Depinde unde pescuiesti. N-am pescuit niciodata special obleti. Intra din cand in cand la vierme in prima parte a partidei. Si biban, daca nu pescuiesti special pentru el intra rar. Anul asta cred ca am prins 2 bibani in 6 partide, tot la viermeNemernic scrie:Cati obleti prinzi intr-o partida de stationar..... si cati bibani, de exemplu .. ?! ....rine scrie: ce te faci cu obletii ca aia mor numai daca te uiti la ei?
pescuit catch & relese
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Legal poti sa retii cam 1,5 T de peste pe an
... pentru 30-50-sau stiu eu cati roni ..... (1 zi max 5 kg -365 zile -60 prohibitie =1525 kg ).
Deci e pescar sportiv cine respecta dimensiuni minime si retine 1,5 T peste pe an .... cat despre C&R , e eficient numai pe lacuri unde sunt restrictii si paza adecvata ...in rest rar ca corbul alb .
Deci e pescar sportiv cine respecta dimensiuni minime si retine 1,5 T peste pe an .... cat despre C&R , e eficient numai pe lacuri unde sunt restrictii si paza adecvata ...in rest rar ca corbul alb .
Multumesc kzoli!kzoli scrie:Legal poti sa retii cam 1,5 T de peste pe an![]()
![]()
... pentru 30-50-sau stiu eu cati roni ..... (1 zi max 5 kg -365 zile -60 prohibitie =1525 kg ).
Nu am zis ca prinzi atat !rine scrie:ca si calculul taukzoli scrie:nemeti_k scrie:vezi , nota ti-o dai singurNu se pune ! Calificativul o da altii ptr. noi si noi ptr altii ... ca altfel toti ar iesi pe primele locuri ceea ce e o utopie ...
chiar sa prinzi in fiecare zi?atunci ai castiga si la loto saptamanal
Am zis ca atat e permis de lege , max 5 kg /zi , prin metode sportive si dimensiuni legale ... sunt vre-o 300.000 de pescar sau cati o fi ,daca fiecare prinde numai 3 kg pe zii de unde sa mai fie peste ?.....
Calculul e corect si simplu ,ca unii pescuiesc doar un sfert sau mai putin si prind cat prind e alta poveste .
... Eu personal pescuiesc in medie cam 20 ore pe saptamana ... (2-3 ore pe zii si mai mult in weekenduri )
Prind cat prind ,dar mai mult nu prind
exact asta asteptam ca sa plec pe balta....un impuls de la un veteran...Eu cred ca am devenit inamicul nr 1 doar pentru ca am deschis acest topic...ca sa va spun cam ce rapitori am prins si retinut in viata mea:Nemernic scrie:Asteptarea apei la moara ....crysst scrie: Multumesc kzoli!
p.s.: acum sari pe cai si fuga la balta
2 salai cam la 1kg si jumatate, 1stiuca la 6kg, 2 in jur de 3 kg, cam 10 in jur de 1kg si cateva stilouri nu mai mult de 5 si 2 somotei unu la vre-o 3 kg si unu cam 2 kg....chiar vi se pare ca eu sunt de vina pentru disparitia pestilor din ape?
1- Felicitari ptr capturile scoase pe mal.....crysst scrie:....chiar vi se pare ca eu sunt de vina pentru disparitia pestilor din ape?
2- Nu te-a invinovatit nimeni, nu inteleg de ce te simti atacat ?! ...
3- Noi vorbim aici de retinerea/ eliberarea pestilor subdimensiuni
4- DA ! Sunt si pescari TOTAL C&R, pe care, eu, ii inteleg... si daca sunt oameni care nu-i inteleg pe cei total C&R .... problema lor
5- Ma repet !! Nimeni nu te-a atacat personal.... probabil din cauza ca s-a generalizat, te-ai simtit .. nu stiu cum
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
nemeti_k a scris:Nemernic scrie:5- Ma repet !! Nimeni nu te-a atacat personal.... probabil din cauza ca s-a generalizat, te-ai simtit .. nu stiu cumcrysst scrie:....chiar vi se pare ca eu sunt de vina pentru disparitia pestilor din ape?
prietene tu sa nu confuzi ce fac altii pentru mancare se numeste pescuit sportiv. daca tu nu intelegi rostul la C&R nu mai trebuie sa si argumentezi ce esti si ce poti de fapt
pacat ca trebuie sa traiesc cu oameni ca tine in tara asta de rahat!
Daca asta nu e atac personal......