hai ma baieti nu va opriti si nu deviati, ca io ma distrez teribil...
mi-a placut indeosebi asta:
crysst scrie:Cat despre faza cu mancatu...am suficienti bani sa imi cumpar peste din piata....in fapt daca as cumpara peste de toti banii care ii am bagati in scule de pescuit (am un L200 cu bena acoperita...si a cam devenit neincapatoare) as cumpara peste sa imi ajunga toata viata...ideea este veche, antica, primitiva si barbateasca...mananci ce prinzi, ce pescuiesti, ce vanezi...
deci da ! intoarcerea la origini ! in ancestral ! in salbaticie ! Parca mi-l si inchipui pe domnul, halauind prin mlastini cu sulita in mana,
barbateste 
, in timp ce femela lui il asteapta, undeva sub un copac, starnind focul cu doua cremene ! Mirific peisaj, in care, intr-un final apoteotic, el, masculul, apare din mlastini victorios, cu bustul gol, transpirat de efort, manjit de sange, semn al biruintei, cu hrana intr-o mana si sulita rupta in cealalta, dar fericit si dur ca si-a implinit menirea in ziua aia,...
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce dorinte animalice, ce instincte primare, se "nasc" in atmosfera aia, la cum se vede pieptul
de mascul, lucind in soarele care apune, si ce urmeaza in seara aia !

si toate astea pentru ca el,
barbatul, nu numai ca nu s-a intors cu mana goala, dar fiara, salbaticiunea, pe care o taraie dupa el, e prinsa de el, e dovada curajului si priceperii, e dovada
barbatiei, e justificarea pentru care el, dintre toti ceilalti, e bun de sef de trib !
nu-i vorba ca de atunci diviziunea muncii a suferit mai multe cutremure evolutive ! nu-i vorba ca civilizatia ne-a mai cizelat, ne-a educat si ne-a invatat ca nu numai vanatoarea si pescuitul ne asigura hrana !
Barbatul ramane barbat ! doar semnele barbatiei s-au inmultit:
X5, A6, sau Q7, Hammerul, lantoiul (ca de caine) de aur la gat, maneaua tare...
si bineinteles prada ! prada ramane semnul suprem de masculinitate ! Barbatul adevarat are bani, e bazat, isi permite, dar... el nu-si cumpara hrana,...si-o prinde singur, pentru ca... poate !
Doar e barbat !!!
hai mai bagati ca e fun !