E mai simplu ... tragi cu somnifer , pardon tranchilizant .crysst scrie: Cat despre vanatoare....si acolo exista polemici din astea pe subiect apropiat...si da...acolo e mai greu sa practici C&R
pescuit catch & relese
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Buna idee .kzoli scrie:E mai simplu ... tragi cu somnifer , pardon tranchilizant .crysst scrie: Cat despre vanatoare....si acolo exista polemici din astea pe subiect apropiat...si da...acolo e mai greu sa practici C&R
oare chiar se practica aceasta forma de ,, a vana '' ???
daca DA! atuncia , tot respectul pentru acel care vaneaza in sistem Catch & release.

scuze de offf topic. insa are pic de legatura cu topic-ul.
daia e baiatu' asa virulentNemernic scrie:Cred ca sunt si pescarti TOTAL C&R..... Eu, si sper ca si ceilalti, vorbeam despre pescar C&R .... care nu baga tot in "sarsana" ...crysst scrie: subiectul este despre existenta pescarilor C&R total....pe aici pe forum
Iti mai dau un exemplu... fara a ma "umfla" .... Firma la care lucrez au mai multe balastiere .... dintre care una pe langa Mihailesti.... Ma duc acolo saptamanal ... unde prind stiuca intr-o veselie... stiuca ce intra din raul Arges cand este umflat... Ma crezi ca le dau drumul la toate ? Nu stiu... m-as simti ciudat ... daca le-as lua... Probabil ca e un loc mai strict ptr altii si acolo am acces doar eu .... si ma gandesc ca, poate, sapt viitoare nu mai am placerea de a simti ceva la capatul celalalt al firului...

crysst scrie:armele trachilizante au regim special, nu este suficient sa fii vanator ca sa ai acces la asa ceva....e mai mult de discutat pe subiectul asta.

In majoritatea armelor se poate folosi si munitie tranchilizanta .......dar am trecut deja pe alte meleaguri si ar fi bine sa revenim la pesti ,pescuit si la C&R

Probabil ca da. Noi suntem obligati prin lege ca in urma extractiilor de agregate, sa construim bazine piscicole in urma noastra..... Nu vad unde am putea distruge, totusi, ecosistemele.... ma gandesc ca in "gropanele" facute de o balastiera... se pot adaposti si reproduce unele specii de pesti....rine scrie: balastierele astea distrug ecosisteme intregi nu un peste doi...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Oare la vanatoare, la orice animal, poti lua acasa toti ce vanezi ?kzoli scrie:crysst scrie:armele trachilizante au regim special, nu este suficient sa fii vanator ca sa ai acces la asa ceva....e mai mult de discutat pe subiectul asta.chiar daca esti vanator nu ai dreptul sa vanezi cand si unde vrei ... doar la sedinte organizate etc. etc . altfel esti braconier si aici nu scapi ca la pescuit cu o amenda doua e caz penal ....
In majoritatea armelor se poate folosi si munitie tranchilizanta .......dar am trecut deja pe alte meleaguri si ar fi bine sa revenim la pesti ,pescuit si la C&R.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
nu te mai indoi sa nu te rupi....vanatoarea e putin diferita de pescuit...acolo banu face legea....daca ai bani...da poti impusca 100 de cerbi....si da ii poti lua acasa.Nemernic scrie:Oare la vanatoare, la orice animal, poti lua acasa toti ce vanezi ?kzoli scrie:crysst scrie:armele trachilizante au regim special, nu este suficient sa fii vanator ca sa ai acces la asa ceva....e mai mult de discutat pe subiectul asta.chiar daca esti vanator nu ai dreptul sa vanezi cand si unde vrei ... doar la sedinte organizate etc. etc . altfel esti braconier si aici nu scapi ca la pescuit cu o amenda doua e caz penal ....
In majoritatea armelor se poate folosi si munitie tranchilizanta .......dar am trecut deja pe alte meleaguri si ar fi bine sa revenim la pesti ,pescuit si la C&R.
ma indoiesc.......ca ai putea lua 100 de cerbi
Din cate observ eu, n-am fost mai deloc ironic..... se pare ca ne-am ciocnit "valizele'n gara" la liberare ori sireturile noastre sunt prea apropiate, incat ne tragem de ele.... Tati, ca sa te iau altfel, ..... daca zici ca acolo face banu legea.... atunci la ce plm tot ne vorbesti aici ?! Dute, fratele meu... cu BANU tau .... dai niste spagi .. si ia acasa peste pana-ti iese pe nas ....crysst scrie:
nu te mai indoi sa nu te rupi.......acolo banu face legea....daca ai bani...da poti impusca 100 de cerbi....si da ii poti lua acasa.