si eu am fost ieri pe Timis, sareau avatii in jurul meu dar nu am reusit sa pacalesc niciunul

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Acelasi fenomen si pe mures ... sar peste tot , dar nu pe momealaZuckala scrie:insista, insista![]()
si eu am fost ieri pe Timis, sareau avatii in jurul meu dar nu am reusit sa pacalesc niciunul
Daca salariul unui profesor ar fi macar cat al unei femei de serviciu de la banca, sunt sigur ca si-ar da straduinta sa invete si pentru titularizare...dar nu merita! Pentru 5-6 milioane de lei? Pentru asta ai terminati facultati si masterate? E si normal ca toti profesorii mai destepti sa dispara din tara cat mai repede, sau isi schimba locul de munca cu ceva mai productiv, iar la titularizare se prezinta astia mai slabi, care poate n-au alte sanse in viata...kzoli scrie:Va mirati ca asa sunt elevii ???
.... peste 60 % din profesorii care ii invata n-au trecut de examen de titularizare ..
Altadata ,cand vezi ca vine pestele dupa naluca opreste naluca si poate poate o vezi mai deaproapeedy.tm scrie:Numai ce am revenit la topic...![]()
![]()
.... Zuckala eu n-am treaba cu avatii,
![]()
parca mai mult imi place sa dau la Clean si la stiuca, dar la clean am inceput deabia cateva saptamani... O urmarire in prima zi cand am dat la Clean, adica ieri, dar m-a multumit... sa-l fi vazut ce molesit o venit catre naluca, insa era aproape de mal, si a trebui sa-l scot, Dar am dat cu bullhead, oare trebuia sa las naluca sa se ridice ? poate o inhata..
Trist .... si oare cati or mai fii ... mari adepti ai C&R teoretic ??? ... din pacate cunosc si eu asemenea oameni , care nu recunosc ca retin ceea ce prind .crysst scrie:astazi inca o data am primit confirmarea ca, C&R se practica numai pe forum nu si pe apa, astazi sub baraj la Izbiceni pe olt am dat de unu dintre membrii forumului, om bine dotat (st croix custom made...voblere yo-zuri.....nu ieftinaturi, grip, geanta plina cu cutii pline de voblere) una peste alta nu era un sarac cu siguranta....si pe balta doar el prindea avat....da prindea nu se juca....eu am incercat (pentru a cata oara) toate tablele si plasticele din cutie si nimic....dar sa revenim ....omul prindea....si absolut tot ce prindea baga in lada frigorifica....inclusiv pe aia sub limita legala.....sa fie clar...nu am nimic sa ii reprosez omului....si eu as fi procedat la fel.....dar asa nu face decat sa imi confirme teoria ....forumu e plin de lupi in piele de oaie.