viitoare or sa aduca si mai multe la super pretz.ca alea mari se vand mai greu . :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Iun 2010, 08:31

@cryyst

Felicitari maestre!Esti tare! :lol: Inca nu am vazut un topic care sa erupa in acest hal :lol: Nu am avut rabdare sa citesc ,dar sa strangi atatea posturi in asa timp scurt e o treaba... :lol:
Se dovedeste inca odata ca noi romanii suntem predispusi la tot felul de controverse pe diverse teme .Si asta cu C&R este o tema frate!
E drept ca deja ,cel putin pentru mine , a devenit obositoare... :oops: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 08:38

rine scrie:
Nemernic scrie:Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
vedeti! mergeti si cumparati! chiar cu bonuri de masa! data viitoare or sa aduca si mai multe la super pretz.ca alea mari se vand mai greu . :twisted:
am vazut alaltaieri... lin cat palma la pescarie. asta nu era specie protejata la un moment dat?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:39

burtea scrie: .....asta nu era specie protejata la un moment dat?
Pentru unii.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 08:41

Cred totusi ca noi suntem mai catolici decat Papa....am vazut o poza in care niste marle de vre-o 30 cm isi asteptau randul pe gratar....chiar considerand ca au fost prinse pe unde nu trebuiau.....ce este atat de rau.....vi se pare corect de paste si nu numai sa manacti cate un miel sau un purcelus de lapte....da vi se pare crima sa pui pe gratar o marla de 30cm? mie mi se pare cat se poate de ok sa te duci la peste cu metode sportive, sa prinzi ceva (nu prea conteaza ce) si sa iei sa pui pe gratar ce ai prins.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Iun 2010, 08:46

cu mica diferenta :oops: ca nu cred ca sta careva sa isi creasca 20 de marlite in acvariu ca sa le haleasca ....
cu un purcel sau oita in curte parca am mai vazut ..... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:52

Si ca sa nu se manance una pe alta in acvariu... se poate pune si sarma'n nas .. ca la porci, bineinteles....

Scrie răspuns