pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 22 Iul 2010, 19:41

Off topic... recunosc.. si eu intr-un timp scriam asa.. insa acuma m-am desteptat.. de vreo 2 ani.. ..

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Iul 2010, 20:46

edy.tm scrie:Off topic... recunosc.. si eu intr-un timp scriam asa.. insa acuma m-am desteptat.. de vreo 2 ani.. ..
Atunci de ce ma intrebi mai sus de unde stiu ca aveti varste apropiate ? :evil:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 22 Iul 2010, 21:25

Zau ???? .... :evil:

Si cum scriu eu ??... nu scriu corect ?... scriu 100% mai corect decat Vlad... nu cred ca m-ai vazut pe mine sa prescurtez cu dak , mey , vr , ... si multe altele...
Daca e vreun post, arata-mi-l te rog, si mi-ai inchis gura... Ma declar Loser...

stima.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Iul 2010, 22:58

Nu pentru ca nu ai scrie corect. Dar ti-ai spus singur varsta. Dupa tine Vlad ce varsta poate avea ?

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Iul 2010, 23:13

Vreo 16 ani? Daca-i mai mult, e grav... :cry:

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 23 Iul 2010, 06:35

Nemernic scrie:
shimano scrie: ...problema e ca acesti oameni incep sa scrie asa si la scoala, la ore, la extemporale si teze...deci ma scarbeste ce vad la scoala.
Iti zic eu una si mai si ....
Mi-am facut un cont pe EJo.s, pentru a recruta colaboratori...bla bla bla.... Zilele trecute primesc un CV........ nu va vine sa credeti, dar tot CV-ul era scris cu : "tz" , "sh" , "adik" ........ Oare, ce sanse sa aibe persoana respectiva, in a o angaja/ colabora ? :?:
Ma tem ptr viitorul copiilor din ziua de astazi .....
eu ma tem ca peste vreo 10 ani va fi normal sa scriem toti asa, se vor tipari carti cu acel tip de scris, ba chiar legile se vor publica asa :lol: nu se stie niciodata...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 07:36

Va mirati ca asa sunt elevii ???
.... peste 60 % din profesorii care ii invata n-au trecut de examen de titularizare ... parintii lucreaza de dimineata pana seara ...copilul de la scoala intra in casa si sta pe net ,ca tata sau mama a cumparat Pc ca sa aiba saracul ca au si colegii .... lectile isi fac pe net si in loc sa scrie pagini intregi ...prescurteaza cum invata unii de la altii ...
Trist dar asa e si deja e o rusine sa zici ca ai fost in vacanta la "Bunii la tara " , sau unii nici nu merg ca n-au net ....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 07:42

eu ma tem ca peste vreo 10 ani va fi normal sa scriem toti asa, se vor tipari carti cu acel tip de scris, ba chiar legile se vor publica asa :lol: nu se stie niciodata...[/quote]

:( la noi totul e posibil , si de ce va mirati cand insusi ministrul invatamantului nu poate sa spuna o fraza fara sa fie" soptit - ajutat "
Ne-am abatut mult mult de la topic ...ar fi bine sa revenim la C&R ... doar ca zi maine nu mai ai ce prinde si te bucuri si de o marlita sau de un somotel .....

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 23 Iul 2010, 08:03

Zoli
Este o vorba romaneasca,de la bunici la nepoti :
"Pestele de la cap se impute"
Nu vreau sa fac politica,dar cand nici presedintele tarii nu pronunta corect d.p.d.v gramatical multe cuvine ce asteptari sa avem de la ministrul invatamantului?de la elevi?Nici atat......
Iara cine ne reprezinta in PE.Elena Basescu.Ceea mai inculta persoana din show bizz.Aceste randuri le-am scris cu parere de rau!
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 23 Iul 2010, 09:00

Revenire la Topic.... :

Ce am mai prins : un mare NIMIC... :D

Scrie răspuns