Chi Chi Chi !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cam mult de la mine de pe plaiuri oltenesti pana la tine pe plaiuri moldovenesti. Dar putem incerca. Sensibilizam pescarii si - in cel mai rau caz - pot muri inecati (de ras).Ilarion scrie:Eu ma bag
![]()
![]()
Stai usor....e absolut normal ce faci tu....chiar daca ai vrea sa retii nu te-ar lasa baietii de pe balta....spune-mi pe ce balta sau rau dai drumul la peste fara sa fii obligat.georcaef scrie:stiuca pescuiesc pe 3 lacuri cu regim C&R din jud. cluj, dau un ban dar stiu o treabacrysst scrie:.PE UNDE PESCUITI FRATILOR?
chiar nu a-ti inteles inca ca nu pescarii cu undita sunt beleaua? sau va insusiti spusele lui emil bob de pe vremea..."daia nu e peste pe piata tovarasa, ca-l prind pe tot pescarii cu undita". stiti cat peste se arunca pentru fiecare kg cumparat din magazine? de florii cand baga crestinii peste in ei (fie ca au respectat postul fie ca nu.dar de: e dezlegare) in delta sau pe dunare e o adevarata .frenezie.atunci e bataia pestelui adevarata(goana dupa castig).eu prefer sa nu cumpar.din delta in nici un caz si sub nici o forma peste mare.stiu ce spun credeti-ma.haprian ionel scrie:Ideal ar fi ca toti pescarii sa elibereze tot ce prind si atunci nu cred ca ar mai fi partida fara capturi ca sar umple raurile si baltile de peste !! dar din pacate in Romanica noastra draga nu ne permitem acest lucru si mai si luam acasa din cand in cand ...
Am 34 de ani deci faza cu pustanu a cazut....mai ramane faza cu fara minte.....spune-mi si mie cine ti-a zis tie ca e normal sa dai drumu la pesti? si ca cel care nu da drumul nu are minte....cine ti-a zis tie ca normalitatea ta e aia corecta si nu normalitatea mea.....ai tu vre-o bila in plus intre picioare sa imi spui ca ce faci tu e normal si ce fac eu nu e?georcaef scrie:pescuiesc stiuca pe belti c&r din 2 motive: este peste si nu vin pe balta baetii cu tolba sau agrafe. pescuiesc si pe alte ape, tot c&r.
trebuie sa intelegi ca nu toti pescuim sa ducem pesti acasa, pesti imi cumpar cati vreau si de care vreau din supermarket, pe de alta parte te inteleg, deoarece cand eram pustan si fara minte cam bagam tot la sac, dar lucrurile se schimba. acuma imi pare rau si de ultimii pesti rapitori pe care i-am retinut, 2 la numar, in ultimii 5 ani.
p.s. sa nu crezi ca vreau sa te influentez in vreun fel, daca vrei sa bagi la tolba, da-i inainte cu tupeu, oricum apele publice is praf, dar nu e treaba mea sa-mi bat capul cu lucrul asta.
cu care parte nu am nimerit-o? cu aia in care spuneam ca normalitatea e data de majoritate sau acolo unde ziceam ca esti in inferioritate?burtea scrie:aici n-ai nimerit-o deloc si imi e lene sa iti explic de ce.crysst scrie:Hai sa iti zic un secret....normalitatea este data de majoritate...iar tu prietene esti in inferioritate numerica..