pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 13:52

crysst scrie: ....vezi ca cerbi nu se gasesc neaparat in tara noastra de ex ungaria...
Amice, noi vorbeam despre C&R pe teritoriul tarii noastre, cat si despre legislatia tarii noastre. Una la mana, am deviat atat de mult subiectul, incat am ajuns la vanatoare.... doua la mana am deviat atat de mult vanatoarea incat am ajuns in Ungaria ?! Acum raspunde-mi sincer, mai are rost sa continuam subiectul acesta ?!
O zi buna, rahat pe bete si coarne groase'n continuare!
Toate cele bune....
p.s.: am uitat ceva: BAFTA la prins "stilouri"
off topic ptr mine ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2010, 14:06

ca in orice sport :lol: :lol: cand nu mai poti, ridici mana si te ceri singur afara :lol: :lol: :lol:

nemeti_k
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nemeti_k » 25 Iun 2010, 14:14

mai exista si alte replici( cel mai.....) dar acum si aici chiar ca nu mai isi au rostul
cum ziceam nu avem nevoie!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Iun 2010, 14:18

rine scrie:ca in orice sport :lol: :lol: cand nu mai poti, ridici mana si te ceri singur afara :lol: :lol: :lol:
faci referire la mine ?! :?: Esti de parere ca ar trebui sa continui ?! Eu, unul, nu vad rostul ... asa ca, da mha ..... ma cer afara :D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Iun 2010, 19:41

crysst scrie:[quote="Nemernic"
..acolo banu face legea....daca ai bani...da poti impusca 100 de cerbi....si da ii poti lua acasa.
Gresit !!! ..... Vanatori iau acasa doar capul (craniul cu coarnele) sau coltii cu craniu la mistreti .... restul ramane asociatiei ... si ei impartesc sau vand ... de obicei dupa partide se fac chefuri mari ..... inca n-am vazut vanator sa ia cerb intreg acasa (150 -200 kg).... Poate vreun braconier .... un cerb in functie de "inele" poate sa coste si cateva zeci de mii de euroi .... :lol:
Carnea bruta cu blana e in jur de 10-15 ron /kg in sezon de vanatoare se poate cumpara cu acte in regula de la ocoale silvice ... :wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Iun 2010, 21:43

Kzoli, te rog sa ma crezi ca stiu despre ce vorbesc.....iar tu ai dat singur solutia.....daca ai bani si vrei iei tot animalul acasa......si daca sa presupunem ca ai avea de unde lua 100 de cerbi....ai putea sa ii iei pe toti acasa....cu tot cu carne, trofeu si multumirile asociatiei de vanatoare....este asa cum spun...banu face legea.....de fapt unde nu o face?

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 26 Iun 2010, 08:39

ca sa revenim la topic, eu pescuiesc si la pasnic si la rapitor (si broaste), iti vine sau nu sa crezi dar singurii pesti pe care ii retin sunt obletii pentru marinata si carasii daca sunt mai rasariti. Recunosc, inainte duceam tot acasa, pana intr-un an cand am prins foarte multi pastravi chiar la sfarsit de sezon, i-am dus acasa, i-am curatat, i-am bagat la congelator si am asteptat o ocazie speciala sa-i gatesc, i-am scos de revelion, dar aveau alta culoare, alt miros si alt gust si nu i-a prea mancat nimeni. Atunci am realizat ca mi-am batut joc de acei pesti care poate peste o luna dupa ce i-am prins ar fi depus icre si s-ar fi inmultit. Incearca o data sa eliberezi un peste pe care ai putea sa-l omori sa vezi ce sentiment minunat este cand il vezi ca pleaca si stii ca tu ai hotarat sa-i redai libertatea.
M-am lasat prostit de un prieten sa bag si plase, seara le-am bagat, dimineata le-am scos, n-am simtit nimic, am ajuns acasa si am vandut pestii ca sa-si scoata prietenul meu banii pe benzina.
Toate astea depind si de motivul pentru care te duci la pescuit, de constiinta si de responsabilitate. Eu si daca nu prind nimic nu ma supar, am facut o iesire, m-am relaxat, am facut niste fotografii si tot raman cu ceva.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 26 Iun 2010, 08:51

Mai intalneam pe malul apei diferite persoane asa zisi pescari care daca nu prindeau nimic,sau ii tragea si scotea carligul gol injurau de toti sfinti.
Ala nu e pescuit,e stres,e prostie...parerea mea..
Fain scria Zuckala.Si daca merg la pescuit si nu prind nimic,nu e nici un fel de problema.Asa gandesc si eu.Pe malul apei ma relaxez,ma delectez si mai ies din cotidian.
Imagine

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Iun 2010, 09:00

Ariann scrie: Pe malul apei ma relaxez,ma delectez si mai ies din cotidian.

Corect !!!
Ai voie sa te enervezi doar cand la intoarcere gasesti masina sparta, jefuita :( .

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 26 Iun 2010, 10:52

bineinteles ca daca si prind ceva sunt mai multumit, sau daca eu nu prind nimic si ii vad pe altii ca braconeaza si autoritatile nu-si fac treaba imi sare mustarul.

Scrie răspuns