pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 23 Iul 2010, 09:07

insista, insista :wink:

si eu am fost ieri pe Timis, sareau avatii in jurul meu dar nu am reusit sa pacalesc niciunul :cry:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 09:10

Zuckala scrie:insista, insista :wink:

si eu am fost ieri pe Timis, sareau avatii in jurul meu dar nu am reusit sa pacalesc niciunul :cry:
Acelasi fenomen si pe mures ... sar peste tot , dar nu pe momeala :cry: ,mai ales dupa ce apune soarele ,dar mai e un pic de lumina in acele cateva minute e dezastru ,teroare ce fac avatii ....

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 23 Iul 2010, 09:12

kzoli scrie:Va mirati ca asa sunt elevii ???
.... peste 60 % din profesorii care ii invata n-au trecut de examen de titularizare ..
Daca salariul unui profesor ar fi macar cat al unei femei de serviciu de la banca, sunt sigur ca si-ar da straduinta sa invete si pentru titularizare...dar nu merita! Pentru 5-6 milioane de lei? Pentru asta ai terminati facultati si masterate? E si normal ca toti profesorii mai destepti sa dispara din tara cat mai repede, sau isi schimba locul de munca cu ceva mai productiv, iar la titularizare se prezinta astia mai slabi, care poate n-au alte sanse in viata...
Problema cu copiii nu tine de profesori. Tine de cei 7 ani de-acasa, care nu mai exista. Parintii moderni sunt de rahat, nu mai au timp si chef sa stea cu copilul, sa-l educe, sa-l invete ceva..."hai, du-te la calculator, sau la TV", si-i lasa pe acestia sa fie educati de ceea ce vad pe ecran...Gigi Becali, Laura Andresan, yahoo messenger, hi5, fuckbook sau facebook, si Silvia Saint. Asta e educatia moderna, nu mai dati vina pe profesori, caci ei sunt victimele, fara nici un drept. Dac-ar fi dupa mine, as plezni zilnic elevii obraznici, insa nu am voie, iar ei devin si mai si. Pe vremea mea, primeam cate-o palma de la prof de ameteam, si imediat imi trecea dorul de a face pe smecheru'...acum e invers, elevul bate pe profesor.
Iar in cativa ani, elevii de astazi, cu prescurtarile de rigoare, "asl pls, dnd, k, cmz" vor ajunge si ei profesori...si va fi vai si-amar de Romania, asa cum si meritam sa fim...de cacao. Ne-o facem singuri.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 23 Iul 2010, 09:16

Numai ce am revenit la topic... :D :D :D .... Zuckala eu n-am treaba cu avatii, :( :( parca mai mult imi place sa dau la Clean si la stiuca, dar la clean am inceput deabia cateva saptamani... O urmarire in prima zi cand am dat la Clean, adica ieri, dar m-a multumit... sa-l fi vazut ce molesit o venit catre naluca, insa era aproape de mal, si a trebui sa-l scot, Dar am dat cu bullhead, oare trebuia sa las naluca sa se ridice ? poate o inhata..

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 09:36

Din pacate daca n-au de la cine invata nici nu vor invata .... sunt nevoit sa fac niste cursuri de formare specializare ... si majoritatea lor habar n-au cu ce se mananca ... ce pot ei sa invete ? Am facut un curs de acelasi profil cu 3 persoane si toti trei au zis lucruri contradictorii ,mult pe langa adevar ... fiecare in conceptia lui dar mult pe langa subiect si unii preda de 40 anii acelasi materii ,altii dau linkuri de unde gasesti informatii ,si sa vezi ciuda unele nu accepta referate scrisa cu mana ci redactate la calculator ,chiar daca faci copy/paste de pe net , o mai ok decat daca compuni si scrii cu mana .
Nu sunt inpotriva profesoriilor ca am destui printre rude :lol: , dar cine nu se pricepe sau nu e devotat unei meserii mai bine sa faca altceva ... decat sa nu faca cum trebuie , si cu indiferenta .
In munca de dascal daca nu pui suflet si nu faci cu constiinta n-ai facut nimic ..........

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 09:40

edy.tm scrie:Numai ce am revenit la topic... :D :D :D .... Zuckala eu n-am treaba cu avatii, :( :( parca mai mult imi place sa dau la Clean si la stiuca, dar la clean am inceput deabia cateva saptamani... O urmarire in prima zi cand am dat la Clean, adica ieri, dar m-a multumit... sa-l fi vazut ce molesit o venit catre naluca, insa era aproape de mal, si a trebui sa-l scot, Dar am dat cu bullhead, oare trebuia sa las naluca sa se ridice ? poate o inhata..
Altadata ,cand vezi ca vine pestele dupa naluca opreste naluca si poate poate o vezi mai deaproape :lol: , oprestel si eventual trage un pic doar din varf , de obicei da roade ...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 23 Iul 2010, 09:47

Nu mai aveam cum sa dau din varf, ca dadeam in pietre, ca atata am recuperat naluca pana cam la 10 cm de pietroaie, si dadeam de pe malul inalt pe Bega, nu de jos, naveam cum.. m-am gandit insa... oricum era micut, cat o palma si putin..

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 19 Aug 2010, 22:19

astazi inca o data am primit confirmarea ca, C&R se practica numai pe forum nu si pe apa, astazi sub baraj la Izbiceni pe olt am dat de unu dintre membrii forumului, om bine dotat (st croix custom made...voblere yo-zuri.....nu ieftinaturi, grip, geanta plina cu cutii pline de voblere) una peste alta nu era un sarac cu siguranta....si pe balta doar el prindea avat....da prindea nu se juca....eu am incercat (pentru a cata oara) toate tablele si plasticele din cutie si nimic....dar sa revenim ....omul prindea....si absolut tot ce prindea baga in lada frigorifica....inclusiv pe aia sub limita legala.....sa fie clar...nu am nimic sa ii reprosez omului....si eu as fi procedat la fel.....dar asa nu face decat sa imi confirme teoria ....forumu e plin de lupi in piele de oaie.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Aug 2010, 06:49

crysst scrie:astazi inca o data am primit confirmarea ca, C&R se practica numai pe forum nu si pe apa, astazi sub baraj la Izbiceni pe olt am dat de unu dintre membrii forumului, om bine dotat (st croix custom made...voblere yo-zuri.....nu ieftinaturi, grip, geanta plina cu cutii pline de voblere) una peste alta nu era un sarac cu siguranta....si pe balta doar el prindea avat....da prindea nu se juca....eu am incercat (pentru a cata oara) toate tablele si plasticele din cutie si nimic....dar sa revenim ....omul prindea....si absolut tot ce prindea baga in lada frigorifica....inclusiv pe aia sub limita legala.....sa fie clar...nu am nimic sa ii reprosez omului....si eu as fi procedat la fel.....dar asa nu face decat sa imi confirme teoria ....forumu e plin de lupi in piele de oaie.
Trist .... si oare cati or mai fii ... mari adepti ai C&R teoretic ??? ... din pacate cunosc si eu asemenea oameni , care nu recunosc ca retin ceea ce prind .

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Aug 2010, 07:35

Eu recunosc! :lol: Daca e vorba de o specie care merita gatita :lol: am momente cand retin pestele ,in gatesc si il servesc la masa cu prietenii la un vin alb sec si rece! :lol: No! Amu' ce urmeaza? :roll:

Ps: avatul si cleanul ,indiferent de "fizic" , nu si-au facut probleme de "gatit" niciodata ...Asta doar ca fapt divers :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns