pescuit catch & relese
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
v-am zis ca nu trebuie sa cadem in extreme.cred ca povestea trebuie conturata in ceea ce priveste pestele de minim dimensiunea legala.cred ca nui mare pacat ca din 10 stiuci de peste 2 kg sa pastrezi doua.nu incape vorba de mormolocii care sunt fluturati pe aici.si la pastrav ai voie 10 buc,de ce sa-i spargi capul cu pietre la unul care pastreaza o buc sau doua.extremistii sa se inscrie in green peace si sa se lege cu lanturi de poarta guvernului.
Ca veni vorba de pastrat cateva bucati...eu chiar daca as fi vrut si as fi putut...nu am prins mai mult de 2 bucati rapitor niciodata.....asa.ca.....nici vorba sa imi umplu traista.rine scrie:v-am zis ca nu trebuie sa cadem in extreme.cred ca povestea trebuie conturata in ceea ce priveste pestele de minim dimensiunea legala.cred ca nui mare pacat ca din 10 stiuci de peste 2 kg sa pastrezi doua.nu incape vorba de mormolocii care sunt fluturati pe aici.si la pastrav ai voie 10 buc,de ce sa-i spargi capul cu pietre la unul care pastreaza o buc sau doua.extremistii sa se inscrie in green peace si sa se lege cu lanturi de poarta guvernului.
ma uit in alta parte. Acum serios, n-au treaba obletii, nu cred ca mor 1 la 30 de bucati. Cei mai predispusi la deces sunt bibanii din pacate. De aia e bine sa intepi mai repede si sa ai degorjor musai la tine.rine scrie:ce te faci cu obletii ca aia mor numai daca te uiti la ei?burtea scrie:Ba, eu pescuiesc c&r. Si in general stationar - sunt din asta baboier cum ziceti voi.![]()
Apropo de pastrav.... Mergeam in spania, undeva mai sus de madrid... dupa pastrav. plateam pe zi 12 euro, taxa .... si nu era nimic privat, pur si simplu venea o masina de politie locala cu taxa. Atentie !!! puteam lua maxim 6 pastravi acasa ... peste dimensiunile legale....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...