pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 11:56

crysst scrie: ...ca sa va spun cam ce rapitori am prins si retinut in viata mea:
si cateva stilouri ....
Spune-mi ca pe alea, "stilourile", nu le-a luat acasa..... chiar daca ai fi pescuit pe o balta privata.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 11:57

Nemernic scrie:
crysst scrie:....chiar vi se pare ca eu sunt de vina pentru disparitia pestilor din ape?
3- Noi vorbim aici de retinerea/ eliberarea pestilor subdimensiuni
4- DA ! Sunt si pescari TOTAL C&R, pe care, eu, ii inteleg...
subiectul este despre existenta pescarilor C&R total....pe aici pe forum am vazut numai comentarii de genul am prins am pupat si am dat drumu....sunt convins ca a pupat ceva mai mare decat un stilou sau limita legala....SI EU II APROB SI INTELEG PE CEI CARE CHIAR PRACTICA C&R

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 11:59

crysst scrie: pacat ca trebuie sa traiesc cu oameni ca tine in tara asta de rahat!

Daca asta nu e atac personal......
Ce pot sa zic ?! Recunosc ca si eu m-as fi simtit jignit, dar sa nu uitam dreptul la opinie.... Din cate am obs.... mai exact din cate ai scris, eu nu te vad un "neghiob" ... tocmai, cred, ca din cauza asta NU TE INTELEG... de ce nu intelegi sistemul C&R .....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

...

Mesaj de kzoli » 25 Iun 2010, 12:01

Fiecare pescar e liber sa elibereze sau nu pestii prinsi pe ape publice ,atata timp cat e peste dimensiunea legala si in limita a 5 kg .
Sub dimensiune si peste 5 kg e alta chestie ... C&R e la constiinta fiecaruia ,nimeni nu poate sa oblige sau sa impuna , recunosc ca de multe ori chiar si de ciuda ii dau drumul la pesti prinsi , sa se oftice baboierii care prind pesti cat palma si retin ptr. o prajeala sau o saramura .
Si bine scria cineva ca e mult mai sanatos un salau la cuptor decat un pui indopat sau un porc furajat.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 12:05

:lol: tocmai, cred, ca din cauza asta NU TE INTELEG... de ce nu intelegi sistemul C&R .....
cred ca din cauza vanatorii..acolo n-are dimensiune minima si cantitate.si nici nu poate sa practice C&R...sau poate? :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 12:05

crysst scrie: subiectul este despre existenta pescarilor C&R total....pe aici pe forum
Cred ca sunt si pescarti TOTAL C&R..... Eu, si sper ca si ceilalti, vorbeam despre pescar C&R .... care nu baga tot in "sarsana" ...
Iti mai dau un exemplu... fara a ma "umfla" .... Firma la care lucrez au mai multe balastiere .... dintre care una pe langa Mihailesti.... Ma duc acolo saptamanal ... unde prind stiuca intr-o veselie... stiuca ce intra din raul Arges cand este umflat... Ma crezi ca le dau drumul la toate ? Nu stiu... m-as simti ciudat ... daca le-as lua... Probabil ca e un loc mai strict ptr altii si acolo am acces doar eu .... si ma gandesc ca, poate, sapt viitoare nu mai am placerea de a simti ceva la capatul celalalt al firului...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 12:06

rine scrie: cred ca din cauza vanatorii..acolo n-are dimensiune minima si cantitate.si nici nu poate sa practice C&R...sau poate? :lol: :lol:
Fara off topic, mersi

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Iun 2010, 12:13

Exista si pescari C&R total aici pe forum. Eu spre exemplu. Ultimul peste pastrat a fost o stiuca in 1988. Si acuma regret.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Iun 2010, 12:33

rine scrie::lol: tocmai, cred, ca din cauza asta NU TE INTELEG... de ce nu intelegi sistemul C&R .....
cred ca din cauza vanatorii..acolo n-are dimensiune minima si cantitate.si nici nu poate sa practice C&R...sau poate? :lol: :lol:
Vanatoarea e total altceva ... acolo de obicei selectezi exemplare batrani ,bolnave etc ... acolo vezi la ce tragi, cand la undita nu vezi ce vine doar cand e in carlig :lol: .
Sunt si acolo ca peste tot ,unii mai ortodoxi decat popa ... dar in orice domeniu daca ne uitam bine gasim tot feluri de oameni ...
C&R e bun e ok ,dar nu trebuie sa "scuipam "pe om ca retine o peste sau doua de dimensiunea legala . Cum am mai scris legea permite 5 kg ...
Sunt curios cati dintre noi prind zilnic 5 kg de peste ... si o duc acasa ? Ce fac cu el ? ca de mancat atatea peste ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 12:35

tudor scrie:Exista si pescari C&R total aici pe forum. Eu spre exemplu. Ultimul peste pastrat a fost o stiuca in 1988. Si acuma regret.
Sunt convins ca exista si pescari C&R total pe forum...bravo lor, nu am contestat asta.
Cat despre vanatoare....si acolo exista polemici din astea pe subiect apropiat...si da...acolo e mai greu sa practici C&R

Scrie răspuns