pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adriann
- veteran

Nu e departe de poza ce am pus-o eu....
Stiucuta aia cred ca avea aprox13-14 cm
Pacat ca exista asemenea oameni.Eu nu ii pot numi pescari!
-
crysst
- veteran

inca o data incepeti sa o luati usor pe aratura....ca nu e pescar ala care nu elibereaza...etc....mai fratilor nu uitati ca de mii de ani pescarul pescuieste peste sa manance....de ieri a aparut fenomenul C&R...si gata nu esti pescar adevarat daca nu dai drumu???? de ce considerati voi ca daca cineva nu e ca voi atunci neaparat e persoana negativa? De ce voi sunteti pescari adevarati iar ceilalti sunt traistari, tigani (e unu cu haoleuuuuu), manelisti....etc? Chiar nu credeti ca puneti etichete cam repede?
-
gripone
- junior

Da ce p*** mea halesc din alea?

Poate ca ptr aia e un trofeu...
-
Nemernic
- veteran

crysst scrie: ....mai fratilor nu uitati ca de mii de ani pescarul pescuieste peste sa manance....de ieri a aparut fenomenul C&R...si gata nu esti pescar adevarat daca nu dai drumu????
Sa-ti mai povestesc ceva ...... Aveam vreo 7-8 ani.... in vacante pe la bunici, undeva pe langa Buzau. Bunicul, D-zeu sa-l odihneasca'n pace, ma lua cu el la pescuit.... defapt nu pescuit, gresesc, ... la ADUNAT pesti !!!! Atentie ADUNAT PESTI ! ... pe o balta 80% secata; cu un cos din paie..... pe care-l baga in apa de 20cm andacime si 30cm namol... il scoate 25% plin cu tipari..... Acum te intreb eu..... !!!!!!! Spune-mi, te rog, o balta unde as putea gasi tipari ?! Mersi, astept raspunsul tau sau AL ORICARUI USER DE PE ACEST FORUM!!! .. probabil ai sa gasesti raspunsul la intrebarea pe care ai pus-o mai sus!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
crysst
- veteran

am vazut fotografia....MAMAAAAA CE BRICHETA MARE de mult caut o bricheta asa de mare de unde ai cumparat-o? Lasand gluma la o parte...alea 3 sunt intradevar mici....aia mare e buna de gratar.
-
IlieNeamt
- veteran

-
crysst scrie:inca o data incepeti sa o luati usor pe aratura....ca nu e pescar ala care nu elibereaza...etc....mai fratilor nu uitati ca de mii de ani pescarul pescuieste peste sa manance....de ieri a aparut fenomenul C&R...si gata nu esti pescar adevarat daca nu dai drumu???? de ce considerati voi ca daca cineva nu e ca voi atunci neaparat e persoana negativa? De ce voi sunteti pescari adevarati iar ceilalti sunt traistari, tigani (e unu cu haoleuuuuu), manelisti....etc? Chiar nu credeti ca puneti etichete cam repede?
Pentru ca exista legi in care se specifica dimensiunile minime ale pestilor si ale altor vietuitoare acvatice, care pot fi pescuite in apele de suprafata din Romania.
www.pentrupescuit.ro
-
rine
- veteran

in mlastinile de la stipoc.dar probabil ca acum ca ai mai crescut nu te mai bagi cu hodorobul in noroi ci ai cumperi de la tulcea cu doi lei.

-
Nemernic
- veteran

crysst scrie: ....aia mare e buna de gratar.
cryss..... AIA MARE avea cam 3,5 lungimi de bricheta..... fara cap... coada..... zic ca nici macar o guar de bere nu merge dupa gratarul respectiv, tu ce zici ? bei sau nu bere ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
geppetto
- veteran

-
crysst scrie:inca o data incepeti sa o luati usor pe aratura....ca nu e pescar ala care nu elibereaza...etc....mai fratilor nu uitati ca de mii de ani pescarul pescuieste peste sa manance....de ieri a aparut fenomenul C&R...si gata nu esti pescar adevarat daca nu dai drumu???? de ce considerati voi ca daca cineva nu e ca voi atunci neaparat e persoana negativa? De ce voi sunteti pescari adevarati iar ceilalti sunt traistari, tigani (e unu cu haoleuuuuu), manelisti....etc? Chiar nu credeti ca puneti etichete cam repede?
Uite care e scoru:"toata lumea face asta" si "de mii de ani lumea face asta" nu sunt argumente valabile. Si daca cineva nu face ca mine nu e o persoana negativa. Ca pana la urma ce e negativ sau pozitiv? Dar imi rezerv optiunea de a dezaproba un comportament de tipul asta. Sau macar de a va lua peste picior, ca educatie cu forta nu se poate... au incercat astia in scoala cu mine, iti zic eu.
-
IlieNeamt
- veteran

-
Ilarion scrie:crysst scrie:inca o data incepeti sa o luati usor pe aratura....ca nu e pescar ala care nu elibereaza...etc....mai fratilor nu uitati ca de mii de ani pescarul pescuieste peste sa manance....de ieri a aparut fenomenul C&R...si gata nu esti pescar adevarat daca nu dai drumu???? de ce considerati voi ca daca cineva nu e ca voi atunci neaparat e persoana negativa? De ce voi sunteti pescari adevarati iar ceilalti sunt traistari, tigani (e unu cu haoleuuuuu), manelisti....etc? Chiar nu credeti ca puneti etichete cam repede?
Pentru ca exista legi in care se specifica dimensiunile minime ale pestilor si ale altor vietuitoare acvatice, care pot fi pescuite in apele de suprafata din Romania.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/or ... 2_2008.php
Aveai macar habar de aceste dimensiuni ?
stiuca (Esox lucius) 40 cm = in jur de 0.5 kg din propria experienta
Se pare ca esti pe langa subiect rau de tot
www.pentrupescuit.ro