pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:02

Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Iun 2010, 08:03

Nemernic scrie:Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
Sa ai grija cu pozele prin hypermarketuri.Poti sa ai pb cu paza aia obosita de acolo.Eu am patit-o.Mama cat circ,si alea alea,parca as fi furat ceva.Nici daca furam nu cred ca reactionau asa.
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:07

Ariann scrie:Sa ai grija cu pozele prin hypermarketuri......
Cu tlf-ul nu cred ca ma vedea nimeni.... oricum fapta e consumata.... Ideea era ca vand ce n-ar trebui pescui..... Stiu, acum o sa-mi sara lumea'n cap ca poate erau de pe vreo balta privata..... nu aici vroiam sa bat, ci faptul de promovarea ideii de a retine peste mic.
"Daca aia de la real vindeau stiuca asa mica, eu de ce sa nu o duc acasa?" ---> asa ar gandi un..... tantalau
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Iun 2010, 08:09

Ar fi bine Nemernic daca asa ar gandi doar un tantalau : probabil 90 % dintre pescari ar gandi asa aici e problema.
Mentalitate si educatie ...
www.pentrupescuit.ro

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Iun 2010, 08:10

Ariann scrie:
Nemernic scrie:Aseara am trecut prin Real ptr a cumpara niste biban de mare..... Ghiciti ce aveau pe masa, spre vanzare ?! Marle pana'n 30 cm .... pe eticheta cu pretul scria: Origine: Romania Pescuit ... pret...etc.. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza.....
Sa ai grija cu pozele prin hypermarketuri.Poti sa ai pb cu paza aia obosita de acolo.Eu am patit-o.Mama cat circ,si alea alea,parca as fi furat ceva.Nici daca furam nu cred ca reactionau asa.
Poze poti sa faci cu telefon si nu are nimeni ce sa zica ...bine o faci mai pe ascuns ..daca te prind cu ap foto e bai ... cu telefonul nu au ce sa-ti faca . La noi erau " crapi " de juma de kill la oferta....
Cica pesti din crescatorii nu trebuie sa aiba dimensiuni legale ...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:10

Constiinta ... indiferenta ptr viitor :!:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 25 Iun 2010, 08:11

[quote="Ilarion"]crysst poate cei care practica C&R nu pescuiesc in acelasi loc cu toti "trasistarii" nu te-ai gandit la asta ?

Asta cam asa este. Cred ca fiecare are cate un loc asa mai secret. Si da , cei care umbla asa mai singuratici stiu ei ce stiu . Dar stiti cat de greu este sa faci lucru asta . Cum sar toti la gatul tau cand vrei sa iesi din turma .

Ca esti bulangiu ca nu vrei sa zici locuri , ca te duci singur si nu anunti la radio cand pleci ....etc.

Astia cred ca sunt traistarii care vor cu cel mai mic efort sa prinda cat mai mult si cat mai mare . Vor sa stie tot . Locul , naluca, ziua , ora .

Cel mai mic amanunt sa iasa ei cat mai bine . Nu ati observat cum se strang cate 5 la o masina ? De ce ?

http://www.wsbteam.com/

crysst , incearca sa schimbi locurile sau gasca si poate ai sa gasesti si baieti care mai si elibereaza . Am inteles ca asta te deranjeaza . Ca tu nu ai intalnit pana acum si baieti buni . Sa stii ca sunt destui care fac lucru asta si unii chiar total , chiar de pe forumul asta .

La baraje intradevar am observat si eu , se strang tot felul de ciudati.
Si uneori chiar nu conteaza cu ce super scule dau . Astea nu le tin loc de caracter .

Vezi si in alte cazuri . Toata societatea e cu curul in sus .

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Iun 2010, 08:12

Oameni buni.Aceste discutii ale noastre sunt inutile,atata timp cat banul intra in conturile celor care fac aceste marsavii,nimeni nu se sesizeaza ,nimeni nu le face nimic.Este exact ca si in cazul permiselor de pescuit.Ma refer in cazul judetului meu.Platesti 126 ron pe an,conditii 0,peste este cum este,populari 0 pe apele publice.Atata timp cat le intra banu in buzunar e bine....restul nu mai conteaza
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:13

Nemernic scrie:Constiinta ... indiferenta ptr viitor :!:
Stiu cryss ... ai sa-mi sari in cap, DAR !!! :!: daca esti din Bucuresti, am sa te iau intr-un week pe malul garlei .... balta, ce doresti.... unde sunt 90% spinneri + 10% braconieri.... ai sa vezi ce inseamna a retine peste in limita legala. Si sa nu mai vb ca din cei 90% de spinneri .... 50% sunt PENSIONARI !!!!!!!!!!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 08:15

crysst scrie:pe unde ma uit pe forum numai C&R vad...iar pe mal numai traistari.....de aici se pot trage 2 concluzii principale.....sau forumistii pescuiesc numai pe forum si nu prea au treaba cu balta (putin probabil) sau una scriem pe forum (ca oricum nu se poate verifica) si alta facem pe balta (ca oricum nu se poate verifica)
Pai gandeste-te si tu din cati pescari sunt in Romania cati stau pe forum si povestesc de c&r. 100 din toata tara vs 4 milioane? Si din astia sa zicem 100 de pe forum chiar sunt cativa asa ca mine care apuca un pescuit o data la 2 saptamani in perioada asta. :lol:

Scrie răspuns