pescuit catch & relese
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu te ambala
DE ce mai postezi pe topic-ul acesta cand e vorba de Catch & release ?
Stii tu prinzi & eliberezi ... ca sa iti faci posturi ? mai ai pana ajungi veteran..
Tu ai zis ca te duci lapescuit si aduci peste acasa, stind ca numai platesti cina...
Pai de bani care dai pe o partida de pescuit, mai bine iei un peste de la supermaket...
si apropo .. Cu limita legala... nu ma intereseaza chit ca le stiu... Daca toti am fi ca tine. sa ne ducem la pescuit si sa venim cu pestele care il masuram sa vedem daca il putem aduce acasa.. am fi vais'amar..
Sunt multi pescari care au prins si pesti de 4-5 kg,, si mai mari si le-au dat drumul .... recunosc ca nu ma numar printre aceeia care au prins asa un peste, poate unu in viata prind unii asa de mari....acuma e adevarat fiecare cu caracterul lui...
Daca erai mai istet....si vreiai sa faci un lucru bun... ii dadeai la baietel pestele tau si ii lui tu aia 20-30 buc. si stiai ca ai salvat 20 clenuti..
ca tot povesteai tu ca daca ar face cat mai multi C & R ....
numa' bine

DE ce mai postezi pe topic-ul acesta cand e vorba de Catch & release ?
Stii tu prinzi & eliberezi ... ca sa iti faci posturi ? mai ai pana ajungi veteran..

Tu ai zis ca te duci lapescuit si aduci peste acasa, stind ca numai platesti cina...

Pai de bani care dai pe o partida de pescuit, mai bine iei un peste de la supermaket...
si apropo .. Cu limita legala... nu ma intereseaza chit ca le stiu... Daca toti am fi ca tine. sa ne ducem la pescuit si sa venim cu pestele care il masuram sa vedem daca il putem aduce acasa.. am fi vais'amar..
Sunt multi pescari care au prins si pesti de 4-5 kg,, si mai mari si le-au dat drumul .... recunosc ca nu ma numar printre aceeia care au prins asa un peste, poate unu in viata prind unii asa de mari....acuma e adevarat fiecare cu caracterul lui...
xVLADx scrie:Il intreb odata p un copchil dak a pris. "Am prins pesti mari face el" il intreb dak pot sa ma uit , zice k da si avea baiatu in juvelnic vreo 20-30 de clenuti, cel mai mare max cat palma. I-am zis ka aia "normal" tre sa la dai drumu , i-am aratat pestii mei si am plecat cu speranta k nu ia pe toti acasa.
Daca erai mai istet....si vreiai sa faci un lucru bun... ii dadeai la baietel pestele tau si ii lui tu aia 20-30 buc. si stiai ca ai salvat 20 clenuti..

numa' bine
Bai farierica( scuze da nu-ti pot spune altfel):
1. Nu bag toti pestii in traista.
2. Nu ma duc la pescuit k n-am ce manca acasa.
3. Ce eliberez si ce pastrez e treaba mea si nu te **** p tine grija.
4. Mi se rupe mie **** de gradele voastre de membru, sau veteran care dak sunt luate dupa nr de postari sunt degeaba.( Eu spun k ar conta mai mult calitatea postarilor)
Si dak m-as uita la postarile tale cred k ar fi mai mult varza per ansamblu.
5. Dak am postat, am postat k am fost captivat de subiect. Si nu ti-am cerut tie sfatul cam ce pesti ar trebui sa pastrez si la ce sa dau sau unde.
6. Lasa-ma in plm in pace si deschideti un topic unde sa-ti bagi postarile tale de **** si sa ajungi tu veteran, si cand te intreaba careva de pescuit sa te lauzi k esti veteran pe pescuitul.ro
7. Pana la urma pescuitul se face pe balta nu pe forum fraiere.
4. Mi se rupe mie **** de gradele voastre de membru, sau veteran care dak sunt luate dupa nr de postari sunt degeaba.( Eu spun k ar conta mai mult calitatea postarilor)
5. Dak am postat, am postat k am fost captivat de subiect. Si nu ti-am cerut tie sfatul cam ce pesti ar trebui sa pastrez si la ce sa dau sau unde.
6. Lasa-ma in plm in pace si deschideti un topic unde sa-ti bagi postarile tale de **** si sa ajungi tu veteran, si cand te intreaba careva de pescuit sa te lauzi k esti veteran pe pescuitul.ro
Ilarion scrie:@edy.tm vezi ca gresesti : omu a zis clar ca a eliberat destui si a retinut 2.
Da! Ar fi foarte bine daca toti ar masura pestii pe malul baltii sa vada daca au limita legala si daca ii pot retine : eu sincer nu am vazut nici un pescar care sa masoare pestele pe marginea apei.
Eu cand am zis de masurat pe margine ... m-am referit ca il masori sa vezi daca il iei sau nu... tu te referi ca nimeni nu-l masoara ca il ia oricum , pentru ce sa il mai masoare. ? si daca are 20 si daca are 30 cm tot il ia..... ??
Iar cu copilul ala.. a fost belea faza.. daca i dadeai peste tau, crezi ca refuza oferta( schimbul ) ? salvai 20 clenuti, ca daca erau in juvelinc just ca erau vii, trebuia sa Punctezi aici.
@Ilarion toata stima.
numa' bine
xVLADx scrie:Bai farierica( scuze da nu-ti pot spune altfel):
APLAUZE pentru xVLADx .... ma intristez cand vad cat de repede te infuri, si cum izbucnezi cu injuraturi si tot felul de prostii....
Bravo

toata stima...

De acum o sa ma rezum doar la citit. Chiar n-are rost sa postez ka dupaia sa-mi **** nervii toti prostii. Cum ca mai bn nu pescuiesti deloc si te duci cu bata pe balta si ii iei pe pescari la bataie si le furi pestii si le dai drumu in apa. Da asta ar fi un gest urat mai bn te duci si le dai bani pe ei si apoi ii eliberezi si vei fi mult mai multumit de gestul tau decat daca ai fi prins 2 pesti. Poate ca asa ar trebui sa facem cu totii.
Ilarion scrie:Pai de ce sa aruncam cu noroi in cineva care elibereaza 90 % dintre capturi ?
90%.... hmmmm
Iti pun o intrebare simpla,, te rog frumos sa imi raspunzi sincer.
Mergi la pescuit, si prinzi 15 bucati de clean toate cu peste 5-10 cm mai mare decat limita legala... le iei acasa ? sau le iei pe toate acasa,??
Am tot respectul daca elibereaza 90% din captura..
Nu ca toti am trebui sa fim ca un anume ,,EL'' vorbnesc de ,,el'' despre cineva de pe forum care a zis ca nu a mai luat acasa peste din 1990 si ceva.. pai am, putea sa il credem, si nu te gandi ca a prins numia bucati de 10 cm si de aia nu le-a luat, mai retin ca a zis ca primuls i ultimul care l-0a luat acasa, dupaa a regretat...
totusi suntem Romani, si ar trebui sa facem lucrurile si altcumva fata de cum ne caracterizeaza Numele de Romani...
Nu ma intelege gresit, nu zic ca nu ar trebui sa luam peste acasa... chiar am vazut pe canal aici la mine un mosulica care dadea la sticua cu pluta, direct la botu iei, si a prins o marlita cat 2 palme, si imediat a bagat-o in traista.. Asta e ROMANU' cum zic altii...
numa' bine.