pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 05 Noi 2010, 14:07

Ariann scrie:
crysst scrie:martafoi esti tu ma carnat de melc beat.....mars la ca...at
Crysst
Numa sa jignesti stii....Ti-am spus ca ai facut anii aia degeaba sau cel putin ai mintit cand ai zis cati ani ai.Nu asa se comporta un barbat la 35 de ani.Cu parere de rau iti zic asta !
te bagasi ca musca in c...acat ia citeste aici : "unde te duci tu, ca un martafoi plin de impresii bune" asta scria melcu beat.....nu ai vazut....m-ai vazut pe mine....am mai scris undeva....imi da cineva o palma ii dau 2 inapoi.......

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 05 Noi 2010, 14:11

Te bagasi si tu intr-un topic unde nu ai ce cauta.Esti ultima persoana care ar trebui sa posteze in acest topic Mister declarat Anti C AND R.
P.S:Ce naiba cauti tu in topicul asta?
Imagine

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 05 Noi 2010, 14:16

Ariann scrie:Te bagasi si tu intr-un topic unde nu ai ce cauta.Esti ultima persoana care ar trebui sa posteze in acest topic Mister declarat Anti C AND R.
P.S:Ce naiba cauti tu in topicul asta?
lache...eu am inceput topicul asta....si chiar la inceput scriam ca nu practic....dar sunt sigur ca 90% din voi astia declarati sunteti niste facaturi.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 05 Noi 2010, 14:20

Vezi ca se scrie Catch & Release
Nici macar nu stii sa scrii corect un topic.Ce pretentii sa am de la tine sa eliberezi pesti cand nici macar nu scrii corect?

Hai dute invata oleaca de engleza si dupa aceea vorbesti cu surogatele noastre.....
Imagine

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 05 Noi 2010, 14:23

Ariann scrie:Vezi ca se scrie Catch & Release
Nici macar nu stii sa scrii corect un topic.Ce pretentii sa am de la tine sa eliberezi pesti cand nici macar nu scrii corect?

Hai dute invata oleaca de engleza si dupa aceea vorbesti cu surogatele noastre.....
ai vazut ca esti lache si ai dat-o in diverse...mea culpa...stau prost la engleza.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 14:23

crysst scrie:....dar sunt sigur ca 90% din voi astia declarati sunteti niste facaturi.
Fake-uri mha ..... fake-uri ... chinezisme .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: o sa ma apuc sa vand si eu niste linguri made in usa .. poate-mi castig niste prieteni de "catarama" .... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 05 Noi 2010, 14:31

Nemernic scrie:
crysst scrie:....dar sunt sigur ca 90% din voi astia declarati sunteti niste facaturi.
Fake-uri mha ..... fake-uri ... chinezisme .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: o sa ma apuc sa vand si eu niste linguri made in usa .. poate-mi castig niste prieteni de "catarama" .... :roll:
lingurile sunt facute de sebile..in europa dar, doar in sua am gasit sa le iau.....deci nemernic.....am incercat sa te evit desi in ultimul timp ai incercat niste soparle din astea "fine" , ti-am raspuns la mesaje frumos cand ai cerut informatii, ti-am lasat si nr de telefon in caz ca ai ceva de intrebat.....nu te inteleg....CE VREI?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Noi 2010, 14:34

Nu te inteleg, Crysst ? :shock: N-am nimic cu tine..... vb serios
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 05 Noi 2010, 14:36

Nemernic scrie:Nu te inteleg, Crysst ? :shock: N-am nimic cu tine..... vb serios
pai care e treaba cu vanzarea de linguri made in usa...si cu prieteni la catarama.....ca a batut inspre lingurile alea sebile vandute de mine si de cei carora le-am vandut si care acum sunt prieteni la "catarama" cu mine....eu asa am vazut postarea....

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Noi 2010, 14:57

Ba voi nu sunteti normali, ce-o luati asa personal ca la stadion? :lol: Singuru lucru care merita discutat aici e "unde sunt astia care fac c&r?" In breasla mea de baboieri doar pe mine ma stiu si pot sa zic "Prezent!" :D. Printre voi astia care-mi bateti apa ar trebui sa fie mai multi civilizati. :lol: Faptu ca Cristi e baiat cu atitudine care face scolioza de la portofel si da buleli la engleza e off topic.

Scrie răspuns