pescuit catch & relese

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Noi 2010, 11:35

crysst scrie:
nu ai inteles....eu poate vreau sa fac o cura 2 luni numai cu peste ca mi-a zis doctoru ca am nevoie de potasiu in organism.......atunci cum fac...prind acum 10 bucati dau drumu la 8 si maine si restu lunii nu o mai vad la culoare....

Multora le-ar fi rusine sa se dea jos din SUV sa manance la cantina saracilor. Da stii cum e.. cu rusinea n-ajungi nicaieri :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Noi 2010, 11:45

@ crysst am inteles foarte bine.nu ma refeream la tine.tu chiar si pe balta aia privata una din cate partide sunt de un real succes? ca sa ai un exemplu si multi stiu ce spun;delta 2006 din august pana la sfarsit de septembrie,a fost de nedescris.HOLOCAUST.abundenta de stiuca ca in filmele sf.am vazut (injurat ) pescari turisti in mila 23 care prindeau fara discernamant.nu iertau nimic chiar daca nu aveau ce sa faca cu ea.o vara extrem de calduroasa si ei nu se mai opreau.un grup de trei pescari prinse-ra pe sontea cca. 300 kg.(trei sute de kilograme).aia de cat potasiu aveau nevoie?erau in coma? si asta in doua zile. am dat cu hua si tipii cica:alea mici sunt ranite domne.nu aveau timp sa le scoata ancora cu grije.orice minut ratat,un lanseu in minus o stiuca mai putin,aia nu aveau scuza ,nici daca pestele ala le salva viata. :cry:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Noi 2010, 11:56

@burtea tot ai dai cu concesiunea,habar n-ai ce vorbesti.si razelmu a fost concesionat.rezultatul a fost ca l-au inchis total pentru pescuitul sportiv si se practica numai pescuitul industrial.stii pescariile alea xxx market care erau prin toate pietzele de cartier? care aveau si numar? am vazut si numarul 35 pe unul.alea se aprovizionau cu peste exclusiv din razelm.concesionarul era una si aceeasi persoana cu patronul lantului de pescarii. :!:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 04 Noi 2010, 12:02

@burtea...ai tu ce ai cu astia cu suvuri.....hai sa iti zic o treaba....unii dintre astia cu suvuri chiar au muncit ca sa isi cumpere suvurile alea....atunci cand tu erai la peste la baboi eu imi beleam ochii in calculator si munceam ca sa fac bani sa imi iau suv......acum ce sa fac? ca am suv sa dau drumu la ce prind si sa ma duc la alimentara sa cumpar?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Noi 2010, 12:05

rine scrie:@burtea tot ai dai cu concesiunea,habar n-ai ce vorbesti.si razelmu a fost concesionat.rezultatul a fost ca l-au inchis total pentru pescuitul sportiv si se practica numai pescuitul industrial.stii pescariile alea xxx market care erau prin toate pietzele de cartier? care aveau si numar? am vazut si numarul 35 pe unul.alea se aprovizionau cu peste exclusiv din razelm.concesionarul era una si aceeasi persoana cu patronul lantului de pescarii. :!:
Asta pentru ca Razelmu nu prezinta interes pentru majoritatea pescarilor sportivi. Pe lacul propriu-zis pot ajunge doar ambarcatiunile - care la ora asta si ajung si cred ca moca - si daca le-ar taxa pe astea tot nu si-ar scoate profit. Din baltile de pe langa Razelm unele sunt concesionate, amenajate (de premianti, bineinteles) si se poate pescui cu taxa in conditii civilizate (adica atunci cand nu vin meltenii sa bage maneaua langa gratar). Habar am ce vorbesc, n-am fost atent la "xxx market", am fost la pescuit pe langa Razelm.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Noi 2010, 12:09

crysst scrie:@burtea...ai tu ce ai cu astia cu suvuri.....hai sa iti zic o treaba....unii dintre astia cu suvuri chiar au muncit ca sa isi cumpere suvurile alea....atunci cand tu erai la peste la baboi eu imi beleam ochii in calculator si munceam ca sa fac bani sa imi iau suv......acum ce sa fac? ca am suv sa dau drumu la ce prind si sa ma duc la alimentara sa cumpar?
Fa ce vrei, nu ma intreba pe mine. :lol: Ziceam doar asa ca idee despre cum functioneaza lacomia in societate. Din partea mea poti sa mananci si ghinda, sa nu crezi ca nu mai pot eu de cat muncesti sau ce pescuiesti. Te mai iau in balon cateodata da presupun ca tii la din astea, doar n-o sa ma impusti cand ma vezi pe balta :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 04 Noi 2010, 12:11

burtea scrie:
crysst scrie:@burtea...ai tu ce ai cu astia cu suvuri.....hai sa iti zic o treaba....unii dintre astia cu suvuri chiar au muncit ca sa isi cumpere suvurile alea....atunci cand tu erai la peste la baboi eu imi beleam ochii in calculator si munceam ca sa fac bani sa imi iau suv......acum ce sa fac? ca am suv sa dau drumu la ce prind si sa ma duc la alimentara sa cumpar?
Fa ce vrei, nu ma intreba pe mine. :lol: Ziceam doar asa ca idee despre cum functioneaza lacomia in societate. Din partea mea poti sa mananci si ghinda, sa nu crezi ca nu mai pot eu de cat muncesti sau ce pescuiesti. Te mai iau in balon cateodata da presupun ca tii la din astea, doar n-o sa ma impusti cand ma vezi pe balta :lol:
la gluma tin eu....mai imi ies din sarite cand se insista pe cate un aspect asa....numai de dragul de a starni scandal

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Noi 2010, 12:18

:lol: Asa sunt glumele astea proaste... Vezi de ce se ofica persoana mai tare si insisti pana isi iese din sarite. Doar ai facut armata, ar fi trebuit sa stii cum merge treaba.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Noi 2010, 12:21

crysst scrie:
burtea scrie:
la gluma tin eu....mai imi ies din sarite cand se insista pe cate un aspect asa....numai de dragul de a starni scandal
apropos :lol: cine a deschis topicul asta :?: :roll: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 04 Noi 2010, 12:24

era vorba de c&r si eu intrebam pe unde pescuiesc aia care practica C&R ca eu nu i-am intalnit niciodata in realitate decat pe forum....si unde eu am recunoscut ca nu release niciodata.....si am ajuns la suvuri (apropo nici nisanu nici L200 care le am nu sunt incadrate la categoria SUV) si la certuri ca de ce nu eliberez...blabla bla....

Scrie răspuns