pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
T.Adrian
- veteran

-
crysst scrie:(apropo nici nisanu nici L200 care le am nu sunt incadrate la categoria SUV) si la certuri ca de ce nu eliberez...blabla bla....
"pe care le am"

scuze dar nu am putut sa ma abtin

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
geppetto
- veteran

-
Pai chiar le are, ne-a aratat poze. Acu doar nu-i interzis sa ai lucruri frumoase sau sa traiesti mai bine decat restu. E doar motiv de caterinca din cand in cand
D-astia de fac c&r n-am vazut nici eu pe viu pe malu baltii. Numa povesti ca ar fi unu la Copsa Mica da s-ar putea sa fi murit intre timp. Chiar pot spune ca n-am vazut decat unu care sa-si stranga gunoaiele dupa el, ce c&r?
-
crysst
- veteran

burtea scrie:D-astia de fac c&r n-am vazut nici eu pe viu pe malu baltii. Numa povesti ca ar fi unu la Copsa Mica da s-ar putea sa fi murit intre timp. Chiar pot spune ca n-am vazut decat unu care sa-si stranga gunoaiele dupa el, ce c&r?
exact de asta vorbesc si eu, de asta am si deschis topicul....desi daca e sa ne luam dupa postarile de aici...ar trebui sa fiu huiduit pe balta ori de cate ori ies la pescuit.
-
ULK
- veteran

-
adiwolf
- veteran

burtea scrie:...........
D-astia de fac c&r n-am vazut nici eu pe viu pe malu baltii. Numa povesti ca ar fi unu la Copsa Mica da s-ar putea sa fi murit intre timp. ..............
asta mergea f bine la sectiunea bancuri

-
SF
- veteran

crysst scrie:
nu ai inteles....eu poate vreau sa fac o cura 2 luni numai cu peste ca mi-a zis doctoru ca am nevoie de potasiu in organism.......atunci cum fac...prind acum 10 bucati dau drumu la 8 si maine si restu lunii nu o mai vad la culoare....
Renunta bre la doctor

, ca in incercarea ta de a pune la loc potasiu pe baza de peste ( ti-ai gasit

) s-ar putea sa te pricopsesti cu ceva in plus , mercur , uraniu , plutoniu

-
melculbeat
- veteran

crysst scrie:era vorba de c&r si eu intrebam pe unde pescuiesc aia care practica C&R ca eu nu i-am intalnit niciodata in realitate decat pe forum....si unde eu am recunoscut ca nu release niciodata.....si am ajuns la suvuri (apropo nici nisanu nici L200 care le am nu sunt incadrate la categoria SUV) si la certuri ca de ce nu eliberez...blabla bla....
dupa ce ne siderasi cu armele si masinile, banuiesc ca urmeaza sa ne lasi muti cu cite viloase ai si cit de mari sint...ma rog, asta e impresia ta. nu inteleg ce nu ti-e clar. aici e un forum de oameni cit de cit normali, nicidecum o discoteca din nu stiu ce sat din telemorman unde te duci tu, ca un martafoi plin de impresii bune(despre tine evident), doar doar pica vreo piti piti. daca mai pica cite unu' si de p-aci...repede deschizi un topic in care strigi cit te tin bojogii...ca nu stiu cine s-a dat la tine. cine sa te mai inteleaga?
acum sa revenim la subiectul topicului...daca zise doftoru' ca ai lipsa de minerale in organism...du-te fromos la farmacie si ia-ti doftorii, ca gasesti care mai de care bogate in minerale. dar nu mai incerca sa ne convingi ca ceea ce faci tu este normal, etic, moral, legal si cum mai vrei tu sa-i zici. sint satul de d-astia ca tine care se bucura si la un prapadit de oblete de nu mai vad gura la traista.
intelegi...daca ma-ntelegi?

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
crysst
- veteran

martafoi esti tu ma carnat de melc beat.....mars la ca...at
-
Adriann
- veteran

crysst scrie:martafoi esti tu ma carnat de melc beat.....mars la ca...at
Crysst
Numa sa jignesti stii....Ti-am spus ca ai facut anii aia degeaba sau cel putin ai mintit cand ai zis cati ani ai.Nu asa se comporta un barbat la 35 de ani.Cu parere de rau iti zic asta !