pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
edy.tm
- veteran

-
-
xVLADx
- utilizator nou

Ma doare k esti tu prost. Aia ma doare. Poti sa consideri discutia incheiata. Altadata ai grija ce comentezi. Nu judeca un om dak nu stii in ce situatie e. Cand o sa cresti mare poateai sa intelegi mai bn.
-
edy.tm
- veteran

-
xVLADx scrie:Ma doare k esti tu prost. Aia ma doare. Poti sa consideri discutia incheiata. Altadata ai grija ce comentezi. Nu judeca un om dak nu stii in ce situatie e. Cand o sa cresti mare poateai sa intelegi mai bn.
HAHAHA. te-ai uitat la postari si ai vazut cati ani am... am invatat ca intr-o conversatie nu conteaza chiar atat de mult varsta.... tu ce zici.. daca ai o varsta mai mare inseamna ca trebuie sa fac plecaciuni.. ?
Nici macar nu ma pun la mintea ta sa ma apuc si eu sa injur.. ca ar fi vai s'amar de topic..
eu trebuie sa mai cresc.. OK. s-a notat.. dar tu trebuie sa mai inveti sa scrii tati..
Pa pa pa .... numa' bine..

-
xVLADx
- utilizator nou

In primul rand can faci o afirmatie despre cineva ar fi normal sa il si cunosti si sa ti se ceara pererea. Cu ce ocazie si cu ce drept imi spui tu mie ca dak eram in locul tau ii dadeam drumu la ala de 30 de cm. K ar trebui sa ma reorientez si sa dau la stiuca. Ca ar trebui sa caut lacuri cu peste mare si sa ma duc acolo.
Nu spun k ar trebui sa faci plecaciuni k esti mai mic decat mine dar ar trebui sa gandesti inainte de a spune ceva.
Si dak tot ti-ai permis sa ma freci la icre sa stii ca nu dau 2 bani pe tine care n-ai muncit si n-ai platit o factura in viata ta.
Imi cer scuze celorlati membri k am scris atat de multe despre nimic si isi pier timpul cu kkturi in loc sa citeasca ceva interesant.
-
edy.tm
- veteran

-
Las fara grija ca stiu ce inseamna sa platesti o factura.... si stiu cum e sa muncesti.. ce te face sa crezi ca n-as avea idee.. sau ca n-am trecut prin asta o perioada de timp.... gata cu discutia.. m-ai plictisit deja...
-
rine
- veteran

xVLADx scrie:In primul rand can faci o afirmatie despre cineva ar fi normal sa il si cunosti si sa ti se ceara pererea. Cu ce ocazie si cu ce drept imi spui tu mie ca dak eram in locul tau ii dadeam drumu la ala de 30 de cm. K ar trebui sa ma reorientez si sa dau la stiuca. Ca ar trebui sa caut lacuri cu peste mare si sa ma duc acolo.
Nu spun k ar trebui sa faci plecaciuni k esti mai mic decat mine dar ar trebui sa gandesti inainte de a spune ceva.
Si dak tot ti-ai permis sa ma freci la icre sa stii ca nu dau 2 bani pe tine care n-ai muncit si n-ai platit o factura in viata ta.
Imi cer scuze celorlati membri k am scris atat de multe despre nimic si isi pier timpul cu kkturi in loc sa citeasca ceva interesant.

-
rine
- veteran

edy.tm scrie:Las fara grija ca stiu ce inseamna sa platesti o factura.... si stiu cum e sa muncesti.. ce te face sa crezi ca n-as avea idee.. sau ca n-am trecut prin asta o perioada de timp.... gata cu discutia.. m-ai plictisit deja...

-
rine
- veteran

baieti hai ca va ajut eu

va deschid un topic pentru cei sub 18 ani! ce ziceti? dar ceilalti forumisti?sunteti de acord

-
tudor
- Moderator

-
xVLADx scrie:In primul rand can faci o afirmatie despre cineva ar fi normal sa il si cunosti si sa ti se ceara pererea. Cu ce ocazie si cu ce drept imi spui tu mie ca dak eram in locul tau ii dadeam drumu la ala de 30 de cm. K ar trebui sa ma reorientez si sa dau la stiuca. Ca ar trebui sa caut lacuri cu peste mare si sa ma duc acolo.
Dupa stilul in care scrii cred ca aveti amandoi aceeasi varsta, sau foarte apropiata. Nu ma faceti sa inchid topicul. Poate le rezolvati pe privat.
-
xVLADx
- utilizator nou

Ms rine

din pacate eu am 24 da poate o sa-si faca edy posturile acolo k sa ajunga veteran. Am deschis un nou topic und am pus altfel problema.