pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nemeti_k
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nemeti_k » 25 Iun 2010, 09:41

vezi , nota ti-o dai singur

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 09:45

lasati-o ma baieti mai usor cu din astea :lol: :lol: :lol: :lol:

http://gamernode.com/news/7442-british- ... index.html

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 09:45

nu sunt elev la examen si tu cu siguranta nu esti vre-un profesor...hai sa pastram subiectul topicului sa nu o mai dam in diverse.....subiectul era cati dintre noi(sau voi) chiar pescuieste in regim C&R si cati doar isi arunca tarana pe spinare.....

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 09:45

v-am zis ca nu trebuie sa cadem in extreme.cred ca povestea trebuie conturata in ceea ce priveste pestele de minim dimensiunea legala.cred ca nui mare pacat ca din 10 stiuci de peste 2 kg sa pastrezi doua.nu incape vorba de mormolocii care sunt fluturati pe aici.si la pastrav ai voie 10 buc,de ce sa-i spargi capul cu pietre la unul care pastreaza o buc sau doua.extremistii sa se inscrie in green peace si sa se lege cu lanturi de poarta guvernului.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 09:47

Ba, eu pescuiesc c&r. Si in general stationar - sunt din asta baboier cum ziceti voi. :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 09:48

rine scrie:v-am zis ca nu trebuie sa cadem in extreme.cred ca povestea trebuie conturata in ceea ce priveste pestele de minim dimensiunea legala.cred ca nui mare pacat ca din 10 stiuci de peste 2 kg sa pastrezi doua.nu incape vorba de mormolocii care sunt fluturati pe aici.si la pastrav ai voie 10 buc,de ce sa-i spargi capul cu pietre la unul care pastreaza o buc sau doua.extremistii sa se inscrie in green peace si sa se lege cu lanturi de poarta guvernului.
Ca veni vorba de pastrat cateva bucati...eu chiar daca as fi vrut si as fi putut...nu am prins mai mult de 2 bucati rapitor niciodata.....asa.ca.....nici vorba sa imi umplu traista.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 09:50

burtea scrie:Ba, eu pescuiesc c&r. Si in general stationar - sunt din asta baboier cum ziceti voi. :lol:
ce te faci cu obletii ca aia mor numai daca te uiti la ei? :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 09:57

rine scrie:
burtea scrie:Ba, eu pescuiesc c&r. Si in general stationar - sunt din asta baboier cum ziceti voi. :lol:
ce te faci cu obletii ca aia mor numai daca te uiti la ei? :lol: :lol:
ma uit in alta parte. Acum serios, n-au treaba obletii, nu cred ca mor 1 la 30 de bucati. Cei mai predispusi la deces sunt bibanii din pacate. De aia e bine sa intepi mai repede si sa ai degorjor musai la tine.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 10:09

Apropo de pastrav.... Mergeam in spania, undeva mai sus de madrid... dupa pastrav. plateam pe zi 12 euro, taxa .... si nu era nimic privat, pur si simplu venea o masina de politie locala cu taxa. Atentie !!! puteam lua maxim 6 pastravi acasa ... peste dimensiunile legale....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 10:10

rine scrie: ce te faci cu obletii ca aia mor numai daca te uiti la ei?
Cati obleti prinzi intr-o partida de stationar..... si cati bibani, de exemplu .. ?! .... :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns