@edy.tm, stiuca de 1kg si ceva nu e stiuca, e marlita, de pe la vreo 4kg in sus incepe sa arate a stiuca

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu te supara Tudor.. dar de ce ti se pare ca avem varsta apropiata.? mai facut curios..tudor scrie:Dupa stilul in care scrii cred ca aveti amandoi aceeasi varsta, sau foarte apropiata. Nu ma faceti sa inchid topicul. Poate le rezolvati pe privat.xVLADx scrie:In primul rand can faci o afirmatie despre cineva ar fi normal sa il si cunosti si sa ti se ceara pererea. Cu ce ocazie si cu ce drept imi spui tu mie ca dak eram in locul tau ii dadeam drumu la ala de 30 de cm. K ar trebui sa ma reorientez si sa dau la stiuca. Ca ar trebui sa caut lacuri cu peste mare si sa ma duc acolo.
Nu spun k ar trebui sa faci plecaciuni k esti mai mic decat mine dar ar trebui sa gandesti inainte de a spune ceva.
Si dak tot ti-ai permis sa ma freci la icre sa stii ca nu dau 2 bani pe tine care n-ai muncit si n-ai platit o factura in viata ta.
Imi cer scuze celorlati membri k am scris atat de multe despre nimic si isi pier timpul cu kkturi in loc sa citeasca ceva interesant.
.. ba da-o-n colo.. 4 kg.. pai aia cand o s-o prind.?? la 2 kg si ceva mi se pare foarte frumoasa.. i se vad f bine trasaturile de rapitor FIOROSSS..georcaef scrie:nu va certati pt. un peste care nu e nici macar rapitor.
@edy.tm, stiuca de 1kg si ceva nu e stiuca, e marlita, de pe la vreo 4kg in sus incepe sa arate a stiuca
georcaef scrie:uita-te la una de 5kg si la una de 2kg, ultima are fata de copiledy.tm scrie:[ ba da-o-n colo.. 4 kg.. pai aia cand o s-o prind.?? la 2 kg si ceva mi se pare foarte frumoasa.. i se vad f bine trasaturile de rapitor FIOROSSS..![]()
![]()
![]()
ce zici??![]()
stai linistit ca vine si aia mare, numai ca trebuie cautata.
Iti zic eu una si mai si ....shimano scrie: ...problema e ca acesti oameni incep sa scrie asa si la scoala, la ore, la extemporale si teze...deci ma scarbeste ce vad la scoala.