pescuit catch & relese
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit catch & relese
Cu riscul de a-mi atrage oprobiul vostru vreau sa spun ca nu practic sistemul asta....nu l-am practicat niciodata si nici nu cred ca il voi practica...oricum mult peste nu am prins in viata mea asa ca pierderea nu este foarte mare.
Aspectul pe care vreau sa il expun aici este urmatorul....voi totide pe forum care pescuiti C&R....pe unde pescuiti fratilor? Ca eu pe unde am fost toata lumea retine pestele....si nu am dat numai de pescari din aia ai locului....ci de tot felul de pescari de spining (si nu numai) cu super scule, lansete de multe milioane....baieti antrenati (se vedea dupa cum lansau) si nu am vazut pe nimeni (in viata mea) sa dea drumul la vre-un peste
Ex. Ieri pe seara am dat o fuga pana la olt sa incerc ultimele voblere....am lansat pana seara tarziu fara nici un rezultat....in schimb erau niste baieti (3 si o fata) veniti cu un jeep subaru care au luat vre-o 8 salai dintre care vre-o 3 nu aveau mai mult de 15-20 cm.....TOTI LA TRAISTA. Tin minte ca anul trecut se dadea salau rau de tot sub baraj de la Izbiceni pe OLT...erau insirati pescari pe marginea oltului pe 1 km cel putin.....se prindea mult....nu am vazut pe unu sa dea drumul la strapazan macar....Drept urmare ....PE UNDE PESCUITI FRATILOR?
Aspectul pe care vreau sa il expun aici este urmatorul....voi totide pe forum care pescuiti C&R....pe unde pescuiti fratilor? Ca eu pe unde am fost toata lumea retine pestele....si nu am dat numai de pescari din aia ai locului....ci de tot felul de pescari de spining (si nu numai) cu super scule, lansete de multe milioane....baieti antrenati (se vedea dupa cum lansau) si nu am vazut pe nimeni (in viata mea) sa dea drumul la vre-un peste
Ex. Ieri pe seara am dat o fuga pana la olt sa incerc ultimele voblere....am lansat pana seara tarziu fara nici un rezultat....in schimb erau niste baieti (3 si o fata) veniti cu un jeep subaru care au luat vre-o 8 salai dintre care vre-o 3 nu aveau mai mult de 15-20 cm.....TOTI LA TRAISTA. Tin minte ca anul trecut se dadea salau rau de tot sub baraj de la Izbiceni pe OLT...erau insirati pescari pe marginea oltului pe 1 km cel putin.....se prindea mult....nu am vazut pe unu sa dea drumul la strapazan macar....Drept urmare ....PE UNDE PESCUITI FRATILOR?
Re: pescuit catch & relese
crysst scrie: Aspectul pe care vreau sa il expun aici este urmatorul....voi toti de pe forum care pescuiti C&R....pe unde pescuiti fratilor?

cum pe unde ? pe forum !!!

si ceva mai rar... pe youtube !

PS 1: ce ai vazut tu pe balta,... nu se pune !!!

PS 2: io as institui un premiu pentru cea mai buna intrebare a anului pe forum

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Eram pe baraj ... la Mihailesti. Langa mine un pensionar... ce'i drept, pe caz de boala.... Atat eu cat si el, nea Marian... cred ca voi care bateti barajul "la pietre" il stiti....., cautam salaul .... Prindeam strapi unul dupa altul.... chiar si la 700-800 gr, pe care-i dadeam drumul.... La plecare, strang ce aveam de strans... si vine omu' la mine: Nepoate, i-a d'aci un vobler, ca eu si asa nu dau cu astea, dar ia-l si bucurate de el ... precum s-au bucurat pestii intorsi in apa.
Ilarion, asa a reactionat unul dintre pescari, si !! crede-ma, omu' acesta, nea Marian, ne baga pe toti de pe forum in buzunar, daca vorbim despre spinning.
Toate cele bune.... si nu in ultimul rand: Rahat pe bete !
Ilarion, asa a reactionat unul dintre pescari, si !! crede-ma, omu' acesta, nea Marian, ne baga pe toti de pe forum in buzunar, daca vorbim despre spinning.
Toate cele bune.... si nu in ultimul rand: Rahat pe bete !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
sincer...nu stiu....cu siguranta as ramane uimit....asta in primul rand...pe urma m-as gandi ...ia uite ca intradevar exista si pescari din astia si pe balta si nu numai pe forumuri....ca idee...eu sunt si vanator si membru pe cam toate forumurile de vanatoare....si acolo si aici observ un fenomen pe care eu (fara sa doresc a jigni pe cineva) il numesc "a arunca tarana pe spinare" adica ceva de genul: zice unul...eu daca prind un peste mic ii dau drumul...urmatorul zice: eu si daca prind si unul mijlociu ii dau drumul...urmatorul : eu si daca prind captura vietii mele ii dau drumul....urmatorul: eu si daca as fi mort de foame as elibera orice peste as prinde...etc...sper ca am fost bine inteles....
Ar fi si culmea sa nu existe chiar nimeni care elibereaza......nu am spus asta....am zis ca eu nu am intalnit inca pe nimeni.....si pot sa zic ca am pierdut ceva timp pe belti, rauri....desi tinand cont ca de pe forumul asta care are sute de membri eu cred ca sunt singurul care am zis ca retin tot ce prindNemernic scrie:Chiar foarte bine..... Totusi, sunt unii care MAI si elibereaza...ce'i drept, nu pe toti....crysst scrie:sper ca am fost bine inteles....
Parerea mea este ca nu esti singurul..... Aici putem discuta mult mai mult .... te inteleg, ai fost pe multe balti, rauri..... Dar dupa ce peste mai exact ?! Asa, si eu, cand eram "crapar"... pot spune ca nu eliberam nimic..... doar in conditiile in care prindeam mai multi pesti, luam 1-2 si atat, ce sa fac cu toti ?!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- utilizator constant
sper ca nu a fost o aluzieNemernic scrie:Parerea mea este ca nu esti singurul..... Aici putem discuta mult mai mult .... te inteleg, ai fost pe multe balti, rauri..... Dar dupa ce peste mai exact ?! Asa, si eu, cand eram "crapar"... pot spune ca nu eliberam nimic..... doar in conditiile in care prindeam mai multi pesti, luam 1-2 si atat, ce sa fac cu toti ?!

limbricii si maruntisul il las pt altii sa aiba ei cu ce se fotografia