Permisul in MS e numai 52 ron ... conditii si pesti ....cam la voi .Ariann scrie:Oameni buni.Aceste discutii ale noastre sunt inutile,atata timp cat banul intra in conturile celor care fac aceste marsavii,nimeni nu se sesizeaza ,nimeni nu le face nimic.Este exact ca si in cazul permiselor de pescuit.Ma refer in cazul judetului meu.Platesti 126 ron pe an,conditii 0,peste este cum este,populari 0 pe apele publice.Atata timp cat le intra banu in buzunar e bine....restul nu mai conteaza
pescuit catch & relese
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Esti un caz fericit mai ... burteaburtea scrie: ...sunt cativa asa ca mine care apuca un pescuit o data la 2 saptamani in perioada asta.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
vedeti! mergeti si cumparati! chiar cu bonuri de masa! data viitoare or sa aduca si mai multe la super pretz.ca alea mari se vand mai greu .Nemernic scrie:Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
@cryyst
Felicitari maestre!Esti tare!
Inca nu am vazut un topic care sa erupa in acest hal
Nu am avut rabdare sa citesc ,dar sa strangi atatea posturi in asa timp scurt e o treaba...
Se dovedeste inca odata ca noi romanii suntem predispusi la tot felul de controverse pe diverse teme .Si asta cu C&R este o tema frate!
E drept ca deja ,cel putin pentru mine , a devenit obositoare...

Felicitari maestre!Esti tare!
Se dovedeste inca odata ca noi romanii suntem predispusi la tot felul de controverse pe diverse teme .Si asta cu C&R este o tema frate!
E drept ca deja ,cel putin pentru mine , a devenit obositoare...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
am vazut alaltaieri... lin cat palma la pescarie. asta nu era specie protejata la un moment dat?rine scrie:vedeti! mergeti si cumparati! chiar cu bonuri de masa! data viitoare or sa aduca si mai multe la super pretz.ca alea mari se vand mai greu .Nemernic scrie:Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
Cred totusi ca noi suntem mai catolici decat Papa....am vazut o poza in care niste marle de vre-o 30 cm isi asteptau randul pe gratar....chiar considerand ca au fost prinse pe unde nu trebuiau.....ce este atat de rau.....vi se pare corect de paste si nu numai sa manacti cate un miel sau un purcelus de lapte....da vi se pare crima sa pui pe gratar o marla de 30cm? mie mi se pare cat se poate de ok sa te duci la peste cu metode sportive, sa prinzi ceva (nu prea conteaza ce) si sa iei sa pui pe gratar ce ai prins.