pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 08:54

crysst scrie: ...da vi se pare crima sa pui pe gratar o marla de 30cm? ...
Mie mi se pare putin ilegal, avand in vedere ca a fost PESCUITA de bucatar.... VOUA ?! :?: :!: :?:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 08:54

:lol: numa ca marlitele alea 10 ca sa alegi ceva din ele tre sa le tai o data la 5 ani :)

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Iun 2010, 08:55

Acus vreo 2 ani am mers la Santimreu,vestita balta cu stiuca din Bihor.
Am vazut acolo pe malul apei,aproximativ vreo 10 capete de stiucute care nu cred ca depaseau maxim 20 de cm.Si alea oare or fi fost bune la gratar Cryss?
Imagine

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 08:56

Treaba aia cu "unde e placerea daca nu mananci ce prinzi?" nu pot sa o inteleg. Si am mai auzit-o de cateva ori de la persoane diferite

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Iun 2010, 08:58

Satisfactia pescuitului nu se rezuma doar la stomac.Si eu de multe ori mor de foame pe malul apei,dar aia nu inseamna ca daca prin ceva ,hop in traista ca sa imi satisfac foamea.
Totul tine de mentalitate si cum reusesti sa evoluezi.
Imagine

kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 25 Iun 2010, 08:58

Eu am noroc la faza asta. Prind dar nu mananc. Maxim gatesc.
Orice sut in fund e un pas inainte !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 09:02

Prieteni, imediat am sa postez o poza INTERESANTA, zic eu. Intai va povestesc.... Undeva spre Ploiesti e o balta ... Ochiu' Boului mai exact.... Cautam stiuca pe la buza stufului ... undeva mai retras.... Intr-un ochi de apa, 2 "pescari", daca-i pot numi asa.... Oamenii dadeau la pluta cu baboi in ac.... Din vorba-n alta .. ii intreb: "Ati prins ceva crestinilor ?" .. la care ei: "Ohooo... azi mai prostut ... doar cateva!!!" pe un ton tare suparacios.... zic: "Ia ... ce v-a intrat!?!!" .. cu gandul ca au dat rau in "ea"..... continuarea..... va las sa GANDITI si sa cugetati..... Cryss.... astept, in special, parerea ta...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 09:02

Ariann scrie:Satisfactia pescuitului nu se rezuma doar la stomac.Si eu de multe ori mor de foame pe malul apei,dar aia nu inseamna ca daca prin ceva ,hop in traista ca sa imi satisfac foamea.
Totul tine de mentalitate si cum reusesti sa evoluezi.
Pai tine dara de mentalitate. Una din persoanele mai sus amintite zicea odata " Pai de ce sa strang gunoiul dupa mine? Tu stii cati bani iau astia de la administratia apelor ca sa curete malurile? " :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 09:04

nu trebuie cazut in extreme.cand stau cu cortul cate o saptamana prefer sa-mi gatesc ce prind decat sa dau "comanda".eu macar sunt mult mai selectiv decat ce-mi aduce" profesionistul".

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 09:05

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11550
p.s.: ma repet... Cryss .... chiar tot sa iei acasa ?! Priveste poza.... si inchipuieti un pui de randunica calcat in picioare.... :idea:

Scrie răspuns