pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 13:19

Nemernic scrie:
crysst scrie:
nu te mai indoi sa nu te rupi.......acolo banu face legea....daca ai bani...da poti impusca 100 de cerbi....si da ii poti lua acasa.
Din cate observ eu, n-am fost mai deloc ironic..... se pare ca ne-am ciocnit "valizele'n gara" la liberare ori sireturile noastre sunt prea apropiate, incat ne tragem de ele.... Tati, ca sa te iau altfel, ..... daca zici ca acolo face banu legea.... atunci la ce plm tot ne vorbesti aici ?! Dute, fratele meu... cu BANU tau .... dai niste spagi .. si ia acasa peste pana-ti iei pe nas ....
Care e faza de esti asa de coleric? discutam de vanatoare ca acolo este nevoie de bani...fiecare animal mare se plateste....destul de scump...daca ai bani si iti permiti cumperi 100 de autorizatii de cerb (se presupune ca si gasesti 100 de cerbi sa impusti si ca ai 2000 euro pentru fiecare cerb) deci care e problema? ca ti-am zis sa nu te rupi.....pai daca tu te indoiesti de ceva fara sa studiezi problema...nu te mai arunca cu presupuneri. Cat despre peste...nu uita ca si la pescuit tot banu face legea....o balta care are peste mare costa....tie poate o taxa de 100 ron ti se pare ok...sunt convins ca sunt altii pentru care suma asta este de neatins. Deci? care e problema ta? cine a vorbit de spaga? de unde a venit ideea de spaga? saula tine cand e vorba de bani automat e spaga?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 13:23

sunt unele lucruri care nu se pot cumpara...

un dinozaur de exemplu :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 13:25

Citez: "

Se pare ca la deschiderea sezonului de vanatoare la cerbi, toate exemplarele care pot fi vanate anul acesta din fondurile Directiei Silvice Suceava au si fost rezervate strainilor, in special prin intermediul agentiilor de turism specializate pe vanatoare, informeaza Monitorul de Suceava.

Anul acesta avem cel mai mare numar de vanatori straini care si-au anuntat prezenta la vanatoarea de cerbi. Cota de vanatoare permisa este de 39 de cerbi, din care 35 au fost deja contractati, iar patru sunt tinuti de rezerva."
[/u]
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 13:27

Spune-mi si mie vreo partida organizata unde pot lua toti cerbii acasa, presupune ca am castigat la loto si vreau sa umplu garu' lu' mamaia cu trofee....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 13:29

burtea scrie:sunt unele lucruri care nu se pot cumpara...

un dinozaur de exemplu :lol:
Ala doar se inchiriaza... mai .. burtea :P

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 13:29

la bals, la tiriac.nu cerbi ,mistreti.dar deja e off.cu C&R cum ramane?concluzii..cine-i pentru impotriva,abtineri? :lol:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 25 Iun 2010, 13:30

crysst scrie:OFF TOPIC am primit 2 mesaje personale...am 2 mailuri care spune asta...dar la mesaje am gasit doar un singur mesaj necitit legat de 3 voblere cumparate...unde este al doilea?....
Cineva ti-a trimis mesaj privat, pe care apoi l-a "retras". tu ai primit confirmarea pe mail ca ai primit mesaj privat, dar fiind "retras", tu nu ai mai primit mesajul :D

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 13:35

In concluzie crysst e vinovat pentru situatia apelor si zic sa-i postam poza pe forum si cand il vede cineva pe malu apei sa dea din cap dezaprobator. Auzi la el stiuca de 6 kile. Pai n-am prins asa ceva decat la metro :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 13:44

Nemernic scrie:Spune-mi si mie vreo partida organizata unde pot lua toti cerbii acasa, presupune ca am castigat la loto si vreau sa umplu garu' lu' mamaia cu trofee....
prietene...stii tu ceva da nu stii tot....vezi ca cerbi nu se gasesc neaparat in tara noastra de ex ungaria...sunt parguri cum are tiriac particulare unde daca ai bani iti garantez eu ca poti impusca 100 de cerbi....cat despre cerbii nostri de ce crezi tu ca au fost rezervati strainilor....hai sa iti raspund eu ca sunt baiat de treaba....din cauza banilor...pentru un strain taxa este de 2000 de euro in sus iar pentru un membru vanator roman este de 2000 ron....drept urmare nu se gasesc decat pentru straini....ia du-te tu si zii ca esti dispus sa platesti taxa de strain sa vezi cum se gaseste si pentru tine....cat despre poza...am mai pus-o pe forum
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 5&start=10

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2010, 13:52

Ok, de fiecare data cand il vedeti pe malu apei faceti asa:
Imagine

Uploaded with ImageShack.us :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns