Eu am gustatzamfi scrie: Ps: avatul si cleanul ,indiferent de "fizic" , nu si-au facut probleme de "gatit" niciodata ...Asta doar ca fapt divers

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai spune cine e daca tot ai inceput. Sau e mai bine sa ramana asa in ceata, adica ar putea fi oricare dintre forumisti, cacit toti sunt la fel ? Sau cum ? Spune ala a retinut desi el a zis ca el nu retine. Ce dreacu o tot dati in generalitati cand aveti de reprosat ceva ?crysst scrie: astazi inca o data am primit confirmarea ca, C&R se practica numai pe forum nu si pe apa, astazi sub baraj la Izbiceni pe olt am dat de unu dintre membrii forumului, om bine dotat (st croix custom made...voblere yo-zuri.....nu ieftinaturi, grip, geanta plina cu cutii pline de voblere) una peste alta nu era un sarac cu siguranta....si pe balta doar el prindea avat....da prindea nu se juca....eu am incercat (pentru a cata oara) toate tablele si plasticele din cutie si nimic....dar sa revenim ....omul prindea....si absolut tot ce prindea baga in lada frigorifica....inclusiv pe aia sub limita legala.....sa fie clar...nu am nimic sa ii reprosez omului....si eu as fi procedat la fel.....dar asa nu face decat sa imi confirme teoria ....forumu e plin de lupi in piele de oaie.
Stiuca si Salaul sunt printre putinii pesti cu aproape deloc grasime... de aceea multa lume prefera acesti pesti.... Cum stiuca e putin mai dificila de gatit, mai toti isi indreapta privirile catre salau. In special parintii a caror copii sunt mici.burtea scrie: PS: E o enigma pentru mine de ce mananca lumea salau. Asta nu are absolut niciun gust.