pescuit catch & relese
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu ma tem ca peste vreo 10 ani va fi normal sa scriem toti asa, se vor tipari carti cu acel tip de scris, ba chiar legile se vor publica asaNemernic scrie:Iti zic eu una si mai si ....shimano scrie: ...problema e ca acesti oameni incep sa scrie asa si la scoala, la ore, la extemporale si teze...deci ma scarbeste ce vad la scoala.
Mi-am facut un cont pe EJo.s, pentru a recruta colaboratori...bla bla bla.... Zilele trecute primesc un CV........ nu va vine sa credeti, dar tot CV-ul era scris cu : "tz" , "sh" , "adik" ........ Oare, ce sanse sa aibe persoana respectiva, in a o angaja/ colabora ?![]()
Ma tem ptr viitorul copiilor din ziua de astazi .....

Va mirati ca asa sunt elevii ???
.... peste 60 % din profesorii care ii invata n-au trecut de examen de titularizare ... parintii lucreaza de dimineata pana seara ...copilul de la scoala intra in casa si sta pe net ,ca tata sau mama a cumparat Pc ca sa aiba saracul ca au si colegii .... lectile isi fac pe net si in loc sa scrie pagini intregi ...prescurteaza cum invata unii de la altii ...
Trist dar asa e si deja e o rusine sa zici ca ai fost in vacanta la "Bunii la tara " , sau unii nici nu merg ca n-au net ....
.... peste 60 % din profesorii care ii invata n-au trecut de examen de titularizare ... parintii lucreaza de dimineata pana seara ...copilul de la scoala intra in casa si sta pe net ,ca tata sau mama a cumparat Pc ca sa aiba saracul ca au si colegii .... lectile isi fac pe net si in loc sa scrie pagini intregi ...prescurteaza cum invata unii de la altii ...
Trist dar asa e si deja e o rusine sa zici ca ai fost in vacanta la "Bunii la tara " , sau unii nici nu merg ca n-au net ....
eu ma tem ca peste vreo 10 ani va fi normal sa scriem toti asa, se vor tipari carti cu acel tip de scris, ba chiar legile se vor publica asa
nu se stie niciodata...[/quote]
la noi totul e posibil , si de ce va mirati cand insusi ministrul invatamantului nu poate sa spuna o fraza fara sa fie" soptit - ajutat "
Ne-am abatut mult mult de la topic ...ar fi bine sa revenim la C&R ... doar ca zi maine nu mai ai ce prinde si te bucuri si de o marlita sau de un somotel .....

Ne-am abatut mult mult de la topic ...ar fi bine sa revenim la C&R ... doar ca zi maine nu mai ai ce prinde si te bucuri si de o marlita sau de un somotel .....
Zoli
Este o vorba romaneasca,de la bunici la nepoti :
"Pestele de la cap se impute"
Nu vreau sa fac politica,dar cand nici presedintele tarii nu pronunta corect d.p.d.v gramatical multe cuvine ce asteptari sa avem de la ministrul invatamantului?de la elevi?Nici atat......
Iara cine ne reprezinta in PE.Elena Basescu.Ceea mai inculta persoana din show bizz.Aceste randuri le-am scris cu parere de rau!
Este o vorba romaneasca,de la bunici la nepoti :
"Pestele de la cap se impute"
Nu vreau sa fac politica,dar cand nici presedintele tarii nu pronunta corect d.p.d.v gramatical multe cuvine ce asteptari sa avem de la ministrul invatamantului?de la elevi?Nici atat......
Iara cine ne reprezinta in PE.Elena Basescu.Ceea mai inculta persoana din show bizz.Aceste randuri le-am scris cu parere de rau!