pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 24 Iun 2010, 17:25

adyopo scrie:
cristi cristi scrie::shock: :shock: :shock: pe asta chiar ca n-o cred
Pe mine nu m-ar mira, mai ales daca face parte din categoria celor care considera ca "rapitorii e daunatori la balta, carasu e peste adevarat", din cei care aruncau bibanii pe nisip cand erau mici, pe vremea raposatului. Sau poate ca omul o fi vrut sa elimine rapitorul pentru a popula cu crap, desi eu daca as fi in locul acestui personaj ipotetic m-as bucura sa starpesc mustaciosii si sa am doar cumatra, dintosi si cocosati. Parerea mea...
intr-o balta trebuie sa existe un raport intre rapitor si restul pestelui....daca ai avea numai rapitor....ce ai face le-ai cumpara carasa cu tona sa ii hranesti?

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 24 Iun 2010, 17:27

S-ar manca intre ei fara probleme 8)
www.pentrupescuit.ro

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 24 Iun 2010, 17:29

intr-o balta trebuie sa existe un raport intre rapitor si restul pestelui....daca ai avea numai rapitor....ce ai face le-ai cumpara carasa cu tona sa ii hranesti?[/quote]

Pe anumite balte cu rapitori chiar se populeaza cu albitura ... ca altfel se mananca intre ei ...este un coeficient ,un raport care trebuie sustinut sa fie echilibru ...

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 24 Iun 2010, 17:37

nu am sa dau numele baltii dar nu va mint

e drept ca balta are multa stiuca , nu e mare gratie unora care iau tot acasa inclusiv pixuri , avea unu weekendul trecut vreo 6 buc din care doar 2 erau la kil

eu i-am sugerat ca mai bine sa mai bage niste stiuca , ca are in balta multa regina si oblete ,si sa o faca de spinning in sistem C&R ,mai ales ca e langa bucuresti si stim f bine ca locurile le putem numara pe degete

raspunsul a fost ca vrea sa mai bage 2 tone de caras + 2 tone de crap , sa filmeze popularea si sa o dea pe youtube pt a atrage cohortele de carasari
acelasi lucru l-ar putea face si cu stiuca dar nu se vrea
Fishermen are born honest, but they get over it.

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 24 Iun 2010, 17:42

Ceea ce nu inseamna ca stramba cumatra din cioc cand inghite vreo surioara de-a ei. Pestele mare il mananca pe cel mic, si nu cred ca ei sunt la fel de daunatori cum sunt "pescarii adevarati". Dar deviem de la subiect. Pe unde bat eu Oltul, cei care elibereaza peste sunt priviti ca niste nebuni de catre alti nebuni care nu inteleg ca poate asa e mai bine. De fapt ar trebui sa facem si noi cei care credem in c&r (si-l practicam) un protest. Se baga cineva la un dans al pinguinului? :lol:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 24 Iun 2010, 17:45

Eu ma bag
:twisted: :twisted: :twisted:
www.pentrupescuit.ro

nemeti_k
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nemeti_k » 24 Iun 2010, 18:28

am mai propus eu sa avem ceva lipit pe masini de genul "ai grija de apele si fauna tarii"
copiii vad multe si retin multe , pt. ei trebuie sa facem ceva daca e sa facem ceva ,parerea mea

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 24 Iun 2010, 19:05

Uite asa de exemplu :?:

Imagine

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 24 Iun 2010, 19:11

@nemeti_k
Eu propun o usoara modificare:
-sa fie lipite de importatorii romani sau de producatorii de masini pt piata noastra, eventual si vamesii sa puna la second-uri: un mesaj de genul, dar in portbagajul masinii :lol: ... si eventual sub scaune :wink:
Numai bine!

Radu_
veteran
veteran

Re: pescuit catch & relese

Mesaj de Radu_ » 24 Iun 2010, 19:17

crysst scrie:.PE UNDE PESCUITI FRATILOR?
stiuca pescuiesc pe 3 lacuri cu regim C&R din jud. cluj, dau un ban dar stiu o treaba 8)

Scrie răspuns